#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_هفتم_دی_ماه_1401💗💗
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
مسواک زدن زبان در صبح کلید سلامتی است
همه ما صبحها دندانهای خود را مسواک میزنیم، اما باید حتماً کار مهمی مانند مسواک زدن زبان را به خاطر بسپارید.
چرا باید زبان خود را تمیز کنید؟
▫️باکتری هایی که میتوانند وارد معده شوند و باعث بروز انواع بیماریها شوند را از بین خواهید برد. باکتریهای روی زبان یکی از علل شایع بوی بد دهان و همچنین بیماریهای دهان هستند
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💟:👉 @shirini71
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
برای تهیه #ماهیچه:
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوساله را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.من قبل از اضافه کردن زعفران از آبلیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده میکنم.
برای ته چین:
۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده مخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و باقالی پلو رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش.
برای #باقالی_پلو:
من از باقالی فریز شده استفاده کردم( براي فريز کردن باقلا در فصل بهار مي توان آن را در آب جوشان ريخت و بعداز پختن آن را درآب کش ريخت وبلافاصله درآب يخ ريخته وبعد از چند دقيقه آب کش کرده در ظرف يا کيسه فريزر فريزکرده و تاريخ زد وزن آن را يادداشت کرد)قبل از پختن باقالی بسته را نیم ساعت قبل از فریزیر خارج کرده تا یخش باز بشه.
سپس برنج رو داخل قابلمه ریختم باقالی رو هم همزمان میریزم تا با هم بجوشن بعد باهم آبکش میکنم.ته قابلمه ته دیگ مورد نظرو میزاریم و باقالی پلو را میریزیم وشويد خشک را لابه لاي برنج وباقلا ريخته و کره یا روغن بریزید وبرنج رادم کنيد.
@shurini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
💟:👉 @shirini71
#قابلی_پلو
#كابلي_پلو
مواد اولیه :
روغن : به میزان لازم
گوشت گوسفندي يا گوساله : ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده : ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
زردچوبه،دارچين،پودر سير
پودر زيره سياه ، پودر زنجبيل، پودر ليمو عماني،پودر هل ، پودر ميخك ،جوز هندي ،زعفرون ،ادويه پلويي
ادويه گارام ماسالا:١ق چ
هویج خلال و پخته شده :٢ عدد
کشمش پلويي زرد :۱/۲ پیمانه
خرما : ۸ عدد
خلال بادام خيس خورده
خلال پسته
خلال پرتغال پخته و سرخ شده:نصف
پيمانه
زرشك سرخ شده ،گردو و خرما و پياز داغ و گل سرخ براي تزيين
برنج : ۳ پیمانه
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش : ۱/۲ پیمانه
روغن :به ميزان لازم
دستور پخت :
در ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را به همراه پیاز نگيني تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پیاز نرم شود. و اب گوشت كشيده شود سپس به آن نمک، گارام ماسالا و زعفران و فلفل سیاه و زردچوبه و تمام ادويه ها را اضافه کنید.در آن کمی آب بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شود . در صورت نياز ،اب بيشتر اضافه كنيد. (اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، آن را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب کنید. آن را به شکل توپ های کوچک شکل دهید و سرخ کنید .)
در ماهیتابه ای دیگر، کمی روغن بریزید و هویج را تا نرم شود، تفت دهید.( اگر مایلید تا #غذا شیرین تر شود، کمی شکر به هویج اضافه کنید). هویج را خارج کرده، کشمش خيس خورده و خرما (در صورت تمایل) را به همراه خلال بادام و پسته برای ۱ دقیقه تفت دهید. از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید .
خلال پوست پرتغال را سه مرتبه ميجوشانيم واب ان را خالي ميكنيم تا تلخي ان از بين برود
برای تهیه شکر کاراملی، شکر را در همان ماهیتابه و روغن باقیمانده بریزید و آن را آب کنید، سپس با احتیاط آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاراملی کاملا در آب حل شود .
مقداری از هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده را برای #تزیین کنار بگذارید .
هنگامي كه گوشت پخت، ان را از اب بيرون بياوريد برنج را با نمك به اب اضافه كنيد و اب گوشت را روي مخلوط بريزيد تا اب بجوشد حرارت را كم كنيد تا اب برنج تبخير شود برنج را به صورت كته در اب گوشت بپزيد برنج،گوشت پخته، هویج، کشمش، خرما و خلال های تفت داده و ادویه پلویی را لایه لایه در ظرف بریزید. شکر کاراملی را روی آن بدهید و به مدت نيم ساعت دم بزاريد وبعد در ظرف مورد نظر سرو كنيد و با موادی که کنار گذاشته بودید، با سليقه ي خود تزیین کنید .
@shirini71