آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فلن_کیک
مواد لازم :
شیر : ۲ لیوان
پودر کرم کارامل : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۳ ق غ
پودر ژلاتین : ۱ ق م
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سفید : یک لیوان و نیم
شکر : سه چهارم لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
پودر کاکائو : ۲ ق غ پر
بکینگ پودر : یک ق م پر
وانیل : ۱ ق چ
قالب میان تهی رو با کره خوب چرب کنید
سس کارامل که داخل بسته پودرکارامله رو ته قالب بریزید حالا پودر کرم کارامل رو داخل ظرفی ریخته پودرژلاتین رو بهش اضافه کنید شیر را هم اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم تا جوش بیاد یک دقیقه که جوشید حرارت و خاموش کنید اجازه بدین کمی خنک بشه خامه صبحانه رو کمی هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست بشه
آروم داخل قالب بریزید بمدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال تا ببنده
برای کیک شکلاتی
تخم مرغ،وانیل و شکر را حسابی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر را بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید روغن مایع را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط و یکدست کنید مایه کیک رو داخل قالب روی کارامل بسته شده بریزید یک ظرف بزرگتر از قالب کیک بردارید کمی اب جوش داخل ظرف بزرگتر بریزید و قالب کیک و داخل ظرف بزارید باید تا نصف قالب کیک آب بریزید(اندازه ارتفاع کارامل) بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر بمدت یکساعت و نیم(دمای فرها متفاوته ممکنه بیشتر یا کمتر زمان بخواد) با سیخ چوبی تست کنید اگه تمیز دراومد یعنی کیک پخته سپس از فر خارج کرده بزاربد در دمای محیط خنک بشه و بعد از خنک شدن بمدت ۷ ساعت بزارید داخل یخچال بمونه بعد لبه های کیک رو با چاقو آزاد کنید ته قالب رو چند ثانیه داخل اب جوش بزارید و داخل ظرف برگردونید.
🍔 @shirini71
درمان ۸۰ درصد بیماریهای گوارشی!!!!!!👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
یه #شیرینی_بدون_فر راحت و خوشمزه که هرکسی توی خونه میتونه درست کنه
چوروس یک نوع #شیرینی_اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو میشه. برای تهیه سس شکلاتی،مقداری شکلات رو ذوب کرده و با کمی خامه مخلوط کنید.
#چوروس😍
مواد لازم: آرد: نصف لیوان، آب: نصف لیوان، کره: 40 گرم، شکر: 1 ق غ، تخم مرغ: 1 عدد، نمک: یک پنس
♨️طرز تهیه
ابتدا آب و کره و شکر و نمک رو روی حرارت گذاشته هم میزنیم، به محض جوش آمدن، آرد رو که از قبل الک کردیم یکباره داخل ظرف میریزیم و مرتب هم میزنیم تا خمير کاملا جمع بشه (فقط خوب هم بزنید تا آرد گلوله نباشه).
سپس صبر میکنیم تا خمير خنک بشه و از حرارت بيفته . تخم مرغ رو به خمیر اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا تخم مرغ به خورد خمير بره.
سپس خمير رو داخل قيف ريخته و روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه پايپ کرده و انتهای اون رو با قیچی برش میدیم.به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم،
سپس داخل روغن داغ سرخ ميكنيم. وقتی شیرینی ها تغيير رنگ دادن و طلایی شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه.
سپس شیرینی ها رو داخل مخلوط شكر و دارچين غلطونده و با سس شكلات سرو میکنیم.
*میشه شیرینی ها رو داخل فریزر نذاشت و همون لحظه داخلروغن داغ با قیف پایپ کرده و با قیچی برش داد، ولی با روشی که من گفتم، هم اینکه همه شیرینی ها یکدست و یک اندازه میشن و در یک لحظه سرخ میشن و هم ظاهر شیرینی با فریزر رفتن کاملا حفظ میشه.
@shirini71
#كوفته_برنجی
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش پر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
🍔 @shirini71
🌷#آش_عباسعلی_کرمانشاهی
یا
#آش_وسلی
مواد لازم:
گوشت دنده گوسفندی :۱کیلو
گندم پوست کنده:۲پ
برنج :۱پ
عدس:۱پ
نخود :۱پ
لوبیا چیتی:۱پ
لوبیا سفید:۱پ
پیاز درشت
سیر
نعناع خشک برای روی آش
روغن حیوانی
نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه
طرز تهیه:
حبوبا ت رو روز قبل خیس کنیبن.
ابتدا پیازها رو خرد کنیبن.
با کمی روغن و زرچوبه و فلفل تفت بدین .
حبوبات (گندم،لوبیا و نخود )رو اضافه کنیبن و اجازه زدین حداقل ۳ساعت بپزه.
در مرحله ی دوم عدس و برنج رو اضافه کنیبن.
گوشت دنده رو با پیاز و ادویه بزارین تا ۳ساعت بپزه .
بعد از پختن گوشت ، استخوانهای دنده رو بکشین و به قول معروف گوشت رو بی خس کنیبن ،
گوشت رو بکوبین و به حبوبات اضافه کنیین و حسابی هم بزنیبن تا کش دار و غلیظ بشه.
در اواخر پخت نعنا داغ رو برای عطر آش و سیر داغ رو اضافه کنیبن(میتونیین نعنا اضافه نکنیین)
روغن حیوانی رو اضافه کنیبن .
این آش بسیار خوشمزه ست و بسیار غلیظ و کشدار.
مواظب باشین ته نگیره👍🏼
نوووش جان🙏🏻
🍔 @shirini71
#توپک_لبو_و_نارگیل
پوره ی لبوی پخته شده یک پیمانه معادل ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل ۲و نیم پیمانه حدود ۲۴۰ گرم
خرما ی پوره شده یک دوم پیمانه یا ۱۲ عدد خرمای درشت
عسل یک قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ۷۰ گرم
پودر نارگیل برای غلطاندن توپک ها یک دوم پیمانه
#طرز_تهیه
ابتدا لبو را با کمی شکر یا عسل یا نبات بپزید.
بعد از پخت آب اضافه لبو را به وسیله آبکش گرفته و در دستگاه غذاساز یا گوشکوب برقی پوره کنید.
سپس تمام مواد فوق را با هم ترکیب کنید و ورز دهید تا به انسجام برسد.
حال به اندازه یک گردو از مواد پاپس برداشته و در کف دست گرد کنید و داخل پودر نارگیل رنگ شده با اب لبو بغلطانید و در صورت تمایل در کپسولهای کوچک قرار دهید.
و در یخچال نگه داری کنید.
مدت ماندگاری این پاپس ها ماکسیمم یک هفته میباشد.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71