#کیک_خیس_کاراملی
#کیک_بدون_فر
#فر_خونگی_دستساز
کیکی بسیارخوشمزه👌😋
برای چندوقت پیشه☺️
#کیک_خیس
بافتی عالی وطعمی بی نظیر👌😋
شکر یک پیمانه سرخالی
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سرخالی
پودر کرم کارامل یک بسته
تخم مرغ سه عدد
آرد یک ونیم پیمانه
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر+شیر+روغن را مخلوط میکنیم یک دقیقه میزنیم بعد پودر کرم کارامل رو میریزیم ویک دقیقه میزنیم حالا یک لیوان ازسس رو میزارم کنار بعد تخم مرغ ها رویکی یکی اضافه میکنیم ومیزنیم وبعد وانیل میریزیم ودرآخرکار مخلوط آردوبکینگ پودر رو دردومرحله اضافه وبالیسک به هم میزنیم خمیررادرقالبی که ازقبل چربو آردپاشی کردیم میریزیم ورفری که بادمای ۱۸۰درجه ازقبل روشن کردیم میگزاریم مدت پخت هم چهل دقیقه است بعدازاینکه کیک روبیرون آوردیم وخنک شد اون لیوان سس راکه داشتیم روکیک میریزیم.
🌸من(پرچین)طبق معمول همیشه توی قابلمه روی گازبافرخونگی پختم
🌸یکساعت طول کشید آماده شد.
@shirini71
😍🤗
#باسلوق_مخصوص 😋
▫️ يك ليوان نشاسته
▫️سه ليوان آب
▫️دو ليوان شيره انگور
▫️دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك
▫️در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر
▫️گردو ١/٢ ليوان
🔸همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم•
🎀 @shirini71
#شیرینی_رژیمی 🍪 😋
▫️جو پرک:۱پیمانه
▫️شیره انگور یا خرما:۲ق.غ
▫️شکلات چیپسی:۱/۴پیمانه
▫️کره بادام زمینی:۱ق.غ
▫️کدو حلوایی:۱/۲پیمانه
🔸همه ی موادو با هم مخلوط کنید( با دست ورز بدین)به اندازی یه گردو کوچیک در بیارید و کمی صاف کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید،در فر ۱۸۰ در جه به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزه.
♦️بزارید شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
کدو حلوایی پخته شده باشه.
شکلات چیپسی مقاوم حرارت باشه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا_آلفردو_رستورانی
اكثرا وقتي تو خونه پاستا درست ميكنيم يا حجم سس خيلي كم ميشه و پاستامون خشك ميشه يا بايد كلي خامه مصرف كنيم كه سس بيشتري داشته باشيم ولي با اين روش يه پاستاي خوشمزه ، با سس كافي خواهيم داشت 😍❤️
مواد لازم براي ٤ نفر :
پاستا پنه ١ بسته
شير ١ ليتر
مرغ ٢٠٠ گرم
سير ٢ حبه
كره ١٠٠ گرم
آرد سفيد ٣ قاشق غ
پنير پارمسان ٤ قاشق غ
قارچ ٤٠٠ گرم
اب ليمو ٢ قاشق غ
پودر آرومات ٢ قاشق غ( یا این مواد رو جایگزین کنید 👈پودر عصاره مرغ+پودرسیر+ فلفل
خامه ٤ قاشق غ
جعفري ( دلخواه )
نمك و فلفل و پودر سير
سیر و مرغ رو تو کره تفت میدیم و نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه میکنیم.
قارچهارو ٤ قسمت ميكنيم و با ٢ قاشق اب ليمو روي مرغها ميريزيم تا اونجايي كه ابش گرفته بشه تفت ميديم. ميتونيد وقتي به اب افتاد ابش رو خالي كنيد. .
تو اين مرحله پاستا رو توي اب جوش و روغن و كمي نمك ١٠ دقيقه ميپزيم تا فقط نرم بشه. مراقب باشيد كه شل نشه .
٣ قاشق ارد سفيد رو توي كره تفت ميديم تا خاميش گرفته بشه و شير رو بهش اروم اروم اضافه ميكنيم و دائم تا اخرين مرحله هم ميزنيم.
حالا نوبت ميرسه به پودر آرومات كه اكثر سوپر مارکتها دارن
اين پودر هم نمك داره و هم غذاتونو طعم دار ميكنه و مهم تر از اون لازم نيست بزاريد شير خيلي رو گاز بمونه و بخواد سفت شه و از حجمش هم كم بشه ، ارومات باعث ميشه خامه كمتري واسه پاستا بزنيد و شير رو سفت ميكنه 😋
.
حالا مرغ و قارچ پخته شده رو اضافه ميكنيم ، نصف خامه ، ٤ قاشق پنير پارمسان و در اخر پاستا رو اضافه ميكنيم و با شعله خاموش هم ميزنيم 😍
.
پاستا رو ميشه با ريحان و جعفري و پنير پارمسان تزيين و خوشمزه تر كرد 😍😋
.
نوش جان ❤️
farhadpaz
@shirini71