eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من اومدم با یه غذای خیلی باحال😍 . . . مواد لازم: 🔶️دو تا بادمجون 🔶️دو قاشق روغن 🔶️یکی دو لیوان پنیر موزارلا رنده شده یا 🔶️پنیر پیتزا 🔶️سس مارینا یا سس کچاپ به اندازه دلخواه 🔶️250 گرم گوشت چرخ کرده یا سوسیس 🔶️یدونه فلفل دلمه سبز 🔶️یدونه پیاز قرمز خرد شده 🔶️نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن به میزان دلخواه طرز تهیه: پیاز خورد کنید و با کمی روغن تفت بدید بعد گوشت و فلفل دلمه خورد شد رو بهش اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه هارو بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزه ، بعد بادمجان هارو پوست بکنید و بصورت حلقه ای برش دهید،ظرف فر را آماده کنید و با روغن کف ظرف چرب کنید، بعد یک لایه بادمجان گذاشته،و بعد با سس مارینا یا کچاب روشو بپوشونید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دومم انجام بدید ، بعد ظرفو برای مدت 30 الی 35 دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا روی بادمجونا کامل بپزن و روش طلایی بشه بعد از فر دربیارید و جعفری خورد شده روش بریزید نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊 محتویات: نارنگی ۲ عدد شیر ۱/۲ فنجان موز ۱/۲ عدد عسل ۱ قاشق چای خوری ماست یونانی ۱/۴ فنجان وانیل کمی 🍊🍊🍊🍊 ابتدا نارنگی را فیله نمائید. برای فیله کردن نارنگی بعد از پوست گرفتن آن، هر پره نارنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو ابتدا قسمت جلویی پره نارنگی را ببرید، حال با نوک چاقو لایه رویی نارنگی را جدا کنید و در انتها قسمت پشتی را جدا نمائید. سپس تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و ترکیب نمائید. ╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝 نوشیدنی دورنگ درست کن 🍹 مواد لازم: 👩🏻‍🍳 گل پنیرک 2 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری لیمو ترش 1 عدد یخ 4-5 قالب . ⭕️پنیرک رو میتونین از عطاری تهیه کنین⭕️ 1. دو قاشق گل پنیرک رو داخل لیوان میریزیم و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش زمان میدیم تا رنگش آزاد بشه. 2. داخل یک لیوان دیگه 2 قاشق عسل میریزیم و یک چهارم سایز لیوانمون آب میریزیم و به هم میزنیم تا رقیق بشه. 3. داخل لیوان 4-5 قالب یخ میریزیم و آب لیمو ترش تازه رو اضافه میکنیم. 4. عصاره پنیرک که کاملا رنگ پس داد( بنفش پر رنگ میشه)، از صافی رد میکنیم و داخل لیوان میریزیم. 5. چون لیمو اسیدیه باعث تغییر رنگ عصاره پنیرک میشه و تقریبا از iبنفش به صورتی تغییر رنگ میده 😍 تمااااام♥️ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟 براى درست كردنش به خمير يوفكا احتياج داريد كه معمولا همه ى سوپر ماركتها دارن و براى مواد ميانى خمير من گوشت رو به همراه پياز و فلفل، نمك، سير ، اويشن و دارچين تفت دادم بعد بهش رب گوجه فرنگى اضافه كردم. بعد هم به ترتيب فلفل دلمه اى، قارچ، ذرت، نخود فرنگى و كمى كالباس اضافه كردم همه ى مواد رو خوب با هم تركيب كردم و تفت دادم بين هر يه خمير يوفكا از مواد گوشتى ريختم و روش و يه كم پنير پيتزا اضافه كردم و كامل به شكل گل رز رول كردم و كف قالبم چيدم ظرفمو كاملا با رولهاى رز شكل پر كردم و به مدت ٣٠ الى ٤٠ دقيقه توى فر گذاشتم تا كاملا طلايى و برشته بشه🥟😍نوش جان❤️ @shirini71 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧅🥔🧅 شما غیر از پیاز و سیب زمینی بهش چی اضافه میکنین؟؟ 🤔😍 گوجه، رب گوجه، سبزی یا شایدم گوشت چرخ کرده 😎😦 . طرز تهیه : سیب زمینی رو نگینی کرده و با مقدار خیلی کم روغن و زردچوبه و نمک تفت میدیم تا نیم پز بشه و ظاهرش رو نگه داره، پیاز داغ درست میکنیم و رب گوجه رو باهاش تفت میدیم، حالا سیب زمینی رو اضافه کرده و گرد لیمو ،نمک و فلفل میزنیم و‌ با کمی آب اجازه میدیم پختش کامل بشه. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا