eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 💗💗 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی 🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ 🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی 🍋بعد از شام یک عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
این گـیاهان را جایـگزین داروهـای شیمـیایی کنـید☝️🏻 ┅┅❅❈❅┅┅ ➥🏵 @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بریم سراغ مواد لازم👇 ران مرغ: ۳عدد کامل پیاز: ۱عدد کوچیک فلفل دلمه ای قرمز: نصف یک عدد روغن زیتون یا کنجد: ۲ق.غ سرکه سفید: ۱ق.غ آب لیموترش: ۲ق.غ زعفرون دم کرده: به مقدار لازم ادویه ها شامل: نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر پیاز،پودرسیر،پودر زنجبیل . همه مواد لازم رو برای طعم دار کردن مرغمون رو باهم داخل دستگاه میریزیم و میکس میکنیم. بعد رو مرغا میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی مرغمون مزه دار بشه. بعد داخل سرخ کن میچینیم و به اندازه یک قاشق روغن کنجد روشون اسپری میکنیم و در حین پخت یکی دو بار روش زعفرون میزنیم. تقریبا بعد از یکساعت آماده میشه😋 دمای اولیه:۱۴۰درجه به مدت ۴۰دقیقه و بعد دمارو میبریم رو ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه. 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅پنكيك پفي ✍مواد لازم آرد يك لیوان(دسته دار فرانسوی) شیر ولرم يك چهارم لیوان شکر دو ق.غ(پنکیک نباید شیرین باشه،ولی میتونید شکر و اضافه کنید) کره ذوب شده دوق.غ تخم مرغ درشت دو عدد وانیل يك ق.چ بیکینگ پودر یک ق.چ 🍜طرز تهیه زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد،سفيده هارو بزنيد تا سفيد و پفكي بشه،بعد يك ق.چ شكر اضافه كنيد و به هم زدن ادامه بديد تا سفت بشه،زرده هارو با يك ق.چ شكر و وانيل بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه . كره و شير و به زرده اضافه كنيد و هم بزنيد،آرد و با بيكينگ پودر الك كنيد و به زرده اضافه كنيد. با همزن بزنيد تا يكدست بشه. بعد سفيده رو به كل مواد اضافه كنيد و با ليسك و خيلي آروم هم بزنيد و خوب فولد كنيد. تند تند هم نزنيد پف سفيده بخوابه ها،پنكيك پف نميكنه اونوقت از مواد يك پيمانه برداريد و بريزيد تو تابه،تابه احتياج به چرب شدن نداره،شعله متوسط باشه و روش شعله پخش كن بذاريد تا حرارت متناسب بشه، در تابه رو بذاريد ،وقتي شروع به حباب زدن كرد و تا وسط پنكيك حباب زد،با خلال چك كرديد و ديديد چيزي بهش نچسبيده ،بر گردونيد. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅شیرینی توت😋 ✍مواد لازم بادام 100 گرم شکر 100 گرم شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها هِل یک قاشق مربا خوری گلاب به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم 🍜طرز تهیه بادام را در آب گرم خيس کردم به مدت 3 ساعت موند بعد پوست بادام را گرفتم و صبر کردم تا خشك بشه و رطوبت نداشته باشه بعد بادام را به همراه شکر آسیاب کردم بعد پودر هِل رو ریختم و بعد گلاب را قاشق قاشق اضافه كردم تا خمير بشه خیلی گلاب اضافه نکنید با قاشق مربا خوری کم کم بریزید بعد با پشت قاشق خوب مخلوط کنید از خمير به اندازه ی فندق برداشتم و به شكل توت درست کردم بعد در شكر درشت غلطوندم و در آخر يك خلال پسته در بالاي توت گذاشتم، به عنوان دُم توت. توت قرمز رو هم به همین شکل درست کردم فقط به جای گلاب شربت آلبالو ریختم که بسیااااار تُرش و خوشمزه شد اگر شربت نداشتین با همون گلاب خمیر کنید بعد از رنگ قرمز خوراكي استفاده كنید يك تا دو قطره از رنگ رو داخل خمير ريخته تا رنگ بگیره و بعد بقیه ی مراحل. 👈در ظرف در بسته و در جای خنک تا یک ماه قابل نگهداری 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا