#چیکن_بریون
#چیکن
#بریون
بریم سراغ مواد لازم👇
ران مرغ: ۳عدد کامل
پیاز: ۱عدد کوچیک
فلفل دلمه ای قرمز: نصف یک عدد
روغن زیتون یا کنجد: ۲ق.غ
سرکه سفید: ۱ق.غ
آب لیموترش: ۲ق.غ
زعفرون دم کرده: به مقدار لازم
ادویه ها شامل: نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر پیاز،پودرسیر،پودر زنجبیل
.
همه مواد لازم رو برای طعم دار کردن مرغمون رو باهم داخل دستگاه میریزیم و میکس میکنیم. بعد رو مرغا میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی مرغمون مزه دار بشه.
بعد داخل سرخ کن میچینیم و به اندازه یک قاشق روغن کنجد روشون اسپری میکنیم و در حین پخت یکی دو بار روش زعفرون میزنیم.
تقریبا بعد از یکساعت آماده میشه😋
دمای اولیه:۱۴۰درجه به مدت ۴۰دقیقه و بعد دمارو میبریم رو ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه. #مرغ_بریون 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
✅پنكيك پفي
✍مواد لازم
آرد يك لیوان(دسته دار فرانسوی)
شیر ولرم يك چهارم لیوان
شکر دو ق.غ(پنکیک نباید شیرین باشه،ولی میتونید شکر و اضافه کنید)
کره ذوب شده دوق.غ
تخم مرغ درشت دو عدد
وانیل يك ق.چ
بیکینگ پودر یک ق.چ
🍜طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد،سفيده هارو بزنيد تا سفيد و پفكي بشه،بعد يك ق.چ شكر اضافه كنيد
و به هم زدن ادامه بديد تا سفت بشه،زرده هارو با يك ق.چ شكر و وانيل بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه .
كره و شير و به زرده اضافه كنيد و هم بزنيد،آرد و با بيكينگ پودر الك كنيد و به زرده اضافه كنيد.
با همزن بزنيد تا يكدست بشه.
بعد سفيده رو به كل مواد اضافه كنيد و با ليسك و خيلي آروم هم بزنيد و خوب فولد كنيد.
تند تند هم نزنيد پف سفيده بخوابه ها،پنكيك پف نميكنه اونوقت
از مواد يك پيمانه برداريد و بريزيد تو تابه،تابه احتياج به چرب شدن نداره،شعله متوسط باشه و روش شعله پخش كن بذاريد تا حرارت متناسب بشه،
در تابه رو بذاريد ،وقتي شروع به حباب زدن كرد و تا وسط پنكيك حباب زد،با خلال چك كرديد و ديديد چيزي بهش نچسبيده ،بر گردونيد.
🍕 @shirini71
✅شیرینی توت😋
✍مواد لازم
بادام 100 گرم
شکر 100 گرم
شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها
هِل یک قاشق مربا خوری
گلاب به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
🍜طرز تهیه
بادام را در آب گرم خيس کردم به مدت 3 ساعت موند بعد پوست بادام را گرفتم و صبر کردم تا خشك بشه و رطوبت نداشته باشه بعد بادام را به همراه شکر آسیاب کردم بعد پودر هِل رو ریختم و بعد گلاب را قاشق قاشق اضافه كردم تا خمير بشه خیلی گلاب اضافه نکنید با قاشق مربا خوری کم کم بریزید بعد با پشت قاشق خوب مخلوط کنید از خمير به اندازه ی فندق برداشتم و به شكل توت درست کردم بعد در شكر درشت غلطوندم و در آخر يك خلال پسته در بالاي توت گذاشتم، به عنوان دُم توت.
توت قرمز رو هم به همین شکل درست کردم فقط به جای گلاب شربت آلبالو ریختم که بسیااااار تُرش و خوشمزه شد اگر شربت نداشتین با همون گلاب خمیر کنید بعد از رنگ قرمز خوراكي استفاده كنید يك تا دو قطره از رنگ رو
داخل خمير ريخته تا رنگ بگیره و بعد بقیه ی مراحل.
👈در ظرف در بسته و در جای خنک تا یک ماه قابل نگهداری
🍕 @shirini71
کیک چایی دارچین
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک و نیم لیوان
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چکمیکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
🍕 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_اسکار_معصومه
.
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
وانیل ۱/۲ ق چ
گردو ریز خرد شده حدودا یک لیوان ( می تونید از پسته ، پودر نارگیل ، کنجد و هر چیز دلخواه هم استفاده کنید)
مواد به دمای محیط برسه .زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا بشه .
کره رو گذاشتم توی محیط تا نرم بشه . کره جایگزین نداره .
کره همراه پودر قند الک شده با همزن ۳ ، ۴ دقیفه زدم . زرده ها رو ریختم و حدودا یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم ریختم .
آرد رو الک کردم و به تدریج ریختم و اولش با لیسک هم زدم و بعد با دستم و به کمک نوک انگشت هام جمع کردم، دیگه نیاز نیست خمیر رو خیلی ورز بدیم به روغن میفته ، اگه دیدین به دست می چسبه یه کم آرد اضافه کنید اما این نکته رو بارها گفتم در شیرینی ها آرد زیادی باعث میشه شیرینی تون لطافتش رو از دست بده . خمیر نرم و لطیفی به دست میاد .نیاز به استراحت نداره .
فر هم حتما باید از یک ربع قبل روشن کنید. سینی فر نیاز به چرب کردن نداره چون این خمیر به اندازه کافی کره داره .
یه مقدار از خمیر برداشتم و توی دستم گرد کردم ، حدودا هر کدوم رو۱۰ گرمی برداشتم . گوله خمیرم رو اولش کمی به سفیده زدم و بعد داخل گردو ریز خرد شده ، و بعد در سینی چیدم .
یکسری ها رو وسط رو حفره ایجاد کردم و یک سری ها رو ساده گداشتم موند . سینی رو در فر ۱۶۰ درجه به مدت حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره خودتون حتما تایم و زمان رو چک کنین .
بعدهم که سینی رو از فر بیرون آوردم گذاشتم شیرینی ها توی سینی فر خنک بشه ، دست نزدم و بعد که خنک شد ،کمی پودر قند روش الک کردم .
داخل اون حفره ها رو با بریلو پرکردم . بریلو هم آماده در لوازم قنادی ها هست . اگر خونگی بخواید درست کنید طرز تهیه اینجا #ژله_بریلو_معصومه
جای بریلو ، می تونید از مارمالاد ، شکلات و ... هم استفاده کنید .
👈بدون فر هم به راحتی داخل فر دست ساز می تونید درست کنید . روش فر دست ساز استوری هایلایت هست . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم.
👈 جایگزین کره یا مارگارین، روغن جامد و ... نکنید کیفیت تغییر می کنه.
👈ماندگاری حدودا ۱۰ تا ۱۵ روز داخل ظرف درب بسته محیط خنک می باشد .
👈برای من ۷۸ تا شیرینی به وزن ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم شد .
#شیرینی_اسکار 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡