eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅شیرینی توت😋 ✍مواد لازم بادام 100 گرم شکر 100 گرم شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها هِل یک قاشق مربا خوری گلاب به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم 🍜طرز تهیه بادام را در آب گرم خيس کردم به مدت 3 ساعت موند بعد پوست بادام را گرفتم و صبر کردم تا خشك بشه و رطوبت نداشته باشه بعد بادام را به همراه شکر آسیاب کردم بعد پودر هِل رو ریختم و بعد گلاب را قاشق قاشق اضافه كردم تا خمير بشه خیلی گلاب اضافه نکنید با قاشق مربا خوری کم کم بریزید بعد با پشت قاشق خوب مخلوط کنید از خمير به اندازه ی فندق برداشتم و به شكل توت درست کردم بعد در شكر درشت غلطوندم و در آخر يك خلال پسته در بالاي توت گذاشتم، به عنوان دُم توت. توت قرمز رو هم به همین شکل درست کردم فقط به جای گلاب شربت آلبالو ریختم که بسیااااار تُرش و خوشمزه شد اگر شربت نداشتین با همون گلاب خمیر کنید بعد از رنگ قرمز خوراكي استفاده كنید يك تا دو قطره از رنگ رو داخل خمير ريخته تا رنگ بگیره و بعد بقیه ی مراحل. 👈در ظرف در بسته و در جای خنک تا یک ماه قابل نگهداری 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک چایی دارچین تخم مرغ چهار عدد آرد دو لیوان بکینگ پودر سه ق چ شکر یک و نیم‌ لیوان‌ چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان دارچین یک ق چ.(قابل حذف) وانیل نوک ق چ. روغن نصف لیوان ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم‌ مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم‌ و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چک‌میکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. تخم مرغ ۳ عدد کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ گردو ریز خرد شده حدودا یک لیوان ( می تونید از پسته ، پودر نارگیل ، کنجد و هر چیز دلخواه هم استفاده کنید) مواد به دمای محیط برسه .زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا بشه . کره رو گذاشتم توی محیط تا نرم بشه . کره جایگزین نداره . کره همراه پودر قند الک شده با همزن ۳ ، ۴ دقیفه زدم . زرده ها رو ریختم و حدودا یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم ریختم . آرد رو الک کردم و به تدریج ریختم و اولش با لیسک هم زدم و بعد با دستم و به کمک نوک انگشت هام جمع کردم، دیگه نیاز نیست خمیر رو خیلی ورز بدیم به روغن میفته ، اگه دیدین به دست می چسبه یه کم آرد اضافه کنید اما این نکته رو بارها گفتم در شیرینی ها آرد زیادی باعث میشه شیرینی تون لطافتش رو از دست بده . خمیر نرم و لطیفی به دست میاد .نیاز به استراحت نداره . فر هم حتما باید از یک ربع قبل روشن کنید. سینی فر نیاز به چرب کردن نداره چون این خمیر به اندازه کافی کره داره . یه مقدار از خمیر برداشتم و توی دستم گرد کردم ، حدودا هر کدوم رو۱۰ گرمی برداشتم . گوله خمیرم رو اولش کمی به سفیده زدم و بعد داخل گردو ریز خرد شده ، و بعد در سینی چیدم . یکسری ها رو وسط رو حفره ایجاد کردم و یک سری ها رو ساده گداشتم موند . سینی رو در فر ۱۶۰ درجه به مدت حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره خودتون حتما تایم و زمان رو چک کنین . بعدهم که سینی رو از فر بیرون آوردم گذاشتم شیرینی ها توی سینی فر خنک بشه ، دست نزدم و بعد که خنک شد ،کمی پودر قند روش الک کردم . داخل اون حفره ها رو با بریلو پرکردم . بریلو هم آماده در لوازم قنادی ها هست . اگر خونگی بخواید درست کنید طرز تهیه اینجا جای بریلو ، می تونید از مارمالاد ، شکلات و ... هم استفاده کنید . 👈بدون فر هم به راحتی داخل فر دست ساز می تونید درست کنید . روش فر دست ساز استوری هایلایت هست . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم. 👈 جایگزین کره یا مارگارین، روغن جامد و ... نکنید کیفیت تغییر می کنه. 👈ماندگاری حدودا ۱۰ تا ۱۵ روز داخل ظرف درب بسته محیط خنک می باشد . 👈برای من ۷۸ تا شیرینی به وزن ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم شد . 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۳ عدد نشاسته گل یا نشاسته گندم ۵۰ گرم ( تقریبا یک سوم لیوان) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد برنج ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)(قابل حذف) گلاب ۳۵ میلی (۴ ق غ) پودر قند به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم . . نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم . تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم . آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم . حالا موادم رو همون توی محیط نیم ساعت تا یه ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم. روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه . قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه ، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم . بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم ، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم . در مورد تعدادش که کلی شیرینی میشه قالب من متوسط کمی کوچیک هستش که حدود سی و پنج تا چهل عدد شیرینی میشه . نکات : 1)گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره. 2)حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین . 3)شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه .🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان رفلاکس معده!!!!!!!!در کانال زیر سنجاق شده😍😍👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b