eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم طرزتهیه 👇👇👇 ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید نوش جان👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺 مواد لازم: یک عدد پیاز یک بسته قارچ دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ حبه سیر له شده یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون فلفل سیاه و قرمز و نمک 👈 مواد خمیر دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده ۱ لیوان آرد دو عدد تخم مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا 👈 طرز استفاده: پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود. برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرابیه کَره ای✨💛 قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌 کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا