#شیرینی_بادامی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
طرزتهیه
👇👇👇
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
نوش جان👌
#شیرینی
@shirini71
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺
مواد لازم:
یک عدد پیاز
یک بسته قارچ
دو عدد فلفل دلمه ای قرمز
۲ حبه سیر له شده
یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون
فلفل سیاه و قرمز و نمک
👈 مواد خمیر
دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده
۱ لیوان آرد
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان پنیر پیتزا
👈 طرز استفاده:
پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود.
برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید.
@mivhe71
قرابیه کَره ای✨💛
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
🍕 @shirini71