آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پنجره_ای
#شیرینی2
تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته گل یا نشاسته گندم ۵۰ گرم ( تقریبا یک سوم لیوان)
آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد برنج ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)(قابل حذف)
گلاب ۳۵ میلی (۴ ق غ)
پودر قند به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم .
.
نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم . تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم . آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم . حالا موادم رو همون توی محیط نیم ساعت تا یه ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم.
روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه . قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه ، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم . بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم ، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم .
در مورد تعدادش که کلی شیرینی میشه قالب من متوسط کمی کوچیک هستش که حدود سی و پنج تا چهل عدد شیرینی میشه .
نکات :
1)گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره.
2)حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین .
3)شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه .🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
درمان رفلاکس معده!!!!!!!!در کانال زیر سنجاق شده😍😍👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
#شیرینی_بادامی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
طرزتهیه
👇👇👇
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
نوش جان👌
#شیرینی
@shirini71
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺
مواد لازم:
یک عدد پیاز
یک بسته قارچ
دو عدد فلفل دلمه ای قرمز
۲ حبه سیر له شده
یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون
فلفل سیاه و قرمز و نمک
👈 مواد خمیر
دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده
۱ لیوان آرد
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان پنیر پیتزا
👈 طرز استفاده:
پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود.
برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید.
@mivhe71
قرابیه کَره ای✨💛
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
🍕 @shirini71
#کیک_مرغ
یکعدد سینه مرغ و با نمکو فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه میکنیم و یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و کمی ماستو یک پیاله سس مایونز روبا فلفل و آویشن هم مخلوط کرده،خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم یااینکه قالب میزنیم و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان هارو سس زده و تزیین میکنیم.
🍕 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_اسفند_۱۴۰۱🏀🏀
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
خب من ماهی رو داخل تابه چدن و بدون اضافه کردن حتی یه قطره روغن سرخ کردم و نتیجه هم همین قدر جذاب شد،بهترین مرینیت هم برای ماهی سالمون ترکیب نمک،فلفل سیاه، تخم گشنیز، روغن زیتون و پودر سیر هست و اگه رزماری تازه هم داشتید روش بذارید چون طعم خوبی به ماهی میده و بهترهم هست که از نیم ساعت قبل تو این مواد بخوابه و آب لیمو
ترش تازه رو هم وقتی دو طرف کامل سرخ شد لحظه آخر بهش اضافه کنید و از این طعم رویایی لذت ببرید🥰
.
.
✅حالا شما بهم بگید لذیذترین ماهی ای که خوردید چی بوده( من خودم تقریبا اکثر ماهی های شمال و جنوب رو دوست دارم چون عاشق غذاهای دریایی هستم ولی به نظرم سالمون شاهِ همه ماهی هاست😋😋)
دیگه اینکه به نظر شما بهترین مرینیت برای ماهی چیه؟؟؟
🍔 @shirini71
#پاپ_کیک_خوشمزه
👈نیم کیلو کیک نرم خردشده
یک قاشق خامه
3 قاشق غذاخوری شکلات بنماری
مواد را مخلوط و با دست ورزش دادم و به اندازه گردو برداشتم بعد داخل دست فرم دادم و داخل پودر پسته غلتوندم و نی فروکردم داخلش.تو شکلات سفید ابشده زدم و تارفل رنگی پاشیدم.
🍕 @shirini71
حلوای بادوم زعفرونی بدون نیاز به پخت
۱ لیوان پودر بادوم
۵ ق غ عسل (جایگزین : انواع شیره طبیعی)
۶ ق غ ارده
ی مشت گردوی خرد شده
زعفرون دم شده
همه مواد بالارو میکس و تو قالب صاف کنین بمدت ی شب تا صبح تو یخچال بذارین بعد برش بزنین
@shirini71