eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺 مواد لازم: یک عدد پیاز یک بسته قارچ دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ حبه سیر له شده یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون فلفل سیاه و قرمز و نمک 👈 مواد خمیر دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده ۱ لیوان آرد دو عدد تخم مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا 👈 طرز استفاده: پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود. برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرابیه کَره ای✨💛 قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌 کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک‌عدد سینه مرغ و با نمک‌و فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه میکنیم و یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و کمی ماستو یک پیاله سس مایونز رو‌با فلفل و آویشن هم مخلوط کرده،خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم یااینکه قالب میزنیم و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان هارو سس زده و تزیین میکنیم. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🏀🏀 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔹️نکاتی برای خانه‌تکانی ایمن و بدون حادثه ┅┅❅❈❅┅┅ @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب من ماهی رو داخل تابه چدن و بدون اضافه کردن حتی یه قطره روغن سرخ کردم و نتیجه هم همین قدر جذاب شد،بهترین مرینیت هم برای ماهی سالمون ترکیب نمک،فلفل سیاه، تخم گشنیز، روغن زیتون و پودر سیر هست و اگه رزماری تازه هم داشتید روش بذارید چون طعم خوبی به ماهی میده و بهترهم هست که از نیم ساعت قبل تو این مواد بخوابه و آب لیمو ترش تازه رو هم وقتی دو طرف کامل سرخ شد لحظه آخر بهش اضافه کنید و از این طعم رویایی لذت ببرید🥰 . . ✅حالا شما بهم بگید لذیذترین ماهی ای که خوردید چی بوده( من خودم تقریبا اکثر ماهی های شمال و جنوب رو دوست دارم چون عاشق غذاهای دریایی هستم ولی به نظرم سالمون شاهِ همه ماهی هاست😋😋) دیگه اینکه به نظر شما بهترین مرینیت برای ماهی چیه؟؟؟ 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈نیم کیلو کیک نرم خردشده یک قاشق خامه 3 قاشق غذاخوری شکلات بنماری مواد را مخلوط و با دست ورزش دادم و به اندازه گردو برداشتم بعد داخل دست فرم دادم و داخل پودر پسته غلتوندم و نی فروکردم داخلش.تو شکلات سفید ابشده زدم و تارفل رنگی پاشیدم. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای بادوم زعفرونی بدون نیاز به پخت ۱ لیوان پودر بادوم ۵ ق غ عسل (جایگزین : انواع شیره طبیعی) ۶ ق غ ارده ی مشت گردوی خرد شده زعفرون دم شده همه مواد بالارو میکس و تو قالب صاف کنین بمدت ی شب تا صبح تو یخچال بذارین بعد برش بزنین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به نظرتون چی خوشمزه تر از کیک شکلاتی خیسه؟؟ 😍🤔 من که چیزی به ذهنم نمیرسه 🍩🍫 . مواد لازم : شکر یک و نیم پیمانه شیر یک و نیم پیمانه روغن مایع یک پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری تخم‌مرغ 3 عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . . دستور تهیه : ● ابتدا سس روی کیک رو آماده میکنیم : شکر، روغن مایع، شیر و پودر کاکائو رو با همزن حدود 4 دقیقه میزنیم تا شکر حل بشه. یک لیوان از این سس رو کنار گذاشته و به بقیه سس وانیل میزنیم و یکی یکی تخم‌مرغ ها رو اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم.  آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و یکم در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم. . ● قالب بیست در سی مستطیل شکلی رو کاغذ روغنی انداخته و دیواره ها رو چرب و آرد پاشی میکنیم. فر رو با دمای  170 درجه یک ربع زودتر گرم کرده بعد داخل فر حدود 40 تا 50 دقیقه میپزیم. کیک رو بیرون آورده و همونطور که داغ داغه کیک رو برش داده و نصف سس رو روی کیک میریزیم، چند دقیقه صبر کرده و بقیه سس رو هم روی کیک میریزیم. 👌😍 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای محلبی: شیر : ۳/۵ لیوان آرد سفید : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان پوست پرتقال رنده شده : نصف یک پرتقال کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم وانیل : نصف قاشق چایخوری برای قسمت پرتقالی: آب پرتقال : ۱/۵ لیوان آب : ۱ لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل : ۳ قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان ابتدا سه بسته کیک رولتی رو برش بدین نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع کنید به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی یا رینگ (من از رولت اماده و رینگ استفاده کردم) برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزن هم بزنید و تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین هم بزنید تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب روی رولتها بریزین و بزارید توی یخچال بمدت دو ساعت تا رویه ببنده برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بریزین بزارید روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شه. بعد که سرد شد بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال. نکته: من از اب پرتقال آماده استفاده کردم میتونید از اب پرتقال طبیعی هم استفاده کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🌸 ▫️آرد سفید ۱ لیوان ▫️آرد نخود ۱ ق غ ▫️شیر خشک ۱ ق غ ▫️پودر هل ۱ ق چ ▫️زعفران نصف ق چ ▫️نشاسته ۱ ق غ ▫️روغن یک چهارم لیوان ▫️خمیر فوری ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب سه چهارم لیوان ✍ابتدا تخم مرغ با همزن خوب میزنیم بعد پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد فرق میکنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد که خوب موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون خوب مخلوط بشه و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خخمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم وقتی سرد شد میریزیم توی شربت و هم میزنیم تا کمی شربت به خوردش بره اگه می خواین کم شیرین باشه فوری از شربت بیارین بیرون یا میتونید روی شیرینی ها پودر قند و هل بپاشید . 🍎🍔🍟⃤@shirini71🍕🥪⃤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم آرد 380گرم ماست150گرم پودر قند150گرم کره 130گرم تخم مرغ2عدد بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری خمیر مایه 1قاشق چایخوری اسانس هل 6قطره یا پودر هل تازه ساییده برای رومال زعفران غلیظ1قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1عدد+کمی پودر پسته طرز تهیه ابتدا کره رو آب کنید وبزارید تا کمی از حرارت بیفته بعد روی آرد بریزید وبا دست ورز بدید تا آرد وکره با هم ترکیب بشه. بقیه مواد رو درون ظرفی جداگانه با همزن دستی ویا دور کند همزن برقی بزنید در حد مخلوط شدن وبه آرد وکره اضافه میکنیم وحالا با همزن برقی مواد رو بمدت 3دقیقه میزنیم تا خمیر یکدست بشه( نه خیلی شل ونه خیلی سفت)کف سینی فرتون کاغذ بزاریدموادتون رو داخل قیف بدون ماسوره بریزید وبا فاصله به اندازه یک نارنگی کوچیک از مواد بریزید .نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد با مهر چوبی که کمی خیس کردیم روی شیرینها را طرح انداخته وبا زرده تخم مرغ وزعفران زرین میکنیم. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ : ۵ عدد وانیل : نصف ق‌ چ شکر : سه چهارم لیوان شیر ولرم : نصف لیوان روغن مایع : نصف لیوان آرد سفید : یک و سه چهارم لیوان بکینگ پودر : ۱ ق‌ م نمک : نوک ق چ موادلازم واسه رویه ی کیک🔻 پنیر ماسکار : پونه ۶ ق‌ غ زعفرون دمکرده : ۲‌ ق‌ غ شیر عسلی : سه چهارم قوطی گلاب : به میزان لازم ‌ طرزتهیه🔥 ۱.تخم مرغ ، شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم و کشدار بشه ۲.شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم ، کمی میزنیم ۳.در آخر آرد ، بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با دور کند همزن درحدمخلوط شدن میزنیم ۴.تو قالب چرب شده میریزیم ، میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰دقیقه،باسیخ چوبی تست کنید که مطمئن شید پخته ۵.بعد از پخت از فر در میاریم میذاریم خنک شه کرم زعفرونی رو روش میریزیم طرز تهیه رویه کیک🔥 ۱.پنیر ، زعفرون و شیرعسلی رو باهمزن میزنیم تا یکدست شه ۲.گلاب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،تاجایی که به غلظت دلخواه برسیم ۳.میتونید گلابو بیشتر بریزید که رقیق ترشه و به خورد کیکتون بره ولی من دوس داشتم حالت خامه ای داشته باشه ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌ @shirini71 👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡