خب من ماهی رو داخل تابه چدن و بدون اضافه کردن حتی یه قطره روغن سرخ کردم و نتیجه هم همین قدر جذاب شد،بهترین مرینیت هم برای ماهی سالمون ترکیب نمک،فلفل سیاه، تخم گشنیز، روغن زیتون و پودر سیر هست و اگه رزماری تازه هم داشتید روش بذارید چون طعم خوبی به ماهی میده و بهترهم هست که از نیم ساعت قبل تو این مواد بخوابه و آب لیمو
ترش تازه رو هم وقتی دو طرف کامل سرخ شد لحظه آخر بهش اضافه کنید و از این طعم رویایی لذت ببرید🥰
.
.
✅حالا شما بهم بگید لذیذترین ماهی ای که خوردید چی بوده( من خودم تقریبا اکثر ماهی های شمال و جنوب رو دوست دارم چون عاشق غذاهای دریایی هستم ولی به نظرم سالمون شاهِ همه ماهی هاست😋😋)
دیگه اینکه به نظر شما بهترین مرینیت برای ماهی چیه؟؟؟
🍔 @shirini71
#پاپ_کیک_خوشمزه
👈نیم کیلو کیک نرم خردشده
یک قاشق خامه
3 قاشق غذاخوری شکلات بنماری
مواد را مخلوط و با دست ورزش دادم و به اندازه گردو برداشتم بعد داخل دست فرم دادم و داخل پودر پسته غلتوندم و نی فروکردم داخلش.تو شکلات سفید ابشده زدم و تارفل رنگی پاشیدم.
🍕 @shirini71
حلوای بادوم زعفرونی بدون نیاز به پخت
۱ لیوان پودر بادوم
۵ ق غ عسل (جایگزین : انواع شیره طبیعی)
۶ ق غ ارده
ی مشت گردوی خرد شده
زعفرون دم شده
همه مواد بالارو میکس و تو قالب صاف کنین بمدت ی شب تا صبح تو یخچال بذارین بعد برش بزنین
@shirini71
به نظرتون چی خوشمزه تر از کیک شکلاتی خیسه؟؟ 😍🤔 من که چیزی به ذهنم نمیرسه
#کیک_خیس_شکلاتی 🍩🍫
.
مواد لازم :
شکر یک و نیم پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
تخممرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا سس روی کیک رو آماده میکنیم : شکر، روغن مایع، شیر و پودر کاکائو رو با همزن حدود 4 دقیقه میزنیم تا شکر حل بشه. یک لیوان از این سس رو کنار گذاشته و به بقیه سس وانیل میزنیم و یکی یکی تخممرغ ها رو اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و یکم در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
.
● قالب بیست در سی مستطیل شکلی رو کاغذ روغنی انداخته و دیواره ها رو چرب و آرد پاشی میکنیم. فر رو با دمای 170 درجه یک ربع زودتر گرم کرده بعد داخل فر حدود 40 تا 50 دقیقه میپزیم. کیک رو بیرون آورده و همونطور که داغ داغه کیک رو برش داده و نصف سس رو روی کیک میریزیم، چند دقیقه صبر کرده و بقیه سس رو هم روی کیک میریزیم. 👌😍
🍔 @shirini71
#رویای_پرتقال
برای محلبی:
شیر : ۳/۵ لیوان
آرد سفید : ۱ لیوان
شکر : ۱ لیوان
پوست پرتقال رنده شده : نصف یک پرتقال
کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
برای قسمت پرتقالی:
آب پرتقال : ۱/۵ لیوان
آب : ۱ لیوان
نشاسته ذرت یا نشاسته گل : ۳ قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان
ابتدا سه بسته کیک رولتی رو برش بدین نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع کنید به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی یا رینگ (من از رولت اماده و رینگ استفاده کردم)
برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزن هم بزنید و تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین هم بزنید تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب روی رولتها بریزین و بزارید توی یخچال بمدت دو ساعت تا رویه ببنده
برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بریزین بزارید روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شه. بعد که سرد شد بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال.
نکته:
من از اب پرتقال آماده استفاده کردم میتونید از اب پرتقال طبیعی هم استفاده کنید.
🍔 @shirini71
#لگیمات🌸🌸
▫️آرد سفید ۱ لیوان ▫️آرد نخود ۱ ق غ ▫️شیر خشک ۱ ق غ ▫️پودر هل ۱ ق چ ▫️زعفران نصف ق چ ▫️نشاسته ۱ ق غ ▫️روغن یک چهارم لیوان ▫️خمیر فوری ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب سه چهارم لیوان ✍ابتدا تخم مرغ با همزن خوب میزنیم بعد پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد فرق میکنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد که خوب موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون خوب مخلوط بشه و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خخمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم وقتی سرد شد میریزیم توی شربت و هم میزنیم تا کمی شربت به خوردش بره اگه می خواین کم شیرین باشه فوری از شربت بیارین بیرون یا میتونید روی شیرینی ها پودر قند و هل بپاشید .
🍎🍔🍟⃤@shirini71🍕🥪⃤
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_سپهسالاری
مواد لازم
آرد 380گرم
ماست150گرم
پودر قند150گرم
کره 130گرم
تخم مرغ2عدد
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
خمیر مایه 1قاشق چایخوری
اسانس هل 6قطره یا پودر هل تازه ساییده
برای رومال
زعفران غلیظ1قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1عدد+کمی پودر پسته
طرز تهیه
ابتدا کره رو آب کنید وبزارید تا کمی از حرارت بیفته بعد روی آرد بریزید وبا دست ورز بدید تا آرد وکره با هم ترکیب بشه.
بقیه مواد رو درون ظرفی جداگانه با همزن دستی ویا دور کند همزن برقی بزنید در حد مخلوط شدن وبه آرد وکره اضافه میکنیم وحالا با همزن برقی مواد رو بمدت 3دقیقه میزنیم تا خمیر یکدست بشه( نه خیلی شل ونه خیلی سفت)کف سینی فرتون کاغذ بزاریدموادتون رو داخل قیف بدون ماسوره بریزید وبا فاصله به اندازه یک نارنگی کوچیک از مواد بریزید .نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد با مهر چوبی که کمی خیس کردیم روی شیرینها را طرح انداخته وبا زرده تخم مرغ وزعفران زرین میکنیم.
🍕 @shirini71
#کیک_مسقطی_زعفرانی
#کیک_مسقطی #کیک_زعفرانی
تخم مرغ : ۵ عدد
وانیل : نصف ق چ
شکر : سه چهارم لیوان
شیر ولرم : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
آرد سفید : یک و سه چهارم لیوان
بکینگ پودر : ۱ ق م
نمک : نوک ق چ
موادلازم واسه رویه ی کیک🔻
پنیر ماسکار : پونه ۶ ق غ
زعفرون دمکرده : ۲ ق غ
شیر عسلی : سه چهارم قوطی
گلاب : به میزان لازم
طرزتهیه🔥
۱.تخم مرغ ، شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم و کشدار بشه
۲.شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم ، کمی میزنیم
۳.در آخر آرد ، بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با دور کند همزن درحدمخلوط شدن میزنیم
۴.تو قالب چرب شده میریزیم ، میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰دقیقه،باسیخ چوبی تست کنید که مطمئن شید پخته
۵.بعد از پخت از فر در میاریم میذاریم خنک شه
کرم زعفرونی رو روش میریزیم
طرز تهیه رویه کیک🔥
۱.پنیر ، زعفرون و شیرعسلی رو باهمزن میزنیم تا یکدست شه
۲.گلاب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،تاجایی که به غلظت دلخواه برسیم
۳.میتونید گلابو بیشتر بریزید که رقیق ترشه و به خورد کیکتون بره ولی من دوس داشتم حالت خامه ای داشته باشه
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71 👩🍳
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کتلت_عدس
#ساندویچ
#گیاهخواری
#غذای_گیاهی
#غذای_بدون_گوشت
يك غذاي گياهي كه براي بچه ها هم مفيده.
عدس يك لیوان
سیب زمینی يك عدد بزرگ
پیاز يك عدد کوچک
تخم مرغ سه عدد
پودر سیر يك قاشق چایخوری
آرد سوخاری سه ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
ماست يك ق غ
طرز تهیه: عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس دهید ، عدس خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و دو يا سه لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبیدیا از چرخ گوشت رد کنید تاعدس خوب له شوند.
سیب زمینی را با پوست خوب بشویید و بزارید توی قابلمه و سه لیوان اب اضافه کنید تا نیم پز بشه سپس پوستش را پاک کنید و رنده ریز کنید.
پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس عدس و سیب زمینی میکس شده ، تخم مرغ ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه کتلت یکدست شود سپس آرد سوخاری را اضافه کنید و در اخر ماست را نیز اضافه میکنیم
پس از اینکه مایه کتلت اماده شد داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، دست تان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر ان نیز سرخ و برشته شود ( تمام کتلت ها را به همین صورت اماده کنید ) البته من کتلتهامو قالب زدم ، کتلت ها را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.
نکته: میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید ، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه ای ارد اضافه کنید که بتوانید با دست مرطوب به ان شکل دهید.
somayeh.sanay.a
@shirini71
#شیرینی_شاه_پسند
مواد لازم :
آرد ۱۲۵ گرم
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم
روغن نیمه جامد یا کره ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر. هل ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
آرد نخودچی و سفید را با هم الک میکنیم در ظرفی دیگر روغن جامد با پودر قند را که الک شده با هم مخلوط کرده و بعد زرده تخم مرغ پودر هل و زنجبیل را اضافه کنید ۵ دقیقه بزنید بعد آرد ها را اضافه کنید خمیر نسبتا خشکی به دست میاد پس در چرخ گوشت بریزید و یا خیلی ورز دهید تا خمیر منسجم بدست بیاد خمیر را ۲ ساعت استراحت دهید در ظرفی در دار بماند بعد به اندازه گردو کوچک از خمیر برداشته گرد کنید و در سینی فر چرب نشده بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه قرار دهید
نکته : اگر فر ندارید داخل تابه بچینید و زیر شعله پخش کن بزارید با حرارت خیلی کم بزارید شیرینی ها بپزد
بعد از سر شدن شیرینی یک مقدار شکلات را روی بخار کتری ذوب کنید و سر شیرینی ها را در شکلات بزنید و سپس در مغزیجات دلخواه یا ترافل قرار دهید
@shirini71