🍩🍰
فقط یه دونه رولت اضافه هست، کی داوطلب میشه؟؟ 🤓😍 آخه زیاد به کیک و شکلات علاقه ندارم 😁😎
#رولت_شکلاتی 🍩🍫
.
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
خامه قنادی به میزان دلخواه
.
.
دستور پخت :
● ابتدا تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن سه دقیقه بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ بشه. تو یه ظرف دیگه پودر کاکائو و آب جوش رو هم بزنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه روغن مایع رو هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید تا مواد یکدست بشه. حالا آرد و بیکینگ پودر مخلوط و دو بار الک شده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه کاملا یکدست بشه.
.
● داخل یک ماهیتابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار بدید و کمی چرب کنید و مایه رولت رو داخل تابه ریخته و سطح مواد رو صاف کنید، سپس تابه رو روی شعله پخش کن قرار داده و به مدت ربع ساعت بذارید تا پخته بشه (با خلال چوبی پخت کیکو چک کنید)
● بعد از پخت صبر کنید کمی خنک شه سپس برگردونید و به آرامی کاغذ روغنی پشتش رو جدا کنید. کناره های رولت رو اگه خشک شده با چاقو اره ای جدا کنید، حالا روی رولت رو روی یک پارچه تمیز قرار داده و به آرامی شروع به رول کردن کنید، داخل همان پارچه به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
.
رولت رو به آرامی باز کنید و خامه قنادی رو روش پهن کنید، سپس مجدد به آرامی رول کنید و یک ساعت دیگه داخل یخچال بذارید. نوش جان 😉
🍔 @shirini71
#برگر_زغالی 🍔 😋
▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری
▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر
▫️یک قاشق چایخوری سس خردل
▫️نمک یک قاشق مرباخوری
🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم
.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_نوزدهم_اسفند_۱۴۰۱💗💗
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با
سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
این گـیاهان را جایـگزین داروهـای شیمـیایی کنـید☝️🏻
┅┅❅❈❅┅┅
➥🏵 @Majalepezeshki71
#چیکن_بریون
#چیکن
#بریون
بریم سراغ مواد لازم👇
ران مرغ: ۳عدد کامل
پیاز: ۱عدد کوچیک
فلفل دلمه ای قرمز: نصف یک عدد
روغن زیتون یا کنجد: ۲ق.غ
سرکه سفید: ۱ق.غ
آب لیموترش: ۲ق.غ
زعفرون دم کرده: به مقدار لازم
ادویه ها شامل: نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر پیاز،پودرسیر،پودر زنجبیل
.
همه مواد لازم رو برای طعم دار کردن مرغمون رو باهم داخل دستگاه میریزیم و میکس میکنیم. بعد رو مرغا میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی مرغمون مزه دار بشه.
بعد داخل سرخ کن میچینیم و به اندازه یک قاشق روغن کنجد روشون اسپری میکنیم و در حین پخت یکی دو بار روش زعفرون میزنیم.
تقریبا بعد از یکساعت آماده میشه😋
دمای اولیه:۱۴۰درجه به مدت ۴۰دقیقه و بعد دمارو میبریم رو ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه. #مرغ_بریون 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
✅پنكيك پفي
✍مواد لازم
آرد يك لیوان(دسته دار فرانسوی)
شیر ولرم يك چهارم لیوان
شکر دو ق.غ(پنکیک نباید شیرین باشه،ولی میتونید شکر و اضافه کنید)
کره ذوب شده دوق.غ
تخم مرغ درشت دو عدد
وانیل يك ق.چ
بیکینگ پودر یک ق.چ
🍜طرز تهیه
زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد،سفيده هارو بزنيد تا سفيد و پفكي بشه،بعد يك ق.چ شكر اضافه كنيد
و به هم زدن ادامه بديد تا سفت بشه،زرده هارو با يك ق.چ شكر و وانيل بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه .
كره و شير و به زرده اضافه كنيد و هم بزنيد،آرد و با بيكينگ پودر الك كنيد و به زرده اضافه كنيد.
با همزن بزنيد تا يكدست بشه.
بعد سفيده رو به كل مواد اضافه كنيد و با ليسك و خيلي آروم هم بزنيد و خوب فولد كنيد.
تند تند هم نزنيد پف سفيده بخوابه ها،پنكيك پف نميكنه اونوقت
از مواد يك پيمانه برداريد و بريزيد تو تابه،تابه احتياج به چرب شدن نداره،شعله متوسط باشه و روش شعله پخش كن بذاريد تا حرارت متناسب بشه،
در تابه رو بذاريد ،وقتي شروع به حباب زدن كرد و تا وسط پنكيك حباب زد،با خلال چك كرديد و ديديد چيزي بهش نچسبيده ،بر گردونيد.
🍕 @shirini71