eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان ماست یک لیوان آرد دو لیوان وانیل یک ق چ بکینگ پودر دو ق چ رنده پوست پرتقال یک ق غ پودر کاکائو دو ق غ . . همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد . تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم . می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود. از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید . مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط عرضی بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . سایز قالب ۳۰ در ۲۲ سانت هست . می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بفرمایید ناهار سفره باصفا و بی ریای یک گیلانی به صرف ترش شامی ☺️😅 . خداییش تعریف نباشه غذاهای گیلانی ها خیلی خوشمزست خب 😉 . شما عاشق کدوم یکی از غذاهای این خطه هستید 🤓😎 . دستور ترش شامی به اینجا اضافه می‌شود. 🤓 . ٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مهلوط به صورت كتلت سرخ كنيد براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم آرد ۲۵۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک یه نوک قاشق روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه. خمیر رو پهن میکنیم و با قالب‌های دایره‌ای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیر‌های دایره‌ای رو در روغن داغ میانداریم. به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: برنج 2 پیمانه عدس 1 پیمانه گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز 1 عدد کشمش پلویی 100 گرم هویج 2 عدد نمک،فلفل،پودر زیره،پودر دارچین،پودرگل سرخ،پودر تخم گشنیز،پودر هل زعفران نان سنگک طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت تفت بدید سپس ادویه ها و زعفران و نمک را اضافه کرده و حسابی سرخ کنید،کشمش ها راهم با کره و روغن تفت بدید ووقتی پف کرد سریع خاموش کنید ،هویج را هم رنده کنید و با کره و زعفران تفت دهید تا سرخ بشه بعد نصف استکان آب اضافه کنید و در آخر سر مقداری نمک و بعد از پخت به همراه کشمش به گوشت اضافه و مخلوط کنید ،عدس ها راهم جداگانه بپزید بعد از پخت در آبکش ریخته روش یه کوچولو آب رد کنید که در هنگام مخلوط شدن با برنج آن را تیره نکند،سپس کف قابلمه چرب شده یه تکه نان سنگک بزارید بعد از برنج که میتونه هم آبکش باشه هم کته که با عدس مخلوط شده کف و دیواره ها را بپوشانید و از مواد گوشت و هویج وسط برنج بزارید و دوباره روشو با بقیه برنج بپوشانید و برنج را دم کنید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد حدود 600گرم شیر 320گرم شکر 70گرم خمیر مایه 1قاشق غذاخوری نمک یک پینچ تخم مرغ 1عدد کره 80گرم کشمش 1پیمانه کرم فیلد(کرمفیل) نصف پیمانه هم اماده هست هم‌خودتون‌میتونید درست کنید. کرم فیلد خونگی(داخل یک ظرف 1عدد تخم مرغ +60گرم شکر +200گرم شیر +سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا شکل فرنی بشه بعد 50گرم کره و‌نوک قاشق وانیل بهش اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم روش یه کیسه نایلون کشیده تا خنک بشه وازش برای نان یا شیرینها و کیکها استفاده میکنیم) طرزتهیه خمیر نان رول کشمشی: شیر ولرم +شکر+خمیر مایه خشک+تخم مرغ +نمک+آرد همه رو‌داخل ظرف بزرگ ریخته با هم مخلوط کرده ودر اخر کره که در دمای محیط گذاشتین و نرم هست اضافه کرده با دست حدود ده دقیقه ورز میدیم در آخر خمیر را چونه کرده داخل ظرف گذاشته بهش 1ساعت استراحت میدیم در همون‌محیط اشپزخونه تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از اینکه خمیر حجمش دوبرابر شدخمیر روی میز کار با وردنه به قطر 5میل باز کرده مثل فیلم و تمام قسمت خمیر کرم فیلد بازاری یا خونگی ریخته با پشت قاشق روی تمام قسمتها پخش میکنیم و روش کشمش ریخته و خمیر را رول میکنیم و‌آخر خمیر را با دست فیکس میکنیم تا خمیر باز نشه . با یه نخ معمولی یا نخ دندان خمیر را مثل فیلم برش یا کات میکنیم وروی سینی گذاشته با دست کمی روش فشار میدیم تخت بشه تا خیلی پف نکنه تو سینی بافاصله چیده وروش یه کیسه گذاشته استراحت دوم داده حدود 15دقیقه و بعد روی نانها رو با یه برس کوچک رومال زرده کرده اسپری اب زده ودر فر180درجه مدت 25دقیقه بپزید @shirini71