آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزتهیه #سالاد_تن_ماهی
تن ماهی :1قوطی
کنسرو ذرت:1 قوطی
خیارشور:4عدد
شوید:1/2پیمانه
پیازچه:2عدد
گوجهفرنگی :1عدد
کاهو:2پر
فلفل دلمه درچندرنگ:1/2پیمانه
سرکه:1 ق غ
آبلیمو:1ق غ
روغن زیتون :1/3پیمانه
شکر:1/2ق غ
نمک:1/2ق غ
خردل:1 ق غ
فلفل سیاه:1/2ق چ
پودر سیر: 1/2ق چ
شوید رو ریز خورد میکنم وفلفل دلمه ای های رنگی رو مکعبی خورد میکنیم خیارشور وگوجه فرنگی رو مکعبی خورد میکنیم وکاهو رو هم خورد کرده
تن ماهی وذرت شیرین رو باز میکنیم تن ماهی رو خورد میکنیم وبا کل مواد خورد شده وذرت مخلوط میکنیم
حالا خردل ونمک وفلفل وپودر سیر سرکه وآبلیمو وروغن زیتون رو باقاشق در ظرفی خوب میزنیم وبا مواد فوق مخلوط میکنیم وبعد میزاریم یخچال تا مزه مواد به خورد هم بره وبعد در ظرفی یک چند پر کاهو رو میچینیم وسالادتن ماهی رو روی کاهو میریزیم ونوش جان باتشکر
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
@shirini71
🌙🌸رژیم روز دهم ماه رمضان🌙🌸
دوازدهم فروردین 1402
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل🍯
+ یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 تکه گوشت کبابی🥩 + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا لواش + 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🍀
🌓شام تا سحر:
3 عدد آلو یا برگه ی زردآلو + 4 عدد میوه 🍎
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋
🌔سحری:
یک کاسه آش🍵+ 3 کف دست نان🍞 + یک پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴کاکائو از لحاظ خروجی خلط کبدی، سودازاست.
✍درنتیجه افرادی که دچار مشکلات زیر هستند نباید از آن استفاده کنند :
غلظت خون
فشارخون
لکهای قهوه ای رنگ پوستی وکک ومک
اختلال خواب
افسردگی
اختلال اشتها
یبوست
@Majalepezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
تا حالا رشته پلو خوردین؟؟😍🤔 فقط حواستون باشه رشتش با رشته آش رشته فرق میکنه ها 😁 چه رشته تو رشته ای شد 🤓😇
.
#رشته_پلو با مرغ
.
مواد لازم :
برنج 2 پیمانه
رشته پلویی خرد شده 200 گرم
کشمش
زرشک
مرغ سرخ شده
.
.
طرز تهیه :
● برنج رو از دو ساعت قبل خیس کنید، حدود شش برابر برنج بهش آب اضافه کنید، روی حرارت بذارید، نمک و یک قاشق روغن به برنج اضافه کنید. یک دقیقه پایانی که خواستید برنج آبکش کنید رشته رو اضافه کنید، یکی دو دور هم بزنید و بعد از یک دقیقه آبکش کنید.
.
● تهدیگ مورد نظر رو بندازید یا تهدیگ خود برنج و رشته بسیار لذیذه. برنج رو داخل قابلمه ریخته و دم میکنیم. حالا با کشمش و زرشک تزئین کرده و با مرغ سرخ شده سرو میکنیم. 😋😉
🍔 @shirini71
🍳🍅
شما چجوری املت میپزین؟😋 با گوجه، رب یا یه جور دیگه؟ 🤔 امشب هوس املت کردم 👌😍
#املت_مخصوص 🍅🍳
.
چهار عدد گوجه فرنگی رنده شده رو داخل تابه بریزین ، وقتی آبش کم شد، یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنین.
تفت بدین تا کره ذوب بشه و بوی خامی گوجه و رب گرفته بشه.
مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و تفت بدید.
.
سه عدد فلفل قلمی تند رو خرد کنید و داخل تابه بریزید. درشو ببندید تا کمی پخته بشه.
دو عدد تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید ، وقتی سفیده کمی خودش رو گرفت، هم بزنین. 👌
با سبزی و لیمو سرو کنین که خوشمزگیشو دوبرابر میکنه. نوش
🍔 @shirini71
#همبرگر_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5-6 قاشق غذاخوری
شیر 2 استکان
آرد 2 استکان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 7 گرم
وانیل شکری 5 گرم
برای کرم:
خامه 300 میلیلیتر
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/4 استکان
برای رویه:
شکلات 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب بزنید تا کف کند. شیر، آرد، بکینگ پودر، وانیل شکری و پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه نچسب را داغ کرده به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را درون تابه بریزید تا دایره های کوچکی ساخته شه. زود پخته میشه حواستون باشه نسوزه وقتی یه طرف پخت شد بر گردونید طرف دیگه پخته شه سپس کنار بذارید تا کمی خنک شه.
درون ظرف استیل یا شیشه ای خامه سرد، شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره و سفت شه درون کیسه بریزید و به صورت دایرهای روی پنکیک فشار بدید یک پنکیک دیگه روش بذارید. شکلات را ذوب کنید و یک طرف پنکیک ها را درون شکلات فرو ببرید روی کاغذ روغنی بچینید درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.
@shirini71
#حلوای_هویج_زعفرانی🥕
هویج نیمکیلو. آرد ۱و نیم لیوان. شکر ۲ لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن مایع ۱/۳ لیوان. کره دو ق غ. آب نصف لیوان. عرق هل یا پودر هل کمی. زعفران ابکرده
هویج ها رو پوست گرفته و بخارپز یا آبپز کرده و بعد پوره کنید.(رنده نکنید)
شکر و اب را روی حرارت گذاشته. زمانی که شربت به مرحله جوش رسید گلاب و زعفرون و هل را اضافه و خاموش کنید.
آرد را در حدی با شعله ملایم تفت دهید که بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده. آرد را در تابه الک کنید. روغن و کره را اضافه و در حد ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس پوره هویج را اضافه و مخلوط کنید. حلوا را از روی حرارت برداشته و شربت را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته تا جایی که حلوا از ظرف جدا بشه.
@shirini71
بسبوسه خرما🎂
.
مواد لازم:👇
یک پیمانه شیرخشک تفت داده شده
یک پاکت خامه
نصف پیمانه روغن
یک چهارم پیمانه شکر
یک پیمانه خرما بدون هسته (بایک چهارم پیمانه آب خیس کنید)
یک پیمانه آرد سمولینا
یک قاشق بزرگ بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین به دلخواه
طرز تهیه:👇
یک پیمانه شیرخشک را تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس آن را درون مخلوط کن میریزیم، یک پاکت خامه ، روغن ، شکر ، یک پیمانه خرما بدون هسته وخیس خورده در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم ، سپس بقیه مواد را در کاسه مخلوط می کنیم.قالب رو با ارده چرب میکنیم.مایه بسبوسه رو در قالب ریخته و در فر 180 میذاریم به مدت 15 الی 20 دقیقه تا بپزه.
بعد روی آن را یک چهارم پیمانه شیرعسلی میریزیم، و آنرا برش میدهیم تا شیرعسلی جذب شود.
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا سنگکی
که با دو تیکه نون سنگک میتونی درست کنی
.
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
.
طرزتهیه :
یک تکه از نون سنگک داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم
.
دو عدد تخم مرغ رو ،روی نون سنگک میریزیم
و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم
.
قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده
.
سس قرمز (کچاپ) روش میریزیم
.
سوسیس هامون رو به صورت حلقه ای برش میزنیم ، روی سس مون میزاریم
.
کالباس هامون هم ریز ریز میکنیم و روی موادمون روی نون اضافه میکنیم
.
در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم
وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه)
یک تکه نون سنگک میزاریم و پشت و رو میکنیم تا طرف دیگه نون هم برشته بشه
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن #زولبیا_بامیه
برایسرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنیدشربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است . هنگام سرخ کردن بامیه ها بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
🍕 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قورمه_سبزی_بامرغ
#خورشت
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. ما اين مدلي دوست ميدارم. 😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد.
🍕 @shirini71