بسبوسه خرما🎂
.
مواد لازم:👇
یک پیمانه شیرخشک تفت داده شده
یک پاکت خامه
نصف پیمانه روغن
یک چهارم پیمانه شکر
یک پیمانه خرما بدون هسته (بایک چهارم پیمانه آب خیس کنید)
یک پیمانه آرد سمولینا
یک قاشق بزرگ بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین به دلخواه
طرز تهیه:👇
یک پیمانه شیرخشک را تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس آن را درون مخلوط کن میریزیم، یک پاکت خامه ، روغن ، شکر ، یک پیمانه خرما بدون هسته وخیس خورده در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم ، سپس بقیه مواد را در کاسه مخلوط می کنیم.قالب رو با ارده چرب میکنیم.مایه بسبوسه رو در قالب ریخته و در فر 180 میذاریم به مدت 15 الی 20 دقیقه تا بپزه.
بعد روی آن را یک چهارم پیمانه شیرعسلی میریزیم، و آنرا برش میدهیم تا شیرعسلی جذب شود.
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا سنگکی
که با دو تیکه نون سنگک میتونی درست کنی
.
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
.
طرزتهیه :
یک تکه از نون سنگک داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم
.
دو عدد تخم مرغ رو ،روی نون سنگک میریزیم
و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم
.
قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده
.
سس قرمز (کچاپ) روش میریزیم
.
سوسیس هامون رو به صورت حلقه ای برش میزنیم ، روی سس مون میزاریم
.
کالباس هامون هم ریز ریز میکنیم و روی موادمون روی نون اضافه میکنیم
.
در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم
وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه)
یک تکه نون سنگک میزاریم و پشت و رو میکنیم تا طرف دیگه نون هم برشته بشه
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن #زولبیا_بامیه
برایسرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنیدشربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است . هنگام سرخ کردن بامیه ها بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
🍕 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قورمه_سبزی_بامرغ
#خورشت
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. ما اين مدلي دوست ميدارم. 😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد.
🍕 @shirini71