eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 5-6 قاشق غذاخوری شیر 2 استکان آرد 2 استکان پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 7 گرم وانیل شکری 5 گرم برای کرم: خامه 300 میلی‌لیتر وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 1/4 استکان برای رویه: شکلات 100 گرم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب بزنید تا کف کند. شیر، آرد، بکینگ پودر، وانیل شکری و پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه نچسب را داغ کرده به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را درون تابه بریزید تا دایره های کوچکی ساخته شه. زود پخته میشه حواستون باشه نسوزه وقتی یه طرف پخت شد بر گردونید طرف دیگه پخته شه سپس کنار بذارید تا کمی خنک شه. درون ظرف استیل یا شیشه ای خامه سرد، شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره و سفت شه درون کیسه بریزید و به صورت دایره‌ای روی پنکیک فشار بدید یک پنکیک دیگه روش بذارید. شکلات را ذوب کنید و یک طرف پنکیک ها را درون شکلات فرو ببرید روی کاغذ روغنی بچینید درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕 هویج نیم‌کیلو. آرد ۱و نیم لیوان. شکر ۲ لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن مایع ۱/۳ لیوان. کره دو ق غ. آب نصف لیوان. عرق هل یا پودر هل کمی. زعفران ابکرده هویج ها رو پوست گرفته و بخارپز یا آبپز کرده و بعد پوره کنید.(رنده نکنید) شکر و اب را روی حرارت گذاشته. زمانی که شربت به مرحله جوش رسید گلاب و زعفرون و هل را اضافه و خاموش کنید. آرد را در حدی با شعله ملایم تفت دهید که بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده. آرد را در تابه الک کنید. روغن و کره را اضافه و در حد ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس پوره هویج را اضافه و مخلوط کنید. حلوا را از روی حرارت برداشته و شربت را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته تا جایی که حلوا از ظرف جدا بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسبوسه خرما🎂 . مواد لازم:👇 یک پیمانه شیرخشک تفت داده شده یک پاکت خامه نصف پیمانه روغن یک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه خرما بدون هسته (بایک چهارم پیمانه آب خیس کنید) یک پیمانه آرد سمولینا یک قاشق بزرگ بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین به دلخواه طرز تهیه:👇 یک پیمانه شیرخشک را تفت می دهیم تا طلایی شود ، سپس آن را درون مخلوط کن میریزیم، یک پاکت خامه ، روغن ، شکر ، یک پیمانه خرما بدون هسته وخیس خورده در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم ، سپس بقیه مواد را در کاسه مخلوط می کنیم.قالب رو با ارده چرب میکنیم.مایه بسبوسه رو در قالب ریخته و در فر 180 میذاریم به مدت 15 الی 20 دقیقه تا بپزه. بعد روی آن را یک چهارم پیمانه شیرعسلی میریزیم، و آنرا برش میدهیم تا شیرعسلی جذب شود.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا سنگکی‌ که با دو تیکه نون سنگک میتونی درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه : یک تکه از نون سنگک داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم . دو عدد تخم مرغ رو ،روی نون سنگک میریزیم و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم . قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده . سس قرمز (کچاپ) روش میریزیم . سوسیس هامون رو به صورت حلقه ای برش میزنیم‌ ، روی سس مون میزاریم . کالباس هامون‌ هم ریز ریز میکنیم‌ و‌ روی موادمون‌ روی نون اضافه میکنیم . در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه) یک تکه نون سنگک میزاریم و پشت و‌ رو میکنیم تا طرف دیگه نون هم برشته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن برایسرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنیدشربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است . هنگام سرخ کردن بامیه ها بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند. 🍕 @shirini71