eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
غذای امروز، سلطان قرمه سبزی هستند😁😍 . چند تا نکته بگم فقط: ☑️اول اینکه نیازی نیست قرمه سبزی رو از شب قبل یا از صبح خیلی زود بذارید بپزه،همینکه آب زیادی نریزید و سبزی رو حسابی خرد کنید،برای جا افتادنش کافیه.من همیشه قرمه سبزی رو تو قابلمه(بدون استفاده از زودپز) حدود چهارساعت زمان میدم و حسابی هم جا میوفته. . ☑️سبزی باید حسابی خرد و ریز بشه. و بعد هم خوب سرخ بشه . ☑️لوبیا حتما باید از شب قبل خیس بخوره و چند بار آبش عوض بشه.برای هرنفر،یک و نیم قاشق.غ کافیه.. . ☑️لیموها رو باچنگال سوراخ کنید و داخل آب ولرم یکی دو ساعت بذارید بمونه تا تلخیش گرفته شه و یه ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید. . ☑️حتما از آب جوش استفاده کنید تا خورشت براقی داشته باشید👌🏼. . شما هم اگه نکته یا ترفندی بلدید،لطفا تو کامنتا بگید تا دوستان استفاده کنند❤️😍 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج نخود فرنگی شوید نمک و روغن برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و اما طرز تهیه 👩🏻‍🍳 اول از همه ۳۰۰ گرم کوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم و به کوفته های قلقلی اندازه نخود دراوردم و توی آرد غلتوندم سپس همگی رو توی قابلمه که تهش کمی چرب کرده بودم رو تفت کوچیکی دادم صرفا جهت اینکه باز نشن. حالا تو یه قابلمه ۱ استکان برنج دانه گرد رو با همراه ۲ لیوان آب و ۱ عدد عصاره مرغ و و نمک و فلفل سیاه گذاشتم تا جوش اومد سپس بهش ۱ لیوان ماست رو که به همراه ۱ عدد زرده تخم مرغ و ۲ ق غ خ آرد مخلوط کرده بودم رو به آرامی در حینی که داشتم هم میزدم اضافه کردم و به جوش که اومد کوفته قلقلی ها رو اضافه کردم. سپس توی یه تابه کمی کره و ۲ ق غ خ نعنا خشک رو تفت دادم و به سوپ در حال جوش اضافه کردم و بعد از ۵ دقیقه زیر گازو خاموش کردم. negin.foodstories @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این کلیپ خیلی کاربردیه چون با یه خمیر میتونین حداقل ده طرح متفاوت رو درست کنین. دستور این خیلی راحته ، پیشنهاد میکنم حتما درستش کنین ، دوستان این شیرینی موندگاریش خیلی بالاست، حتما ذخیره اش کنین که هروقت خواستین بتونین ازش استفاده کنین😊😉 موادلازم👇 ||سایز لیوان مورد استفاده ۲۵۰ میلی لیتر است|| کره نرم شده یا مارگارین ۲۵۰ گرم پودر شکر ۴ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری سر پر روغن مایع یک فنجان چای خوری بزرگ (تقریبا سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار) بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری آرد حدود ۴.۵ لیوان (با احتیاط ریخته شود) آجیل و شکلات سفید و کاکائویی و پودر پسته و نارگیل برای تزئین طرز تهیه👇 ابتدا کره و پودر شکر ونشاسته و روغن مایع و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی یا دستی چند دقیقه بزنید تا کاملا باهم مخلوط و یکدست شوند سپس آرد الک شده را کم کم و با احتیاط اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید در حدی آرد اضافه کنید که خمیر نرم باشد و خیلی سفت نباشد سپس با دست خمیر را کامل ورز بدهید. بعد از آن خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید نصفی از آن را درون قیف بریزید و با ماسوره ساده و شکوفه درون سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید به هر طرحی که خواستی با فاصله قرار بدید. مابقی خمیر را درون دو عدد کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کنید و با هر نوع وسیله ای که داشتید قالب بزنید و درون سینی فر قرار بدید. شیرینی ها را درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید تا بپزند (حتما طبق دمای فرخود تنظیم کنید) مرتب چک کنید اگه پخته بودن زودترخارج کنید. بعد از خنک شدن شیرینی ها آنها را به هرشکلی که دوست داشتید با آجیل و شکلات بن ماری شده تزیین کنید. نوش جان😍😍😍 cook_kadeh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 🔷️مواد لازم 🔸️بادمجان : ۴ عدد مکعبی برش خورده و پخته‌شده 🔸️عدس : پخته ۲ پیمانه 🔸️گشنیز و جعفری خردشده ۱ : پیمانه 🔸️گوجه گیلاسی : ۱پیمانه 🔸️کنجد : ۱ /۲پیمانه 🔸️سس کنجد : به مقدار لازم 🥙طرز تهیه . 🔻بادمجان را نگینی خردکرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید البته می‌توانید بادمجان را کبابی یا آب‌پز کنید.عدس پخته، گشنیز، جعفری و کنجد بوداده را به بادمجان اضافه کنید. سس را با مواد سالاد مخلوط‌کنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. بنا به ذائقه خودتان متوانید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر خشک ۷۰ گرم آرد سفید ۴ ق.س سیر ۵ حبه درشت یخ پوره شده ۵ تکه سس خردل ۱ ق.س روغن مایع ۲ ق.س آب ۱/۳ لیوان فلفل سیاه ۱ ق.چ تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ پودر هل ۱/۴ ق.چ پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ زنجبیل ۱/۲ ق.چ نمک ۱ ق.م آویشن ۱/۲ ق.چ پودر تخم کرفس ۱ ق.چ هویج نیم پز ۱عدد پسته به مقدار دلخواه قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماکارونی غذایی که اکثر رده های سنی دوست دارند کمتر پیش میاید کسی این غذا رو دوست نداشته باشه.چند وقت پیش یه پست گذاشته بودم که چکار کنیم تا به این غذا تنوع بدیم و ارزش غذاییش بالا ببریم. من خودم گهگاهی داخل مایه گوشتش، سیب زمینی، سویا، قارچ و لوبیاسبز اضافه می کنم. ولی نخودفرنگی هم با ماکارونی خوب میشه که باعث شد من تست کنم که به نظرم برای این غذا ترکیب خوبیه 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت  دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی  دست فرم بدید. در نهایت  کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن  داغ سرخ می کنیم. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 با یه لیوان کنجد این حلوا سالم مقوی درست کردم 😍تو روزهای سرد زمستونی کنار چایی خیلی میچسبه😍😍 ✅️مواد لازم: آرد گندم ۱ لیوان کنجد آسیاب شده ۱ لیوان کره یا روغن جامد دو ق غ حدودا ۵۰ گرم روغن مایع نصف کمتر لیوان ✅️مواد شربت: شکر 1.5 لیوان آب 2.5 لیوان زعفران به مقدار لازم گلاب نصف فنجان هل نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔺️ ابتدا شربت رو آماده میکنیم ،شکر و آب و هل( بجای هل میتونید دارچین بریزید) رو روی حرارت گذاشته و بعد از کمی جوش خوردن خاموش میکنیم . 🔺️ آرد گندم را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود یا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه تفت دادن کنجد آسیاب شده رو اضافه کرده و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم. همراه روغن و کره آرد را سرخ کرده. 🔺️ بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد ،شربت را اضافه میکنیم بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در اخر گهواره کنید 🔺️ اگر میخواهید حلوای قالبی یا انگشتی داشته باشید وقتی حلوا کمی از داغیش افتاد ولی خیلی خنک نشه داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. کمی در یخچال خنک شود و بعد به آرامی از قالب خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن بلو🤩 (در ۱۵ دقیقه آماده میشه) مواد لازم : نان تست ژامبون سینه بوقلمون پنیر ورقه ای خمیر : تخم مرغ پودر سوخاری پانکو 🧡@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تیتاپ خانگی(بدون.فر) 😍 مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد ارد یک لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان بیکینگ پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق سر پر غذا طرز تهیه: تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 پنجم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری) @shirini71