آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_سیب_زمینی
مواد لازم برای رولت
سیب زمینی متوسط : ۴ عدد (خام رنده درشت)
تخم مرغ : ۳ عدد
پنیر پیتزا : یک لیوان پر
جعفری خورد شده ریز : نصف لیوان
نمک : ۱ ق غ
فلفل سیاه : ۱ ق چ پر
مواد لازم برای مواد داخلی رولت:
گوشت چرخکرده : ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
فلفل دلمه : قرمز : ۱ عدد
پیاز نگینی خورد شده : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمزه بمیزان لازم
اول از همه مواد میانی رو آماده کنید پیاز رو با روغن تفت بدین زردچوبه را بهش اضافه کنید سپس گوشت رو اضافه کرده فلفل سیاه و قرمز بهش بزنید کنی تفت بدین فلفل دلمه و رب را اضافه کنید و مخلوط کنید نصف لیوان آب بهش اضافه کنید در تابه رو بزارید تا بپزه و ابش کشیده بشه.
سیب زمینیها رو پوست گرفته و رنده بزنید(درشت)حتنا ابشو بگیرید و داخل کاسه یی بریزید پنیر پیتزا،تخم مرغ،جعفری،نمک و فلفل بهش اضافه کنید و با قاشق خوب مواد و مخلوط کنید کف سینی ۲۵×۳۵ رو کاغذ روغنی گذاشته و با کره چرب کنید(اگه کاغذ نسوز باشه بهتره چرب کردن نمیخواد ولی من کاغذ معمولی استفاده کردم حتما باید با کره چرب کنید)
ملات سیب زمینی را بطور مساوی روی قالب پهن کنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رویه ان کمی طلایی بشه.(مواظب باشید دمای فرها متفاوتن زیاد تو فر نمونه چون خشک میشه)
از فر خارج کنید و سیب زمینی پخته شده رو با کاغذ بردارید روی سطح کار بزارید مواد گوشتی را روی سیب زمینی پهن کنید انتهای کاغذ رو بگیرید و محکم رول کنید با کاغذ به قالب برگردونید و ده دقیقه دیگر بزارید داخل فر بعد از ده دقیقه از فر در اورید پنیر پیتزا روش بریزید و دوباره بزارید داخل فر فقط گریل (بالا)روشن کنید تا روی رولت قهوه یی بشه یکم که خنک شد برش بزنید.
🍔 @shirini71
#کلمپه_زعفرانی
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم
پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید)
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف.ق.چ
شیر ولرم : یک چهارم لیوان
زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ
ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم)
خرما : ۲۵ عدد
روغن مایع : ۲ ق.غ
گردوخردشده : نصف لیوان
پودرزنجبیل : ۱ ق.م
پودردارچین : ۱ ق.م
طرز تهیه:
روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه
خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید
برای موادمیانی:
پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید)
خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید.
شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه
این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه.
🍔 @shirini71
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برگر_گیاهی 😍😋
لوبیا ۳۰۰ گرم
برنج کته ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
ذرت ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کره ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۱ پیمانه
خیار شور ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
نان مک ۸ عدد
لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک وفلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_خونگی #بستنی_بیسکویتی
بیسکویت کرمدار(مدلش داخل ویدیو مشخصه)
شیر نصف لیوان بیشتر
۲قاشق خامه صبحانه
بیسکویت ها رو خرد کنید مطابق فیلم
شیر و خامه رو بهش اضافه کنید
داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف بریزید
شش هفت ساعت داخل فریزر بمونه
بعد با شکلات تخته ای آب شده و ترافل تزیین میکنیم
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍لازانیا سوخاری😍
‼️بعد از اینکه از داخل روغن در میارید حتما روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه‼️
🥫با سس کچاپ میل کنید😋👌🏻
#لازانیا
#آش_ساک_مازندران
مواد لازم: لوبیا قرمز:یک پیمانه
عدس:یک پیمانه
تخم مرغ کامل:یک عدد
آبغوره:نصف فنجان
آرد برنج:۵ قاشق سوپخوری
پیاز:۲ عدد
سبزی آشی:
۳۰۰ گرم(تره،گشنیز،جعفری،اسفناج)
روغن:به مقدار لازم
آب مرغ یا عصاره مرغ:یک عدد
نمک:یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری
زرد چوبه:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
از ۱۲ ساعت قبل لوبیا را در آب بخیسانید و عدس را نیز ۲ ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.
لوبیا را از قبل بپزید و کنار بگذارید.
پیاز نگینی را با روغن به صورت عسلی سرخ می کنیم و زردچوبه می ریزیم و حدودا ۶ تا ۷ لیوان آب به همراه عدس خیس شده اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا عدس بپزد و سپس لوبیا را اضافه کرده ،حالا نوبت ریختن سبزیه آشی است و نمک و فلفل و عصاره را هم ریخته و می گذاریم تا جا بیوفتد.
یک عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و به آرامی به داخل آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آبغوره و آرد برنج را نیز مخلوط کرده و به آرامی داخل آش اضافه می کنیم.(حتما هم بزنید زیرا ته می گیرد)و منتظر می مانیم تا به غلظت مناسب برسد.
برای درست کردن کوفته های داخل آش،۲۰۰ گرم گوشت را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده و نمک و فلفل و کمی زرد چوبه ورز داده و آن را گلوله می کنیم و در ماهیتابه سرخ کرده و ۱۰ دقیقه مانده به سرو آش، کوفته ها را درون آش می ریزیم.و با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.
new.chashni
@shirini71