فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
هندوانه بعلاوه خامه و شکر 😜😜😜
خلاقیت خوشمزه و جذاب با هندونه😍🍉
#فلافل
موادلازم :
نخود دولیوان
پیاز متوسط یک عدد
سیر سه یا چهار عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز و سیاه برطبق ذائقه
زردچوبه کمی
آردنخودچی دو قاشق غذاخوری پر
پودرزیره سبز یک ق چ
پودر گشنیز یک ق چ
زنجبیل به دلخواه
تخم مرغ یک عدد
نخود را از دوشب قبل خیس کرده و نمک بزنید دو سه بار ابشو عوض کنید و سپس با و پیاز و سیر دو بار چرخ کرده یا داخل غذاساز میکس کنید سپس ادویه هارا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید بعد آرد نخودچی اضافه کنید و بعداز مخلوط کردن کامل مواد ؛ داخل یخچال یک ساعت استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنیدو بعد روی توری یا دستمال بذارید تا روغن اضافیش بره . دوستان این فلافل واقعا خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😋
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دهم اردیبهشت 1402
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
2عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +
2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
خواص انواع گوشت
گوشت گوسفند
▫️وزن دهنده، منبع آهن
گوشت گوساله
▫️لاغرکننده، منبع آهن
ران مرغ
▫️افزایش دهنده وزن، منبع آهن
سینه مرغ
▫️افزایش عضلات، منبع پروتئین
🌱 @MajalePezeshki71
#لپه_پلو
👩🍳موادلازم
لپه ۱لیوان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز۱عدد
رب گوجه فرنگی ۲ق غ
فلفل دلمه ۱عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
نمک وفلفل وزردچوبه،دارچین به میزان لازم
آبلیمو ۱ق غ
آب نصف لیوان
برنج ۴پیمانه
#طرز_تهیه
لپه رو میزاریم بپزه.
پیازهای نگینی خردشده را باروغن تفت میدیم وقتی کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه بعد تفت میدیم،نمک وفلفل وزردچوبه و کمی دارچین اضافه وهمراه گوشت کمی تفت میدیم رب گوجه فرنگی را اضافه وتفت میدیم لپه پخته شده بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده کمی که تفت دادیم گوجه فرنگی رنده شده را اضافه وتفت میدیم آب گوجه کشیده شد، آبلیمو ،آب رو اضافه وحرارت روملایم میکنیم میزاریم گوشت پخته و مواد به خورد هم بره وقتی آبش کشیده شد حرارت رو خاموش میکنیم.
برنج رو همراه نمک و روغن وآب درون قابلمه ای میریزیم وقتی آب برنج کشیده شد از روی حرارت برمیداریم برنج رو به ۲ قسمت میکنیم به یک قسمت زعفران اضافه بعد درون قابلمه ای که کمی چرب کردیم میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم بعد مواد گوشتی رو روی برنج زعفرانی میریزیم با قاشق کمی صاف میکنیم بعد قسمت دوم برنج رو اضافه میکنیم کمی کره روی برنج میزاریم بعد دم کنی میزاریم ۳دقیقه شعله زیاد بعد شعله رو کم میکنیم ۴۰دقیقه میزاریم تا دم بکشه.وقتی آماده شد برنج رو برمیگردونیم تو دیس سیب زمینی سرخ شده رو هم میریزیم .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71