#پیشی_با_طعم_پیتزا
مواد لازم :
۱) یک لیوان چایخوری شیر
۲) یک عدد تخم مرغ
۳) یک ق.چ نمک
۴) یک لیوان پنیرپیتزا
۵) یک عدد فلفل چیلی خرد شده
۶) یک عدد فلفل سبز خرد شده
۷) ۷ الی ۸ عدد سوسیس خرد شده
۸) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۹) ۳ لیوان آرد
۱۰) جعفری خرد شده
طرز تهیه :
داخل ظرفی نمک و تخم مرغ رو بریزید مخلوط کنید پنیرپیتزا ، جعفری خرد شده ، شیر و فلفل خرد شده رو بریزید مخلوط کنید سپس بکینگ پودر رو بریزید آرد رو اضافه کنید ورز بدید خمیر رو مابین دو کاغذروغنی قرار بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید بعد از باز کردن کاغذروغنی رویی رو بردارید و خمیر رو برش بدید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید روغن داغ بشه تکه های خمیر رو داخل روغن بندازید دو طرفش رو هم سرخ کنید میتونید بعد از سرخ شدن داخل دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید .
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_ایتالیایی
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو تلخ ۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۵ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره تکه تکه شده ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد زردآلو
شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
برای تهیه این بیسکویت شکلاتی خوشمزه ابتدا در ظرفی آرد را با پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شکر و نشاسته مخلوط و کره را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک نان شیرینی خرد شده به دست بیاید، خمیر را جمع و فشرده کرده و درون کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت در یخچال بماند.
پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و با کاتر بیسکوییت برش دهید و نصف آنها را کنار گذاشته و در وسط بقیه با کمک ماسوره یک سوراخ درست کنید.
بیسکویت ها را با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، لایه ی بالایی بیسکویت را در شکلات آب شده بزنید و با ترافل تزئین کنید.
مقداری از مارمالاد زردآلو را بین بیسکوییت ها بریزد و دو لایه را کمی فشار دهید.
@shirini71
🌺🌺🌺حلوای زنجبیلی مدیر پز🌺🌺🌺
آرد ۲لیوان
پودرقند 2لیوان سر صاف
کره 50 گرم
روغن نصف لیوان
زنجبیل 2ق غ
ارد شیرینی رو تفت میدیم ولی اصلا تغییر رنگ نده بعد کره روغن و زنجبیل رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا روغن اب بشه خاموش میکنیم وپودر قند رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم کمی با گوشت کوب میکوبیم تا فشرده بشه کف تابه پیرکس پودر قند میپاشیم موادو میریزیم و صاف میکنیم باز کمی میکوبیم وباز روش کمی پودر قند میپاشیم وبه دلخواه لوزی یا مربع برش میدیم میزاریم 2 ساعت بیرون یخچال بمونه دوباره روی برشها ی قبلی برش میزنیم و در ظرف میچینیم یا میتونی مثل من قالب بزنی
راستی میتونی نصف لیوان ارد پودر بادام هم بریزی که خوشمزه میکنه
@shirini71
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_مارپیچی😍😋
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
#رژیم_لاغری_بهاره💓
یازدهم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71