eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دو عدد بادمجان خام رنده شده یک ق پیاز سرخ شده یک عدد سیر له شده دو عدد تخم مرغ یک ق آرد نمک فلفل زردچوبه و تخم گشنیز کل مواد مخلوط و در روغن داغ سرخ بشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🍔😍 خونگی ، راحت و خوشمزه و خوش بافت😍 حتما با این روش امتحان کن مطمئنا خوشت میاد🤤🤤 ❣️موادلازم❣️ 🎀گوشت مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم (بهتره از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده بشه) 🎀کره یا دنبه گوسفندی ۵۰ گرم 🎀پیاز یک عدد متوسط (رنده و آب گرفته ) 🎀جعفری ساطوری شده ۳ ق غ 🎀نمک به مقدار کافی 🎀پودر سوخاری ۱ ق غ سر پر ❇️درصورت دلخواه ۲ تا ۳ حبه سیر هم میتونین بریزین ✅️من از یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ استفاده کردم 🟢🟢استفاده از دنبه یا کره باعث نرم و خوشمزه تر شدن برگر میشه و خشک نمیشه. 🟠ادویه جات🟠 🟣پودر پاپریکا ۲ ق چ 🟣پودر پیاز ۱ ق چ 🟣پودر سیر ۱/۲ ق چ 🟣آویشن ۱/۳ ق چ 🟣پودر تخم گشنیز ۱ ق چ 🟣فلفل سیاه ۱ ق چ 🟣فلفل قرمز ۱/۳ ق چ ✅️درصورت دلخواه میتونین ۱ ق مرباخوری سس خردل به مواد مرغ اضافه کنین. ✅️بعد از قالب زدن برگرها حتما اونها رو یک ساعت داخل فریزر بزارین. ✅️ برگرها حدود ۱۰ دقیقه سرخ بشن کافیه ✅️برای قارچ هم مقدار اون و پنیر پیتزا دلخواه هست    ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 سینه مرغ ۲ عدد خامه صبحانه یک پاکت (۲۰۰ گرمی) ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم شیر ۱ لیوان ارد گندم یا ارد قنادی ۱ ق غ سر پر پیاز ۲ عدد متوسط قارچ ۱ لیوان خرد شده 👇🏽👇🏽 ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنیدحرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جاییکه حسابی اب های درون تابه تبخیر شودبعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید وبعد از یک دقیقه خاموش کنید حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنیدو در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا