eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به چشم هایش زل می زنم و صادقانه می گویم: -حتی اگر ردمون می کردن برام مسئله ای نبود اما اینکه بدون اجازه خودمون بلند شن بیان هتل اقامت ما و بی خبر انتظار ملاقات داشته باشن و بعدم خیلی حق به جانب بگن که چرا اونجا هستم نهایت بی ادبی ایشون رو می رسوند. نتونستم خودمو کنترل کنم و بابتش هزار بار خودمو لعنت کردم. اما من به این آدم بد نکرده بودم نمی تونستم درکش کنم که چرا این طور بی رحمانه راجع بهم قضاوت کنه! -من ولی درکش می کنم شهرزاد... با بهت پلک می زنم و به محض چکیدن اشکی نا خوانده، با نوک انگشت می گیرمش و منتظر می مانم تا حرفش را کامل کند اما در سکوت همچنان نگاهم می کند. منتظر دیدن عکس العملی از من است اما من حتی ذره ای نمی توانم فکرش را بخوانم. -متوجه نمی شم... -اتفاقا برخلاف برچسبی که بهش چسبوندی باید بگم آدم حرفه ای هستش شهرزاد. تحسینش می کنم. اون به محض دیدن تو گذشته ای رو که با هم داشتین رو یادش میاد. گذشته ای که هرچند تو با نفرت به یادش میاری اما یه خاطره ی بسیار بسیار خصوصی و فراموش نشدنی! مکثی می کند و وقتی مطمئن است که حواسم را دارد و من کاملا توجهم به حرف هایش جلب شده ادامه می دهد: -این آدم از کجا باید بدونه تو با چه هدفی قراره که بهش نزدیک بشی؟ آدما خوب یا بد تو زندگی شخصی خودشون برای خودشونن! اون تو محیط کارش دوست نداره که روابط شخصیش رو با روابط کاریش قاطی کنه و حقم داره! و با حضور ناگهانی تو اونجا نتونست کنار بیاد. بودنت رو هیچ جوره نتونسته هضم بکنه. نتونسته تو رو مهندس اعزامی از طرف شرکت من ببینه. خاطره ها دورش کردن و صادقانه اومده تا ازت بپرسه برای چی تو اونجایی! و میدونی چی باعث شده که کامل از موضعش پایین بیاد؟
هنوز متعجب و گنگ نگاهش می کنم و نمی توانم معنی چیزهایی را که گفت درک کنم. می شنوم اما آنقدر برایم غیر منتظره است، آنقدر تحلیل هایش به دور از برداشت های من بود که مبهوتش مانده بودم و پاسخ سوال خودش را می دهد و به شگفت زده کردنم ادامه می دهد: -دخترت! به محض اینکه فهمیده تو برای خودت خانواده تشکیل دادی متوجه شده که به همون نیتی که گفتی به اونجا رفتی. الان خیالش راحت شده که این رابطه ی جدید کاملا کاری خواهد بود و تو هیچ انتظار دیگه ای ازش نداری! دخترت این رابطه رو نجات داده شهرزاد. راست می گفت! حالا دقیقا می توانم معنی نگاه هایش را در نظر بگیرم. او هرچقدر هم که من پرفکت و عالی پرزنت می کردم بازهم نمی توانست با دید حرفه ای به من نگاه کند چون مدام با خاطراتمان درگیر بوده است. هرچقدر هم که من گفته باشم که برای کار آمده ام نمی توانست باور کند. فکر می کرده برایم محمد خواستنی همان روزهاست که برای داشتنش جسارت به خرج دادم و مقابل همه به خواستنش معترف شدم. که برایش همان شهرزادی خواهم بود که با چشمانش حتی می پرستیدش! حالا فکر می کنم که پریدن نام رزا و دخترم از زبان من انگار یک معجزه بوده است. تنها معجزه ای که می توانسته در آن لحظه این رابطه ی نیم بند را نجات دهد. او فکر کرده که به حتم وجود دخترم به معنای ازدواج و داشتن یک همسر و یک ازدواج موفق است...! اشکی از گوشه ی چشمم می ریزد و از هر زمان دیگری بیشتر بی قرار فرشته ام! مهشید و خانوم طاهری با هم خوش و بشی می کنند و من در خودم و دلتنگی هایم غرقم. آنقدر غرق که رسیدن مقابل ساختمانمان را متوجه نمی شوم. از خانوم طاهری تشکر می کنم و او مادرانه در آغوشم می گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام دوستان،روزتون بخير؛ استفاده از سويا در غذاها چندين نكته ي مثبت داره،مثلا خواص زيادش براي بيماريهاي قلبي،جلوگيري از بعضي سرطانها(دور از جون همه)،تاثير مفيد براي فشار خون و ديابت و ...منبع ويتامينهاي گروه ب،منبع پروتئين و فيبر و ...و اينكه با اين همه خاصيت، استفاده ازش اقتصادي و به صرفه هم هست. ولي با اين حال،خيليها طعمشو نميپسندن و زياد مايل به استفاده ازش نيستن.امروز دستور ماكاروني با سويا رو براتون مينويسم كه با اين دستور ميتونيد يك ماكاروني خوشمزه داشته باشيد و مطمئنم ازش لذت ميبريد🌹 مواد لازم براي سه تا چهار نفر:ماكاروني يك بسته سيصد و پنجاه گرم،سويا يك ليوان سر خالي،پياز ريز خرد شده يك عدد،رب سه ق غ سر پر،فلفل دلمه نصف يك عدد رنده شده(حتما رنده كنيد)،پودر سير يك سوم ق غ،پودر آويشن نصف ق غ،پودر پاپريكا نصف ق غ،پودر فلفل سياه نصف ق مرباخوري، زردچوبه يك سوم ق غ،نمك طرز تهيه:ادويه هايي كه گفتم ،طعم اين ماكاروني رو عالي ميكنه. سويا رو يك ساعت بخيسونيد،بعد آبكش كنيد و با آب سرد خوب بشوريد و بعد خووووب با دست بچلونيد تا كاملااااا آبش گرفته بشه(مهمه) پياز رو ريز خرد و در روغن سرخ كنيد تا طلايي بشه.سويا رو اضافه كنيد و تفت بديد تا كاملا بوي خامي سويا گرفته بشه،فلفل دلمه رنده شده رو هم اضافه كنيد.حالا ادويه ها و نمك رو بريزيد و يك دقيقه تفت بديد،رب رو اضافه كنيد و يك دقيقه ديگه تفت بديد و شعله رو ببنديد. ماكاروني رو آبكش كنيد،ته قابلمه روغن و تهديگ سيب زميني بذاريد و ماكاروني و مواد رو لابلا بريزيد ،نصف استكان آب دور ماكاروني بريزيد و بذاريد حدود يك ساعت دم بكشه. نكته: ميتونيد مقداري سس گوجه فرنگي تند به مواد ماكاروني اضافه كنيد كه عالي ميشه. پيشنهاد ميكنم اين ماكاروني رو امتحان كنيد😊 step.by.step.cooking @shirini71
اگه سویا رو تو ماکارانی ,لوبیا پلو ویا سسهای این چنینی درست می کنید,حتما" کمی آبلیمو هم بریزیید طعم سس خیلی عالی تر میشه واصلا" طعم سویا مشخص نمی شه👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 4 الی 4 ونیم لیوان آرد 200 گرم کره 1 لیوان پودر قند 3 عدد تخم‌مرغ(زرده یکی برای رومال جدا می‌شود) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ‌پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 لیوان پودر بادام برای شربت: 4 لیوان شکر 5 لیوان آب یک چهارم لیمو طرز تهیه: ابتدا شربت را بجوشانید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید. 5 دقیقه قبل از اینکه از روی اجاق بردارید آب لیمو را اضافه کنید. سپس کنار بذارید سرد شود. کره کاملا نرم شده در دمای اتاق ، پودر قند و آرد بادام را داخل ظرفی بریزید و با دست کاملا هم بزنید. تخم مرغ ها(زرده یکی بمونه ) وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید. در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمه گوش باشد یعنی نرم باشد و به دست نچسبد . از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو جدا کنید. گرد کنید و کمی در دستتان فشار داده داخل سینی چرب شده بچینید(یا کف سینی کاغذ روغنی بذارید). زرده تخم‌مرغ جدا شده را روی آنها بمالید و روی هرکدام یک عدد بادام بذارید و کمی فشار بدید. سپس در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها کاملا سرخ شود بپزید(زمان پخت حدود 20 تا 30 دقیقه ، بستگی به حرارت فر شما دارد، تاتلی های شربتی بهتر هست کاملا پخته و ترد شود چون موقع ریختن شربت نرم تر میشود) بعد از بیرون آوردن از فر شربت کاملا سرد شده را روی بادام‌ پاره‌های سرخ شده بریزید. در دمای اتاق شربت را بلافاصله‌ جذب میکند، روی آن یک سینی بذارید. بعد از سرد شدن بصورت دلخواه سرو کنید. یادداشت: چون کیفیت آردها متفاوت است امکان دارد مقدار آرد کم و یا زیاد بیاید به همین خاطر آرد را با کنترل اضافه کنید خمیر نه سفت باشد و نه به دست بچسبد. دمای فر نسبت به فر خودم تنظیم شده، هر فر میتواند متفاوت باشد به همین دلیل میتوانید در 160 درجه هم تنظیم کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا