هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
❗️چطوری جای زخم رو ازبین ببریم⁉️
🍋 روزی ۲بار چند قطره آب لیمو تازه روی زخم بریزید و ماساژ بدید.. اینکار به مرور زمان باعث کم رنگ شدن جای زخم می شود.
@MajalePezeshki71
#بستنی_بدون_ثعلب🍦🍦🍨🍧
ارد ۲ ق غ سرخالی
شیر ۲/۳ پ
گلاب ۱/۳ پ
شکر ۱/۲پ
هل نصف ق چ
خامه صبحانه یه پاکت
زعفران ۲ ق غ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق
طرز تهیه:
در یه کاسه شیر و گلاب و زعفران و هل و را باهمزن دستی کامل مخلوط میکنیم
در یه قابلمه کوچک زرده و شکر و کامل مخلوط میکنیم و از مواد شیری کم کم بهش اضافه میکنیم و دو تا قاشق ارد رو اضافه میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم تا به غلظت فرنی برسه وانیل و اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم و درشو میزاریم تا خودش خنک بشه بعد خامه صبحانرو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و دو ساعت میزاریم داخل فریزر..
از خامه یه قاشق برمیداریم قبلش ردی کیسه فریزر نازک پهن میکنیم برای خامه یخ زده ی روش و اونم میزاریم فریزر و تمام..
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ایشون #پاریس_برست هستن جذاب وخوشمزه 😉😌
این دستورکاملش👇
مواد لازم :
آرد یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
نمک یه پنس
وانیل نصف ق چ
آب یک پیمانه
شکر یک ق غ یا شربت بار ی قاشق غ خ
تخم مرغ ۴ عدد
ابتدا کره، شکر، آب ، وانیل رو بریزید داخل یه قابلمه بعد بزارید روی گاز،وقتی از اطراف شروع کرد به جوشیدن ، آرد و به یکباره اضافه کنید ( شعله گاز متوسط رو به کم باشه) و مرتب به هم بزنید( این مرحله رو داغ زدن میگن که باید دقت و حوصله به خرج بدید) بعد حدود ۴،۵ دقیقه داغ بزنید .
بزارید کنار تا خنک بشه بعد ۴ دونه تخم مرغ رو توی یه کاسه ای هم بزنید بعد به مواد خنک شده کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد مثه تو کلیپ بشه
همه ی تخم مرغ رو یکجا نریزید .
بعد بریزید تو قیف ( من تو قیف یه بار مصرف ریختم، البته دو تا قیف که پاره نشه) بعد با ماسوره ای که دوس دارید ( ساده، مدل گل رز) پایپ کنید.
من داخل کاغذروغنی یا نسوز یه بشقاب یا پیش دستی به هر اندازه قطری که دوست دارید بزارید روی کاغذ و با خودکار بکشید بعد دور همونی که با خودکار کشیدید از مواد پایپ کنین
بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰( ده دقیقه اول) بعد دما رو بیارید روی ۱۸۰ به مدت نیم ساعت تا زمانی که روش طلایی بشه.
بعد از این که خنک شده با چاقو از وسط نصف کنین و داخلش خامه یا کرم پاتیسیر پر کنین
من لابلاش هم شاتوت گذاشتم. ومیتونید کمی پودر قند هم الک کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ته_چین_شوید_باقلا_با_مرغ
👩🍳مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
ماست ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپ خوری
باقلا پخته ۱ پیمانه
شوید خشک ۱/۲ پیمانه
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز سرخ شده ۲ عدد
نمک و روغن به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
#طرز_تهیه
۱- برنج را از 2-1 ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.
۲- در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دوانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳- یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید.
۴- قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_طالبی😋
مواد لازم :
طالبی یا ملون ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۳ ق غ
🍈@shirini71