eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍒بیستم تیر ماه ۱۴۰۲ 🍒 🍋ناشتا : 1 لیوان آب 🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک 🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان 🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴از بین بردن ها و ✍ یکی از طبیعی ترین درمانها جهت لک های قهوه ای روی دست ها روغن کرچک میباشد صبح و شب روغن کرچک را به لکه ها بزنید @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  نیم کیلو هلو رو پوست بکنید و خرد کنید ، من دو تا از هلوها رو پوست نکندم تا رانی خوشرنگ تر بشه ، هلوها رو با دو سه تا قاشق شکر ( بسته به شیرینی هلو ) و یک لیوان آب بریزید تو مخلوط کن و پوره کنید ، هلوی پوره شده رو بذارید روی گاز با شعله متوسط جوش که اومد ، دو تا هلویی که حبه ای خرد کردید رو بهش اضافه کنید همراه با چند قطره آب لیمو ترش تازه ، بذارید حدودا سه چهار دقیقه بجوشه ، بعد حرارت رو خاموش کنید ، از داغی که افتاد بذارید تو یخچال خنک شه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۴ نفر: سینه یا ران مرغ ۴ تا ۶ تکه پیاز حلقه، شده ۲ عدد متوسط هویج ۲ عدد حلقه شده، سیر ۲ حبه، فلفل درسته ۲ عدد در صورت دلخواه، زعفران دمکرده غلیظ ۳ ق س، روغن مایع ۲ ق س، نمک و فلفل سیاه و پاپریکا 🔴در تابه روغن بریزید حلقه های پیاز را کف تابه چیده و تکه های مرغ و هویج را روی پیازها بچینید. نمک وفلفل و حبه های سیر را هم اضافه کنید.نصف لیوان هم آب اضافه کنید و چند دقیقه شعله را بالا نگه دارید سپس زیر تابه شعله پخش کن بگذارید، به جوش که آمد شعله را کم کنید و با حرارت کم بگذارید بپزد. در اواخر پخت زعفران دمکرده را اضافه کنید و اجازه دهید پیازها کاراملی شوند و تکه های مرغ خوشرنگ و طلایی شوند. در این روش هم مرغ پخته وهم در آخر در روغنی که در تابه هست کمی سرخ میشود اگر در طول پخت آب تابه کم شد کمی آب جوشیده اضافه کنید در این روش مرغ کم آب و بدون سس سرو می‌شود. در طول پخت حرارت حتما ملایم باشه پ.ن اگر توی فر میپزید حرارت ۱۸۰ درجه باشه و روی ظرف رو هم حتما فویل بکشید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا