فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادنجون کبابی
#شیرینی_فندقی_شکلاتی
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای محیط
2 عدد زرده تخم مرغ(سفیده برای رومال)
1ونیم استکان پودر شکر یا قند (حدود 100گرم)
1 استکان نشاسته ذرت(40گرم )
1پاکت وانیل 5گرمی ترک(یا کمی وانیل ایرانی)
5تا6 لیوان آرد
آجیل های دلخواه خرد شده(فندق یاگردو،پسته،بادام زمینی..)
4 بسته شکلات ذوب شده(بسته 80 گرمی)
✍🏻طرز تهیه: همه مواد را به جز آرد مخلوط کنیدوکم کم آرد رابریزید وهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبد،خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا سلفون با وردنه باز کنید و قالب بزنیدودر سینی فر که کاغذروغنی انداخته بزارید، سپس با یک قلم مو روی خمیر ها سفیده تخم مرغ بزنیدو مقداری آجیل خردشده بریزیدوبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 15تا20 دقیقه تا پخته شوند.
✍🏻بعد از پخت و خنک شدن ، شیرینی ها را درون شکلات ذوب شده بزنید و به دلخواه پودر بادام زمینی بزنید
@shirin71
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_قالب_زدن_توت_فرنگی_واسه_روی_دسر
@@shirini71
30.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کوکی بادام
#کوکی_بادام🍪🍪🍪🍪🍪
مواد لازم؛
آرد بادام ۱۲۰ گرم
نمک ۱ پینچ
عسل ۳ قاشق غذا خوری
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوری
کره گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید ¼ پیمانه
پودر قند به ميزان دلخواه
زمان پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد
اندازه کوکی ها ۱۶ تلی ۲۰ گرم
نوووش جان
#ناگت_مرغ_خانگی😋
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
نمک
در صورت تمایل پودر سیر
آرد سوخاری ۱ پیمانه
۳ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
سینه مرغ رو به همراه ۱ عدد زرده تخم مرغ و نمک میریزیم توی غذاساز و به خوبی اونو میکس میکنیم.
حالا اونو به قطعات کوچیک توی دستمون به شکل ناگت درمیاریم.
کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و ناگت هارو روش میچینیم و به مدت ۲ ساعت توی فریزر میذاریم.
توی یه کاسه آرد سوخاری ریخته به همراه کمی پودر سیر و توی یه کاسه دیگه ۳ عدد تخم مرغ رو هم زده و بهش نمک و پودر سیر میزنیم. حالا ناگت هارو دونه دونه اول توی تخم مرغ سپس پودر سوخاری و دوباره تخم مرغ و دوباره در پودر سوخاری میغلتانیم و میذاریم کنار(توجه داشته باشید در واقع هر ناگت رو دوبار در تخم مرغ و ۲ بار در آرد سوخاری میغلتونیم)
حالا توی قابلمه روغن میریزیم میذاریم داغ که شد ناگت هارو میذاریم توش و با حرارت ملایم میذاریم سرخ و مغز پخت بشه
در کنار از سیبزمینی سرخ شده و صد البته سس کچاپ و سس مایونز و یا هزار جزیره و یا حتی سس تارتار و … غافل نشین