6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍈یک عدد طالبی
🍌۱ بسته ژله موز
موز
🍓ژله توت فرنگی
توت فرنگی
طرز تهیه:
یک عدد طالبی شاه پسند رو به صورت مورب از وسط نصف کنید
از پشت نصف کنید و دو لبه رو کنار هم بزارید از پشت با سیخ چوبی به هم فیکس کنید
وسطش و خالی کنید
درز وسط رو با کمک پوره راک ، پر کنید
با دستمال خشک کنید
یک بسته ژله موز رو با یک لیوان آب باز کنید اگه لازم بود بن ماری کنید
بزارید کمی از دما بیفته
وسط درز کمی از ژله بریزید و داخل یخچال بزارید
یک لایه ژله بریزید
بزارید نیم بند بشه
یک ردیف موز بچینید و بقیه ژله رو بریزید
بهتره که ژله کاملا خنک باشه ، اینطوری زودتر میبنده
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
طرز صحیح نشستن 👇🏻
اگر عادت دارید به پهلو دراز بکشید، آرنجتون رو روزی زمین قرار بدید و سرتون رو روی دست بگذارید و مطالعه کنید یا تلویزیون ببینید، بدونید که دارید مهرههای گردنتون رو خُرد میکنید!
این بدترین پوزیشن گردنه و فشار بسیاری رو به مهره های گردنتون وارد میکند.
+ این عادت را ترک کنید!
@MajalePezeshki71
موهيتو توتفرنگي
هشت تا ده توتفرنگي درشت+ده برگ نعناع +سه تا چهار ليموترش كه پوستشو گرفتيد رو در يك ظرف بريزيد و با دسته ي گوشتكوب كمي بكوبيد تا عصاره هاشون خارج بشه .
اين تركيب رو داخل پارچ بريزيد،نصف ليوان شربت توتفرنگي و يك ليتر آبِ گازدار بهش اضافه كنيد(سوپر ماركتها دارن)، با يخ و برشهاي ليمو و توتفرنگي و برگ نعناع سرو كنيد.
نکته:موهیتو در اصل با لیمویی که پوست داره درست میشه ولی چون خیلیها اون طعم تلخی که ممکنه پوست و هسته لیمو ایجاد کنه رو نمیپسندن،میتونید پوست و هسته لیمو رو جدا کنید
@shirini71
کماج همدان
کره یا روغن محلی نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر ۳ چهارم لیوان
ماست نصف لیوان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر استفاده بشه بستگی به میزان جذب آردتون داره
آرد ۳۷۵گرم معادل ۲ونیم لیوان
جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
تخم مرغ ۱ عددکوچک (سفیده برای خمیر زرده برای رومال)
وانیل ۱چهارم قاشق چ خوری
نمک معمولی یا نمک میوه یه پنس اختیاری
*شکر و ماست و سفیده تخم مرغ و وانیل و نمک رو باهمزن همزده تا رقیق شود و دانه های شکر حل شود
آردو جوش شیرین الک شده رو کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد
زیادی ورز ندهید تا خمیرتان چرب و چسبنده نشود (گرمای دست کره داخل خمیر نرم و چسبنده میکند )
حالا باید خمیر رو به ۱۶ گلوله اندازه ی گردو شکل بدید و کمی کف دست فشار بدید وپهن کنید و
ودر سینی فر با کاغذ روغنی بافاصله گذاشته و رومال زرده تخم مرغ کنید و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و گریل کنید ..
@shirini71
#قیمه_ریزه
#خوراک
سیبزمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم باز نشه و له بشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیازداغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی ، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : این خوراک با نان سرو میشه، نوش جان
نکته 2 : سبزی ترخون و مرزه تو این خوراک بسیار مهم هست،نوش جان
نکته 3 : سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید، نوش جان
@shirini71