eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
طرز صحیح نشستن 👇🏻 اگر عادت دارید به پهلو دراز بکشید، آرنج‌تون رو روزی زمین قرار بدید و سرتون رو روی دست بگذارید و مطالعه کنید یا تلویزیون ببینید، بدونید که دارید مهره‌های گردنتون رو خُرد میکنید! این بدترین پوزیشن گردنه و فشار بسیاری رو به مهره‌ های گردنتون وارد می‌کند. + این عادت را ترک کنید! @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موهيتو توتفرنگي هشت تا ده توتفرنگي درشت+ده برگ نعناع +سه تا چهار ليموترش كه پوستشو گرفتيد رو در يك ظرف بريزيد و با دسته ي گوشتكوب كمي بكوبيد تا عصاره هاشون خارج بشه . اين تركيب رو داخل پارچ بريزيد،نصف ليوان شربت توتفرنگي و يك ليتر آبِ گازدار بهش اضافه كنيد(سوپر ماركتها دارن)، با يخ و برشهاي ليمو و توتفرنگي و برگ نعناع سرو كنيد. نکته:موهیتو در اصل با لیمویی که پوست داره درست میشه ولی چون خیلیها اون طعم تلخی که ممکنه پوست و هسته لیمو ایجاد کنه رو نمیپسندن،میتونید پوست و هسته لیمو رو جدا کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کماج همدان کره یا روغن محلی نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم شکر ۳ چهارم لیوان ماست نصف لیوان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر استفاده بشه بستگی به میزان جذب آردتون داره آرد ۳۷۵گرم معادل ۲ونیم لیوان جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری سرخالی تخم مرغ ۱ عددکوچک (سفیده برای خمیر زرده برای رومال) وانیل ۱چهارم قاشق چ خوری نمک معمولی یا نمک میوه یه پنس اختیاری *شکر و ماست و سفیده تخم مرغ و وانیل و نمک رو باهمزن همزده تا رقیق شود و دانه های شکر حل شود آردو جوش شیرین الک شده رو کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی ورز ندهید تا خمیرتان چرب و چسبنده نشود (گرمای دست کره داخل خمیر نرم و چسبنده میکند ) حالا باید خمیر رو به ۱۶ گلوله اندازه ی گردو شکل بدید و کمی کف دست فشار بدید وپهن کنید و ودر سینی فر با کاغذ روغنی بافاصله گذاشته و رومال زرده تخم مرغ کنید و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و گریل کنید .. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب‌زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم باز نشه و له بشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیازداغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی ، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته، نوش جان نکته 1 : این خوراک با نان سرو میشه، نوش جان نکته 2 : سبزی ترخون و مرزه تو این‌ خوراک بسیار مهم هست،نوش جان نکته 3 : سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید، نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوتا پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در قابلمه میریزیم تا کمی تفت بخوره سپس گوشت رو اضافه میکنیم و باحرارت ملایم بیس دقیقه تفت میدیم تاکمی سبک‌بشه سپس زعفرون و نمک و فلفل سیاه و رب میزنیم دو دقیقه تفت میدیم تا رب بازبشه سپس دولیوان آب میریزیم وبا شعله ی ملایم میذاریم بپزه و حسابی جا بیفته برنج رو ک از قبل خیس کردیم داخل قابلمه ی در حال جوش میریزیم وباقالی هارو اضافه میکنیم تا ب همراه برنج به جوش بیاد و اخرین مرحله هم شوید رو میزنیم و وقتی برنج نیم پز شد آبکش میکنیم.سپس برنج رو توی قابلمه ریختم و کمی روغن و زعفران هم روی برنج ریختم و گذاشتم ک دم بکشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا