eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
تابستان و تغذیه مناسب !☀️ ▫️نوشیدنی و آبمیوه های خنک را فراموش نکنید. ▫️نعناع، از سبزیجات مناسب تابستانی است. ▫️هلو، از میوه هایی با طبع سرد میباشد. ▫️آب نارگیل، از نوشیدنی های مخصوص تابستان است. ▫️خیار، مانند هندوانه بیشتر از 95 درصد آب دارد. + از همه مهم تر، نوشیدن آب را فراموش نکنید. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند. برنج آبکش شده 3 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم آلو برقانی یا لواشک به مقدار دلخواه ادویه مخصوص پلو به مقدار لازم نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل به مقدار لازم سیب زمینی ورقه شده برای تهدیگ روغن پلویی به مقدار لازم گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار می­دهیم تا گوشت خوب پخته شود. در پایان کار 2 ق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبياسبز رو بعد از تمیز کردن و شستن، خورد کردم و تفت دادم ،گوشت گوسفندى رو که از قبل بصورت قیمه ای خورد كرده بودم رو اضافه كردم و تفت دادم تا آبش كشيده بشه بعد چند قاشق پياز نگينى كه از قبل آماده داشتم رو اضافه كردم زعفران آبزده،نمک ،ادویه،يه چوب دارچین، ورب گوجه هم اضافه کردم و مجدد تفت دادم تا رب گوجه رنگ باز کنه.يه ليوان آب ريختم و گذاشتم مايه گوشتى كمى نيم پز بشه ،آبش كه كشيده شد چوب دارچين رو درآوردم و كنار گذاشتم. برنج رو چند جوش زودتر از همیشه آبکش میکنیم تا لوبیاپلومون خمیر وشفته نشه،بعد از اینکه برنج رو آبکش کردیم كف قابلمه آب و روغن ميريزيم و ته دیگ دلخواهمون رو کف قابلمه گذاشته و مواد گوشتی و برنج رو لایه لایه داخل ظرف ریخته و به مدت یک تا یک ونیم ساعت دم میکنیم . ‌@shirini71 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍅 اول روی گوجه فرنگی ها آب جوش ریختم و نیم ساعت گذاشتم ، بعد روی اون اب سرد ریختم ، پوست اونها رو به راحتی جدا کردم و ریز خرد کردم . توی تابه ریختم و پختم تا آب اون کاملا جمع شد . روغن ، نمک ، فلفل و زردچوبه زدم و کمی سرخ کردم . وسط تابه رو خالی کردم و سیر خرد شده رو کمی تفت دادم بعد با گوجه ها مخلوط کردم . در آخر ، باز وسط تابه رو خالی کردم و تخم مرغ رو اونجا انداختم . به آرومی هم زدم تا تخم مرغ ، کاملا پخت . بعد گوجه ها و تخم مرغ رو مخلوط کردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما ۲۰ عدد مغز بادام ۲۰ عدد 🥜 شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم🍫 شکلات سفید برای تزئین 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 طرز تهیه✍🏻: ✅ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و خرماهارو داخل یک ظرف میریزیم. ✅بعد با گوشتکوب حسابی میکوبیم تا کاملا پوره بشه. ‼️نکته‼️ برای نتیجه بهتر میتونید خرماهارو داخل چرخ گوشت چرخ کنید تا بافتش کاملا یکدست بشه. ✅به اندازه یه گردو کوچک از پوره خرما برمیداریم و داخلش مغز بادام قرار میدیم و به شکل دلخواه درست میکنیم. ‼️نکته‼️ اگر دوست داشتید میتونید از اسانس انواع میوه ها به پوره خرما بزنید تا طعم مثلا موز یا توت فرنگی بگیره. ✅داخل شکلات مایع که به صورت بنماری آبش کردیم میکنیم و میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره. ✅در آخر با شکلات سفید تزئین میکنیم و میزاریم داخل یخچال که کامل خودش رو بگیره. ‼️نکته‼️ برای بنماری کردن شکلات: شکلات رو داخل یه ظرف میریزیم و روی بخار آبی که داخل کتری داره میجوشه میزاریم و اجازه میدیم تا کامل آب بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا