#قلیه_مرغ
سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) دو پیمانه
تمر هندی نصف بسته
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
سینه مرغ یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده یک دوم پیمانه
سیر چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و پودر سیر به میزان کافی
تمر هندی را داخل دو لیوان جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره اون را از صافی رد میکنیم کنار میگذاریم.. پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه ریز خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت میدیم.. رب گوجه و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم تا خوب تفت بخوره.. در نهایت تمر هندی را اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاد و شعله گاز را کم میکنیم..سینه مرغ را فیله میکنیم و بصورت نواری برش میزنیم و بصورت حلزونی میپیچیم.. بعد با خلال دندان فیله ها را فیکس میکنیم.. کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها میزنیم و توی تابه با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم .. وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تموم شد خلال های دندان را از فیله ها خارج میکنیم و فیله ها را داخل خورشت میگذاریم.. کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفته
نوش جان❤️
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موچی ژاپنی ، دسر ساده
🔶️مواد لازم :
🔵 هر پیمانه رو 250ML در نظر میگیریم 🔵
- آب هندوانه : 200 گرم یا چهارپنجم پیمانه
- نشاسته ذرت : 45 گرم یا یکچهارم پیمانه یا حدود 5 قاشق غذاخوری
- شکر : 20 گرم یا 1/5 قاشق غذاخوری
- روغن : 20 گرم یا 1/5 قاشق غذاخوری
- آرد گلوتینوس( آرد برنج شیرین ) : 150 گرم یا 1 + یکپنجم پیمانه
☆ آرد گلوتینوس رو میتونید به صورت حضوری از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنید یا توی گوگل بنویسید آرد گلوتینوس و به صورت آنلاین سفارش بدین .
☆آیا آرد گلوتینوس جایگزین داره؟ از نظر متخصصین نه ! چون با بقیه ی آرد ها خیلی متفاوته از نظر بافت ، مزه ، جنس و غیره ...
اما دیدم کسایی رو که با آرد برنج ایرانی یا آرد گندم درست کردن و راضی بودن !
🔸️طرز تهیه :
اول اب هندوانه رو بگیر .
در ظرفی همه مواد رو باهم خوب مخلوط کن تا یکدست شه
خمیر رو در تابه ای نچسب بریزو روی حرارت ملایم مرتبا همبزن تا غلیظ و خمیر بشه .
شعله رو خاموش کن و بذار خمیر خنک بشه .
وقتی خنک شد ، دستهاتو چرب کن .
خمیر رو ورز بده .
مثل توی تصویر خمیر رو کش بیار و تابزن ، دوباره کش بیار و تابزن .
ورز دادن رو به همین شکل ادامه بده .
هر چقدر بیشترو بهتر ورزش بدی خمیر بیشتر کش میاد و بافتش لطیفتر و یکدست تر میشه .
بعد از ورز دادن باید اون رو در یخچال قرار بدیم .
به دو صورت میشه این کار رو انجام داد .
سطح موچی رو به آرد یا نشاست ذرت آغشته کن که به چیزی نچسبه و اون رو با سلفون بپیچون و یک ساعت بذار یخچال .
روش دوم ، یه ظرف بیار .
داخلش کاغذ روغنی قرار بده .
خمیر رو بذار توی ظرف .
سطح خمیر روهم با کاغذ روغنی بپوشون تا خشک نشه .
خمیر رو یک ساعت در یخچال قرار بده تا خودشو بگیره .
بعد از ۱ ساعت از یخچال درش بیار .
از قالب خارجش کن .
سطح کار و خود خمیر رو آرد یا نشاسته ی ذرت پاشی کن .
خمیر رو روی سطح کار قرار بده .
برای برش زدن ، کاتر روهم آغشته به آرد کن ، که به موچی نچسبه .
در ابعاد دلخواه موچی رو برش بزن .
و تمام ، موچی نرم و لطیف ما آماده شد .
🟢 موچی رو در ظرف دربسته تا دو روز در یخچال میشه نگهداری کرد .
و در فریزر تا سه هفته ، برای فریز کردن حتما باید هر موچی رو به صورت تکی در کیسه فریزر یا سلفون بپیچید تا هوایی بهش نخوره.
pluss_cook
@shirini71
#دونات_کروسانی
طرز تهیه:
یک لیوان آب گرم،
4 قاشق غذاخوری شیر خشک،
3 قاشق غذا خوری شکر
15 گرم کره اب شده
1قاشق غذا خوری خمیر مایه
2عدد تخم مرغ
وانیل به اندازه لازم
همه را با هم مخلوط میکنیم سپس 3لیوان و 3قاشق غذا خوری ارد و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مواد اضافه میکنیم و
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت استراحت میدیم بعد پهنش می کنم و به شکل کروسانی در میاریم و سعی می کنم درست ببندم تا موقع سرخ شدن از هم نپاشه👌🏻 سپس آن را در روغن فراوان سرخ کنید - دمای روغن باید بین 160-180 درجه سانتیگراد باشد، تقریباً دو دقیقه برای هر طرف. نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاند کیک پرتقالی
مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۲ پیمانه
کره نرم شده(200گرم) ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
یک قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
گردو یا بادام خردشده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود،
۲- آرد را الک میکنیم و کنار میذاریم(واجب نیست اما ترجیحا الک بشه بهتره)
۳- کره نرم شده و شکر را با همزن برقی میزنیم تا مخلوط آنها یکدست و لطیف شود،
۴- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم، با اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک رو حدود ۱ دقیقه هممیزنیم تا باز مخلوط یکنواخت شود،
۵- بعد از هم زدن تخم مرغ چهارم نمک و رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه میکنیم و باز هممیزنیم،
۶- در این مرحله آرد را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم، کافیه فقط با همزن دستی و یا قاشق آرد را با مایه مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه، اما دقت کنید که بیش از حد هم نزنید
۷- در صورت دلخواه گردو و بادام را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا با مایه کیک مخلوط شوند
۸- قالب لوف را اندکی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم سپس مایه کیک را درون آن ریخته و در فر به مدت۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم
سایر نکات
من به جای وانیل از رنده پوست ۱عدد لیموترش تازه استفاده کردم شما هم در صورت دلخواه میتونین وانیل رو باهاش عوض کنین؛
استفاده از گردو و بادام کاملا اختیاریه میتونین اضافه نکنین؛
مایه کیک سفته ولی جای نگرانی نیست به این دلیلِ که کیکمون مایعات نداره؛
در مرحله اضافه کردن آرد باید خیلی صبور باشید و با دستتون آرد رو با مایه کیک مخلوط کنین یا اینکه آرد رو کم کم اضافه و با دور کند همزن برقی در حد۱ی۲دور هم بزنین فقط در حدی که گلوله ای از آرد باقی نمونه
@shirini71
#مرغ_پنجابی
کره ۲ق س
زیره سبز ۱ق چ
پباز رنده سده و آب گرفته۱ عدد
سیر ۵ حبه
زنجبیل تازه۲ق س
گوجه فرنگی خرد شده ۱عدد
رب گوجه ۱ق س
ادویه گرام ماسالا ۱ق س
زرد چوبه ۱ق م
فلفل چیلی قرمز ۱عدد خرد شده
ران مرغ ۲عدد
کره را بهمراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تلت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید یپس گوجه و رب گوجه گراماسالا زرد چوبه فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارح را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد
نوش جان
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک رژیمی🍰•
هم خوشمزه هم کم کالری حتما امتحانش کنید🫧