eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: یک لیوان آب گرم، 4 قاشق غذاخوری شیر خشک، 3 قاشق ‌ غذا خوری شکر 15 گرم کره اب شده 1قاشق غذا خوری خمیر مایه 2عدد تخم مرغ وانیل به اندازه لازم همه را با هم مخلوط میکنیم سپس 3لیوان و 3قاشق غذا خوری ارد و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مواد اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و نیم ساعت استراحت میدیم بعد پهنش می کنم و به شکل کروسانی در میاریم و سعی می کنم درست ببندم تا موقع سرخ شدن از هم نپاشه👌🏻 سپس آن را در روغن فراوان سرخ کنید - دمای روغن باید بین 160-180 درجه سانتیگراد باشد، تقریباً دو دقیقه برای هر طرف.  نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاند کیک پرتقالی مواد لازم برای۴ نفر آرد ۲ پیمانه کره نرم شده(200گرم) ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری یک قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال گردو یا بادام خردشده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم‌ کرده تا گرم شود، ۲- آرد را الک میکنیم و کنار میذاریم(واجب نیست اما ترجیحا الک بشه بهتره) ۳- کره نرم شده و شکر را با همزن برقی میزنیم تا مخلوط آنها یکدست و لطیف شود، ۴- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم، با اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک رو حدود ‌۱ دقیقه هم‌میزنیم تا باز مخلوط یکنواخت شود، ۵- بعد از هم زدن تخم مرغ چهارم نمک و رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه میکنیم و باز هم‌میزنیم، ۶- در این مرحله آرد را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم، کافیه فقط با همزن دستی و یا قاشق آرد را با مایه مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه، اما دقت کنید که بیش از حد هم نزنید ۷- در صورت دلخواه گردو و بادام را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا با مایه کیک مخلوط شوند ۸- قالب لوف را اندکی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم سپس مایه کیک را درون آن ریخته و در فر به مدت۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم سایر نکات من به جای وانیل از رنده پوست ۱عدد لیموترش تازه استفاده کردم شما هم در صورت دلخواه میتونین وانیل رو باهاش عوض کنین؛ استفاده از گردو و بادام کاملا اختیاریه میتونین اضافه نکنین؛ مایه کیک سفته ولی جای نگرانی نیست به این دلیلِ که کیکمون مایعات نداره؛ در مرحله اضافه کردن آرد باید خیلی صبور باشید و با دستتون آرد رو با مایه کیک مخلوط کنین یا اینکه آرد رو کم کم اضافه و با دور کند همزن برقی در حد۱ی۲دور هم بزنین فقط در حدی که گلوله ای از آرد باقی نمونه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره ۲ق س زیره سبز ۱ق چ پباز رنده سده و آب گرفته۱ عدد سیر ۵ حبه زنجبیل تازه۲ق س گوجه فرنگی خرد شده ۱عدد رب گوجه ۱ق س ادویه گرام ماسالا ۱ق س زرد چوبه ۱ق م فلفل چیلی قرمز ۱عدد خرد شده ران مرغ ۲عدد کره را بهمراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تلت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید یپس گوجه و رب گوجه گراماسالا زرد چوبه فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارح را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد نوش جان
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک رژیمی🍰• هم خوشمزه هم کم کالری حتما امتحانش کنید🫧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊• خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا