#آش_دوغ_ترک
نخود. 1 لیوان
جو 1 لیوان
ماست. 2 لیوان
زرده تخم مرغ. 1 عدد
آرد. 2 ق غ
نمک،فلفل. بمیزان لازم
روغن زیتون. 2 ق غ
نعنا خشک. 1 ق م
گشنیز. 5 ق غ
پیاز. 1 عدد
جو رامیزاریم بپزه و همچنین نخود را میپزیم داخل قابلمه جو پخته و نخود پخته شده را میریزیم با هشت لیوان اب تا بپزه گشنیز خرد شده را هم اضافه میکنیم در این میان ماست نمک فلفل ارد و زرده تخم مرغ را باهم خوب همزده از اب اش کمی ب مواد ماست اضافه کرده خوب همزده و تمام ماست را ب قابلمه اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد پیاز را ک نگینی خرد کردیم و سرخ کردیم و در اخر نعنا اضافه کرده چند تفت داده ب اش اضافه میکنیم همزده از رو حرارت برداشته
@shirini71
#نان_کولیره
نان خوشمزه ی کردستان
داخل يك ظرف گود دو عدد تخم مرغ و يك ق چ خوري وانيل و يك پيمانه شكر _يك ق چ خوري هل آسياب شده _ يك ق غ خوري پودر خمير مايه _نصف ق چ خوري زردچوبه و نوك چاقو زعفرون
يك پيمانه مخلوط كره اب شده و روغن _يك پيمانه مخلوط شير ولرم و ماست
همه رو با هم مخلوط كنيد و آرد الك شده و كمي نمك و يك ق مربا خوري بكينگ پودر و كم كم به مايع تون اضافه كنيد تا يك خمير نرم و لطيف بدست بياد
(من چهار تا پيمانه ارد مصرف كردم)
از اضافه كردن ارد اضافي خودداري كنيد خمير بايد لطيف باشه
خمير ورز زياد لازم نداره همين كه جمع شد كافيه
خمير و به مدت يك الي دو ساعت استراحت بديد
بعد از استراحت چونه بگيريد و نازك خمير و باز كنيد به قطر نيم سانت كافيه بعد داخل سيني كه كاغذ روغني انداختين بچينيد و با مخلوط زرده ي تخم مرغ و شير رومال بزنيد و با نوك انگشت حالت بديد و استراحت دوم لازم نيست و سريع بزاريد برأي پخت داخل فر ٢٠٠ درجه
@shirini71
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دارک چاکلت کافیشاپی🍰
کیک شکلاتی :
شیر ¾ پ
شکر ۱ و ½ پ
تخم مرغ ۳ عدد
آبجوش ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ¾ پیمانه
جوش شیرین ۱ ق م
بیکینگ پودر ۱ ق م
آرد ۱ و ¾ پیمانه
روغن ½ پیمانه
کمی وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی #یلدا🍉🍉
قسمت دوم
ظرف شیشه ای یا قالب گرد مورد نظر رو از قبل نایلون بذارید داخلش، (قالب کمربندی هم میشه) حالا بین دو لایه پتی بور مواد بذارید و گوشه قالب بچینید، مطابق کلیپ عمل کنید و در آخر به مدت ۵ الی ٧ ساعت بمونه یخچال خودش رو بگیره بعد از قالب خارج کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
قسمت اول
راحت ترین کیکی که میتونید برای #یلدا درست کنید دقیقا همینه🥰
🌸
مواد لازم:
_ ۴ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
_ ۴ قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید
_ ٣ ق غ سر پر پودر کاکائو
_ ١٢ قاشق غذاخوری شکر
_ ١ لیوان شیر ولرم
_ ۵ لیوان شیر
🌸
طرز تهیه:
در واقع به ازای یک لیوان شیر، یا یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، یا دو قاشق غذاخوری آرد سفید نیاز هستش که باعث میشه شیر کاملا ببنده و سفت بشه.
مثلاً اگه میخواهید مثلا ۴لیوان شیر استفاده کنید ، میتونین فقط نشاسته ذرت بریزید (۴ ق غذاخوری) یا فقط آرد گندم بریزید (۸ ق غذاخوری) اما بنظرم ترکیبی از هردو باشه خیلی بهتره،مقدار شکر برای هر لیوان شیر دو ق غ
پودر کاکائو برای دو لیوان شیر یک ق غ هستش)
🌸
✅طرز تهیه:
همه آرد ها، شکر و پودر کاکائو رو تو ظرف بریزید، یه لیوان شیرِ ولرم رو اضافه و شروع به هم زدن کنید تا همه مواد حل و موادتون یک دست بشه، بعد لیوان ب لیوان مابقی شیرها رو اضافه کنین.
رو شعله گاز با حرارت کم بذارید و مُدام هم بزنید که تَه نگیره.
وقتی غلیظ شد خاموش و وانیل و شکلات رو هم اضافه کنین.
حلوا ارد گندم
شكر .......2پیمانه
آب........ 1پیمانه
گلاب ........نصف پیمانه
زعفران.....به مقدار لازم
آرد گندم .......2پیمانه هل....... 1قاشق چای خوری روغن مایع و کره.....حدود 1پیمانه
اول 2 پیمانه شکر با 1 پیمانه آب رو میگذاریم به جوش بیاد و1/2لیوان گلاب اضافه می کنیم.شکر که باز شد بردارین از رو حرارت . 2 پیمانه آرد گندم رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره . آرد را الک میکنیم که گلوله های ایجاد شده از بین بره. روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. روغ رو کم کم اضافه کنید غلظت اردتون مثل ماست بشه بعد از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه بعد حلوا رو بصطلاح گهواره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی،بدون کاور
مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ هر کدام یک عدد🍗
سیر دو حبه (اگه طعم غالب سیر رو دوست ندارید میتونید به جای سیر از یک قاشق پودر سیر استفاده کنید)🧄
نشاسته ذرت دو قاشق🌽
روغن مایع دو قاشق و نیم 🥃
هویج نصف عدد خام🥕
قارچ دو عدد خام🍄
میتونید خلال پسته هم بریزید
یک قاشق سس کچاپ🍅
نمک و ادویه هر کدام نصف ق🌶🧂 چایخوری(پودر کاری،جوزهندی،فلفل سیاه،فلفل قرمز)
به مدت یکساعت روی حرارت متوسط درب قابلمه ببندین حتما
ب راحتی از لیوان جدا میشه بزارید داخل یخچال و بعد از 4الی 5 ساعت برش بزنید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیبزمینی با یک ورژن جدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمزگی و خوشگلی این روکر انار هرچی بگم کم گفتم حتما برای یلدا درستش کنیدو لذتشو ببرید
پارت اول
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون پخت😍😋
مواد لازم:
خمیر شیرینی :
پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه )
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی :
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰
برای پرکردن حفره :
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه
سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
♻️پاکسازی رحم و تخلیه از عفونتها و رطوبت با آبزن
🌼آبزن یعنی حمام گیاهی و دارویی
در اینجا منظور نشستن در جوشانده بابونه است
🔸جوشاندهی پودر بابونه (۳ تا ۵ ق در یک و نیم تا دو لیتر آب بجوشد، سپس صاف کرده و در لگن آب تمیز گرم اضافه شود) و به صورت آبزن تا ناف ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بشینید
🔹و همچنین پودر بابونه(تفالهی آن) به صورت خمیر در پارچه روی دهانهی واژن شب تا صبح بماند
@MajalePezeshki71
#خورشت_کرفس
من برای این خورشت اول سه تا پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم. کمی که طلایی شد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم. بعد که رنگ گوشت برگشت، کرفس خرد شده به همراه سبزی خورشت رو بهش اضافه میکنم.
سبزی هم ترکیب برگهای تازه کرفس و نعناع و جعفری (و در صورت تمایل خیییلی کم سبزی قرمه) است.
بعد میذارم کاملا تفت بگیرن. اینطوری خورشت جا افتاده تر میشه. نمک و زردچوبه و فلفل هم زدم. یک دونه لیمو عمانی رو سوراخ کردم و توش انداختم. بعد به اندازه لازم و نه زیاد، آب ریختم و گذاشتم تا خورشت جا بیفته.
اگه خورشتتون لعابش کم بود میتونید یه قاشق آرد گندم رو توی نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید که باعث میشه لعاب خورشت بیشتر بشه.
یه قاشق کوچیک هم رب انار زدم.
دوباره یه کمی دیگه با شعله کم گذاشتم رو گاز و بعدش دیگه خورشت آماده است.
@shirini71
بهترین حلوایی که در عمرم خوردم که حتی از حلوا سه آرد و زعفران و هویج و کدو حلوایی خوشمزه تره حلوا لبو 😍😍😍😍مزه بی نظیر عالی حتما امتحان کنید 😋😋😋عاشقش میشید
😍👌👌
حلوای_لبو
یک لیوان ارد
یک دوم لیوان روغن مایع یا نصف کره نصف روغن مایع
هل نوک قاشق مربا خوری
شکر یک لیوان
اب وگلاب از هر کدام نصف لیوان
لبو پخته وپوره شده یک لیوان
طرز تهیه
اب وگلاب و شکر وهل وپوره لبو رو حرارت کم گذاشته تا شکر حل شود وکنار میگذاریم ارد را در تابه ریخته وتفت میدهیم در حدی که بوی خامی ارد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد روغن را اضافه کرده وکمی دیگر تفت میدهیم ودر اخر شربت اماده شده را اضافه میکنیم ودر حدود پنج دقیقه روی گاز هم میزنیم تا حلوا اماده شود وخودش را بگیرد ودر ظرف مورد نظر سرو میکنیم
حلوای هویجرو هم به این ترتیب درست میکنیم وتزیین کرده وسرو میکنیم .
بفرماییدعزیزم😊
@shirini71
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_کشی فوق العاده خوشمزه😍😋
آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده)
شکر ۱لیوان
گلاب ۳/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲قاشق
روغن ۳/۴ لیوان
گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید
آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن
حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه
دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید
(اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد)
✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر
✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم
✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو ۳ سوته😋
مواد لازم :
خامه صبحانه
بیسکوییتِ پِتی بور
شکر و وانیل
پودر کاکائو
قهوه فوری
#ژله_یلدا #ژله_هندونه
این ژله قالب خاصی نداره کافیه دوتا کاسه از این در دارها که معمولا پنج سایز توی هم هست داشته باشین دوسایزش رو انتخاب کنین توی یک ژله سبز رنگ رو با یک ونیم لیوان اب جوش خل کنین خنک خنک که شد سه چهار قاشق شیر بهش اضافه کنین این کاسه من سه بسته ژله طالبی لازم داشت .بعد بریزین توی کاسه بزارین یخچال.توی کاسه کوچکتر هم ژله انار رو با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم خنک.که شد چند قاشق شیر بهش اضافه کردم ونوک خلال دندون رنگ خوراکی قرمز .بعد که بست کاسه هارو توی اب گرم گذاشتم وراحت جدا شد ژله قرمز رو گذاشتم روی ژله سبز بعد با قلمو ورنگ خوراکی خط های سبز کشیدم روش وروی ژله قرمز هم شکلات اشکی گذاشتم
حلوای زنجبیلی
آرد شیرینی پزی 400 گرم
روغن جامد 150 گرم
کره 50 گرم
پودرقند 200 گرم
زنجبیل (پودرشده) 4 قاشق غذاخوری
پودر هل (به دلخواه)
آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط، ولرم شود پس از این مدت، پودر قند و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شودحلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید