eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خوشمزگی و خوشگلی این روکر انار هرچی بگم کم گفتم حتما برای یلدا درستش کنیدو لذتشو ببرید پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون پخت😍😋 مواد لازم: خمیر شیرینی : پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه ) فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سه‌چهارم فنجان یا دوسوم پیمانه پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن) شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه تزئین سطح شیرینی : فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰 برای پرکردن حفره : شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
♻️پاکسازی رحم و تخلیه از عفونت‌ها و رطوبت با آبزن 🌼آبزن یعنی حمام گیاهی و دارویی در این‌جا منظور نشستن در جوشانده بابونه است 🔸جوشانده‌ی پودر بابونه (۳ تا ۵ ق در یک و نیم تا دو لیتر آب بجوشد، سپس صاف کرده و در لگن آب تمیز گرم اضافه شود) و به صورت آبزن تا ناف ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بشینید 🔹و همچنین پودر بابونه(تفاله‌ی آن) به صورت خمیر در پارچه روی دهانه‌ی واژن شب تا صبح بماند @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من برای این خورشت اول سه تا پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم. کمی که طلایی شد گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم. بعد که رنگ گوشت برگشت، کرفس خرد شده به همراه سبزی خورشت رو بهش اضافه میکنم. سبزی هم ترکیب برگهای تازه کرفس و نعناع و جعفری (و در صورت تمایل خیییلی کم سبزی قرمه) است. بعد میذارم کاملا تفت بگیرن. اینطوری خورشت جا افتاده تر میشه. نمک و زردچوبه و فلفل هم زدم. یک دونه لیمو عمانی رو سوراخ کردم و توش انداختم. بعد به اندازه لازم و نه زیاد، آب ریختم و گذاشتم تا خورشت جا بیفته. اگه خورشتتون لعابش کم بود میتونید یه قاشق آرد گندم رو توی نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید که باعث میشه لعاب خورشت بیشتر بشه. یه قاشق کوچیک هم رب انار زدم. دوباره یه کمی دیگه با شعله کم گذاشتم رو گاز و بعدش دیگه خورشت آماده است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا