eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: کلم بنفش(کلم قرمز): یک عدد تقریبا متوسط سرکه: تا حدی که روی کلم ها رو بگیره(من سرکه سفید استفاده کردم) نمک: دو قاشق چایخوری سرخالی(میتونین بچشین اگه نیاز بود بیشتر بریزین) شکر:در صورت تمایل  یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز: به میزان دلخواه سیر: در صورت تمایل سه تا چهار حبه طرز تهیه: ابتدا کلم رو شسته و در آبکش قرار میدیم تا آب اضافه،حسابی خارج بشه و با پارچه تمیز،خشک میکنیم.سپس به صورت خلالهای نسبتا باریک برش میزنیم(اگه دوست داشتین درشت تر بُرش بزنین و یا در صورت تمایل میتونین رنده کنین)اگر کلم ها کمی رطوبت دارن میتونین روی پارچه تمیز بریزین تا رطوبتش از بین بره. کلم های خرد شده رو توی قابلمه بریزین و مقداری سرکه و نمک و کمی شکر روی کلم ها،بریزین. سرکه در حدی باشه که کمی روی کلم ها رو بپوشونه. میتونین شکر رو حذف کنین. قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی کلم و سرکه،شروع به بالا اومدن و جوشیدن کردن،شعله رو خاموش و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه(میتونین بیشتر هم بپزید تا کاملا نرم بشه اما من به محض اینکه جوش بیاد،شعله رو خاموش میکنم، اینجوری کلم ها، ترد می مونن.) بعد از اینکه کاملا خنک شد،به همراه سرکه ای که باهاش پخته شده،توی شیشه مناسب  دردار ریخته(حتما سرکه به اندازه ای باشه که روی کلم ها رو بپوشونه) و در یخچال نگهداری میکنیم(اگر سرکه روی کلم ها رو نگرفته،توی این مرحله مقدار مناسبی سرکه توی شیشه ترشی بریزین،تا کلم ها کاملا در سرکه قرار بگیرین) این ترشی خیلی سریع آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل مصرف،اما اگه بیشتر بمونه مسلما بیشتر جا میفته و طعم بهتری پیدا میکنه.چنانچه دوست داشتین از سیر و فلفل و سبزیجات معطر برای این ترشی استفاده کنین،موقعی که خواستین توی شیشه بریزید این مواد رو بهش اضافه کنید(من نزدم) فقط حتما توی یخچال نگهداری کنین تا رنگ زیبای کلم،حفظ بشه.اگه جای گرم باشه،دیگه خوشرنگ باقی نمیمونه. من تقریبا نصف یک لبو رو رنده یا خرد میکنم و توی این ترشی میریزم تا مدت زمان بیشتری،خوشرنگ بمونه.واسه گلها،برگهای کلم رو به صورت نواری،بُرش زده،اول یک نوار رو رول کردم،بعد نوارهای بعدی رو دورِ رولِ اول پیچیدم و با خلال دندون،فیکس کرده و جداگانه با سرکه به همون روشی که گفتم، پختم.
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سه سوته بدون فر و همزن😋🥕 مواد لازم:تخم مرغ یک عدد،وانیل نوک ق،شکر ۲ ق غ،آرد ۳ ق غ،شیر ۳ ق غ،روغن یک ق غ،بیکینگ پودر یک ق چ،دارچین نوک ق،هویج ۲ ق غ رنده شده،گردو کمی (قابل حذف)
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹شیرینی خوشمزه فقط با سه مواد بدون نیاز به پخت مجلسی و شیک 🍌🥥🍫 ◀️یه عدد موز ◀️یه لیوان پودر نارگیل ◀️یک ق غ پودر کاکائو
۲۴ مرداد ۱۴۰۳
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود خوشمزه و راحت فقط همین رولت کالباس نگو باقلوا ☺️ چی لازم داریم کالباس مربعی شکل:۴عدد پوره سیب زمینی:۱پیمانه شوید خرد شده:۲قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده:۲قاشق غذاخوری کره: ۵۰گرم کره رو به پوره سیب زمینی داغ اضافه،بعد شوید و خیارشور رو اضافه و خوب مخلوط کنید،دو عددکالباس رو کنارهم بدارین و یک لایه از پوره رو روی کالباسا بمالید و بعدم مث رولت رول کنین ،به فاصله دو سانت با چاقوی تیز برش بزنین، به همین راحتی
۲۴ مرداد ۱۴۰۳