eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘بادمجان پلو برای 10 نفر هر پرس:200 گرم کالری هر پرس:212 مواد لازم: 🥄برنج.....2 لیوان 🥄بادمجان.....2 عدد 🥄پیاز......3 عدد 🥄گوجه.....2 عدد 🥄شکر.....1 ق مرباخوری 🥄آب گوشت.....4 لیوان 🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری 🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید . بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: _لپه ۲۰۰ گرم _برنج. ۱۵۰ گرم _سبزی کوفته(گشنیز،نعنا،جعفری ترخون،شوید،پیازچه و مرزه) ۵۰۰ گرم _آرد نخودچی. ۳ قاشق غذاخوری _پیاز متوسط ۲عدد _سیر ۱حبه _گوجه متوسط ۴عدد _روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری _نمک و فلفل به مقدار لازم _زردچوبه،دارچین،زیره سیاه،هل سبز و زعفران هرکدام نصف قاشق چایخوری 🌸🌸🌸🌸 👩‍🍳طرز تهیه: لپه را از شب قبل خیس کرده بپزید،آب آن را بکشید. برنج را نیز جداگانه پخته و به لپه اضافه کنید. پیاز رنده شده و سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید،آرد نخودچی،نمک،فلفل و ادویه جات را بیافزایید ورز دهید تا قوام پیدا کند. سپس مایه را به صورت کوفته درآورده در ظرف مناسب بچینید. برای تهیه سس کوفته،گوجه ها را با سیر و ۱ لیوان آب در مخلوط کن ریخته بهمراه ۱عدد پیاز خلال شده،روغن و ادویه روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. این سس را روی کوفته ها ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا جا بیافتد. خواص: _سرشار از پروتئین _دارای فیبر بالا _ملین sryshms @shirini71
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر اقتصادی با بهترین طعم درست کن😍 مواد لازم:دو قرص عصاره گوشت بره الیت،سویا ۲۰۰ گرم ،گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم،کره ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ،پیاز ۲ عدد بزرگ با رنده ریز رنده کنید،نصف لیوان آب جوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ سه عدد آرد ۱۷۰گرم شکر۱۳۰گرم روغن ۸۰گرم شیر۷۵گرم پودرکاکائو ۱۵گرم بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۲ ق چ خامه فرمگرفته بمقدارلازم(من ازخامه کم استفاده میکنم ) شکلات تخته ای یاسکه ای جهت دیزاین شربت گیلاس یا اب کمپوت گیلاس جهت مرطوب کردن کیک 👈🏻جهت فیلینگ: گیلاس ۳/۴ پیمانه شکر دو ق غ نشاسته ذرت یک ق غ ابتدا گیلاسای هسته گرفته ودونیم شده رو با شکر ونشاسته ذرت روی حرارت گذاشته باحرارت ملایم تا غلیظ بشه بعد کنارمیذاریم خنک بشه برای فیلینگ کیکمون؛ برای پخت کیک ابتداتخم مرغهعرو با شکرووانیل خوب میزنیم بعدروغن وشیر اصافه وبعد ارد وبیکینگ پودر وپودرکاکایو که مخلوط والک شدن اضافه میشه توی قالب ریخته ومیره تو فر ۱۸۰درجه بمدت چهل دقیقه. کیک خنک شد برش خورده با شربت یااب کمپوت مرطوب وخامه کشی وفیلینگ گیلاس زده میشه روی کیکم خامه زده وگیلاس قرارمیدیم واطرافشم با شکلات تزیین میکنیم؛شکلات سکه ای رو کذاشتم تو سلار اب شد رپی کاغذ روغنی پخش کردم ورول کردم وگذاشتم یخچال نا سفت یشه وقتی بازمبکنی رول کاغذرو شکلاتا خودش تکه تکه میشه
25.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣شیرینی برشتوک نخودچی مواد لازم ؛ آرد نخودچی مرغوب ۹۰ گرم پودر شکر ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم پودر هل ½ قاشق چای خوری یا چند قطره اسانس هل شکلات شیری یا تلخ ۱۰۰ گرم قالب سلیکونی توضیحات 👇👇 آرد نخودچی رو بو بدید مراقب باشید نسوزه شکلات رو بنماری کنید تا آردتون رو بو میدید شکلات را بذارید داخل یخچال تا ببنده. حالا پودر شکر رو به آرد اضاف کنید حتما الک کنید و بعد کره را اضاف کنید وخوب مخلوط کنید . و در اخر در قالب فشرده کنید و ۳ ساعت در بخچال استراحت بدید ‌. به همین راحتی خوشمزه ترین شیرینی برشتوک رو خواهید داشت. نوووش جانتون
22.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برا با سلیقه هایی مثل شما درست کردن این سبک کیک خیلی راحته 👌 شیک و قشنگ و خوشمزه
آش بلغور بلغور🌴 دوپیمانه لوبیا چیتی ونخود پخته شده🌴 هرکدام سه پیمانه آب قلم🌴 به میزان لازم زروچوبه🌴 دوقاشق غذاخوری پیاز بزرگ🌴 یک عدد بلغور وحبوبات را ازشب قبل خیس میکنیم دراین مدت چندبار آب آنها را عوض میکنیم ! نخود ولوبیا را جداگانه پخته بلغور را دردیگ ریخته نصف دیگر آب باید باشه میزاریم باحرارت کم خوب بپزه دوساعت طول میکشه تاخوب بلغور بپزد لوبیا ونخود پخته شده را به بلغور اضافه کرده مخلوط کرده 🌺 درظرف دیگر پیازداغ درست میکنیم وقتی پیازها خوب سرخ وطلایی شدن زردچوبه راافزوده وهم میزنیم باکمی فلفل قرمز ازروی حرارت برمیداریم وبه مواد بلغور اضافه کرده وهم میزنیم 🌺 نمک هم بهش زده اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر باز روی حرارت باشه وبلغور خوب جا بیفتد وبعدسرو میکنیم 🌺 نکته میتوانید به یارمه بلغور کله پاچه پخته هم بریزید ازپیاز داغ خلالی برای تزیین استفاده کنید پیشنهاد میکنم برای فصل سرما هرماه یکبار مصرف کنید من ازطعمش خیلی خوشم اومد وشده غذای پاییزی وزمستانی هرسالم
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی وقتی رژیمی هم چیپس بخور😉🍟 مواد لازم : سیب زمینی نمک به اندازه روغن ۱ ق برای سس : ماست ایسلندی ۳ ق سس مایونز ۱ ق