#غذای_نونی
#تاس_کباب
برای درست کردن تاس کباب یدونه پیاز درشت رو حلقه حلقه کردم وته قابلمه چیدم بعد گوشت رو گذاشتم یدونه هویچ وچنددونه آلوخشک ومقداری آب وبعداز جوش اومدن آب زیرش رو کم کردم وگذاشتم بپزه یک ساعت آخر مقداری آلوو سیب زمینی وهویچ وبه ویه پیاز حلقه شده رو توی تاس کباب ریختم وگذاشتم جابیفته.
کمی رب رو درروغن تفت دادم بازردچوبه وفلفل سیاه ونمک توی تاس کباب ریختم.یه تیکه چوب دارچین هم از اول پخت توی غذا ریخته بودم.
@shirini71❤️
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
چطوری سیر را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ؟🤔
👈سیر را حبه،حبه کرده و با فویل بپیچید و آن را در فریزر بگذارید و تا مدت ها به شکل تازه می ماند و پوک نمیشود
@shirini71❤️
#کلوچه_سیب
#بدون_فر
مواد لازم🍎
سیب خرد شده :۱۹۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه پر
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شیر:یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ:۱ عدد
روغن :۲ پیمانه
شکر :نصف پیمانه
شربت شیرین غلیظ:یک سوم پیمانه
دارچین : به میزان لازم
طرز تهیه🍪
ابتدا آرد را الک کنید.سپس آرد،بکینگ پودر،نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید.
سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که تمام اطراف آن قهوه ای شود.
📍بعد میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود.سپس تا گرم است شکر،دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.
⏰زمان پخت این کلوچه ها ۱۵ دقیقه است.
@shirini71❤️
#ترشی_رولتی🌶🍆🍅
#مزه
#چاشنی
کلم برگ سفیدرو
دونه دونه
جداکردم و هر برگش رو جدا
جدا تو آب جوش به مدت
پنح دقیقه جوشوندم و
گذاشتم داخل آبکش که آبش
گرفته
و سرد بشه بادمجون روهم درسته تو
آب جوش انداختم چند
جوش
که زد اونم برداشتم و بعد
ازسردشدن داخلشو خالی
کردم خیار رو هم به همین
ترتیب داخلشو خالی کردم حالا ورقه های کلم رو پشت
سرهم چندلایه چیدم و یه
هویج داخل خیار و خیار
رو هم داخل بادمجون کردم
و لای کلم ها گذاشتم و پیچیدم.. ترشی رولتی رو تو یه ظرف
مستطیلی شکل گذاشتم و چند
حبه سیر و چند ساقه
ترخون توش انداختم و
نصف سرکه ونصف آب
جوشیده سردشده ودو
قاشق نمک ریختم و درشو
گذاشتم..
@shirini71❤️
برای درست کردن این ترشیا
اول مواد داخلشو درست کردم سه روز بعد پیچیدمشون تو کلم برای مواد داخل #ترشی از هر چی که دوس داشته باشید میتونید استفاده کنید من از #بادمجون/کلم/فلفل دلمه/هویج/فلفل سبز تند/گشنیز و نعنا استفاده کردم همه رو خرد کردمو ریختم تو #سرکه سفید و کمی هم نمک اضافه کردم البته فقط بادمجونو بعداز خرد کردن با کمی سرکه و نمک یکم آبپز کردم برای پیچیدن تو کلم اول قسمت ریشه کلم رو با چاقو بریدم و کلم رو درسته انداختم تو آب در حال جوشه تو قابلمه(اول #کلم سفید رو تو آب جوش انداختم که آب رنگی نشه)یادتونم باشه که کلم رو از قسمت تهش بندازید تو آب که زود برگاش شل بشن حالا با چاقو برگارو که نرم و حالت پذیر شدن جدا کنید و بعد که خنک شدن مواد ترشی رو بریزید توش و بپیچید(موقع جوشوندن کلم بنفش برای خوشرنگ شدن برگای کلم تو آب کمی سرکه و نمک بریزید تا خوشرنگ بشن)برای بستنشونم از تره استفاده کنید تره رو به مدت یک دیقه بزارید تو آبجوش تا شکنندگیشون از بین بره (برای اینکه با تره ها راحت بتونید کلمو ببندید دوتا تره رو بهم گره بزنید و گره رو بندازید زیر کلم تا دیده نشه)برای تزیینشم از #هویج استفاده کردم بعداز پیچیدن بزاریدشون تو سرکه سفید و کمی نمک تا بعداز چندروز کلم هم برسه و نوش جون کنید.
@shirini71❤️
کیک لحاف (کیک آلمانی)
مواد لازم برای کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتری
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، لیوان دسته دار فرانسه به اندازه یک بند انگشت کمتر)
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
3 لیوان آرد
برای مواد پنیری:
400 گرم پنیر لبنه( پنیر را داخل صافی بذارید و 20_15 دقیقه نگه دارید ، اگر آب پنیر اضافه نشود خیلی بهتر میشود)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (ذرت)
3 قاشق غذاخوری پر پودر قند
طرز تهیه:
ابتدا برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 8_7 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.سپس آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده هم بزنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید.مایه کیک را داخل ظرف پیرکس یا قالب کمربندی بریزید و صاف کنید.سپس کرم را آماده کنید. پنیر را که از قبل داخل صافی گذاشته بودید داخل ظرفی بریزیدو بقیه مواد را هم ریخته یکی دو دقیقه با همزن دستی هم بزنید. مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب روی کیک بریزید. در آخر کرم باقیمانده را در قسمتهایی که خطها نازک هستند بریزید.داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده 25 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان پختن کیک را تست کنید. بعد از اینکه کیک از فر خارج و سرد شد میتوانید سرو کنید.نوش جااان😍
@shirini71❤️
#کوکو_سویا
سویا ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی خام ۱ عدد
جعفری خورد شده ۲ قاشق عذاخوری
سیر ۲ حبه
زردچوبه،نمک وفلفل
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سویای خیس و آبکش شده را با سیب زمینی و پیاز و سیر رنده زده و ابش رو کاملا گرفته و به سویا اضافه کنید بعد ادویه ها،جعفری،آردو تخم مرغ ها را اضافه و داخل غذاساز بریزید یا چرخ کنید تا پوره بشه.روغن را داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مایه کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید.
بانوی باسلیقه
@shirini71❤️
#سوپ_کرفس
کرفس وبرگ کرفس خردشده 200گرم
سیب زمینی خردشده متوسط1عدد
کره 2ق غ
سیررنده شده2حبه
آب مرغ نیم لیتر
خامه 1ق غ
جوپرک تست شده(تفت بدون روغن) برای تزیین
طرزتهیه؛
سیرراباکره تفت میدهیم سپس کرفس وسیب زمینی را اضافه کرده و5دقیقه تفت میدهیم نمک وفلفل واب مرغ را اضافه کرده ومیگزاریم بپزد به مدت 20دقیقه اگرزیادتر بپزد رنگ ان تیره میشود وقتی پخت پوره میکنیم ودرظرف سرو ریخته وبا خامه وجو پرک تزیین
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71❤️
#هات_داگ_با_آرد_ذرت 🥖🌽🥖🌽
مواد لازم برای۴ نفر
آرد پنکیک ۳ فنجان
آرد ذرت ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ فنجان
روغن کانولا به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
سیخ چوبی ۸ عدد
طرز تهیه
۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید.
۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید.
@shirini71❤️