#کوکو_سویا
سویا ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی خام ۱ عدد
جعفری خورد شده ۲ قاشق عذاخوری
سیر ۲ حبه
زردچوبه،نمک وفلفل
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سویای خیس و آبکش شده را با سیب زمینی و پیاز و سیر رنده زده و ابش رو کاملا گرفته و به سویا اضافه کنید بعد ادویه ها،جعفری،آردو تخم مرغ ها را اضافه و داخل غذاساز بریزید یا چرخ کنید تا پوره بشه.روغن را داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مایه کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید.
بانوی باسلیقه
@shirini71❤️
#سوپ_کرفس
کرفس وبرگ کرفس خردشده 200گرم
سیب زمینی خردشده متوسط1عدد
کره 2ق غ
سیررنده شده2حبه
آب مرغ نیم لیتر
خامه 1ق غ
جوپرک تست شده(تفت بدون روغن) برای تزیین
طرزتهیه؛
سیرراباکره تفت میدهیم سپس کرفس وسیب زمینی را اضافه کرده و5دقیقه تفت میدهیم نمک وفلفل واب مرغ را اضافه کرده ومیگزاریم بپزد به مدت 20دقیقه اگرزیادتر بپزد رنگ ان تیره میشود وقتی پخت پوره میکنیم ودرظرف سرو ریخته وبا خامه وجو پرک تزیین
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71❤️
#هات_داگ_با_آرد_ذرت 🥖🌽🥖🌽
مواد لازم برای۴ نفر
آرد پنکیک ۳ فنجان
آرد ذرت ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ فنجان
روغن کانولا به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
سیخ چوبی ۸ عدد
طرز تهیه
۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید.
۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید.
@shirini71❤️
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست و یکم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوا(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71💛
صبحانه درمانگر، ️️نشاط آور، ️تقویت سیستم ایمنی !👌🏻
▫️درمان گلو درد
▫️سرماخوردگی
▫️آنفلونزا
▫️عسل 1 قاشق غذاخوری
▫️پرتقال1 عدد
▫️دارچین1 قاشق چای خوری
+ پرتقال به 6 قسمت تقسیم، روی آن عسل و دارچین بریزید و ناشتا میل کنید
@shirini71💛
#مربای_هویج🥕🥕🥕🥕🥕
🥕هویج:نیم کیلو
شکر:نیم کیلو
آب:3تا4لیوان
آبلیمو:۲ق غ
وانیل:نوک ق چ
گلاب نصف فنجان
زعفران دم کرده غلیظ:۱ق غ
هل چند عدد
طرزتهیه:
هویج هاروپوست بگیرید حتما پوستشو بگیرید وگرنه مرباتون شفاف نمیشه و کدر میشه
بعد هویج هارا رنده کنید.هویج هارا داخل قابلمه مناسب ریخته وبهمراه با یک لیوان آب یه ربع بذارید روی حرارت ملایم تاکمی بجوشه و نرم بشه.
بعد بقیه آب رو بریزید تا جوش بیاد بعد
شکررو اضافه میکنیم هل رو بندازید واجازه بدید مربا قوام بیاد(حرارت ملایم)حدودا یک ساعت ونیم تادوساعت باحرارت ملایم زمان میبره.
درقابلمه رو بذارید
کمی ازشربت راداخل بشقاب بریزین وبعد از خنک شدن اگه به سختی حرکت کرد یعنی مرباقوام اومده.
درنهایت آبلیمو..زعفران..گلاب.. وانیل روبه مربا اضافه کنید.
🥕نکته:
بعدازاضافه کردن وزعفران روی قابلمه دم کنی بذاریدتاعطر هل وزعفران و گلاب حفظ بشه.
بعداز۵دقیقه مربارو ازروی حرارت بردارید وباهمون دمکنی اجازه بدید کاملا خنک بشه.
🥕نکته:
دقت کنید مربای هویج تند نجوشه چون هویج هاسفت میشه ودرضمن شکرک میزنه.
🥕نکته.
هیچ وقت ازقاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون مرباتون زودکپک میزنه.اگر مرباهم قوام لازم رونداشته باشه هم ممکنه کپک بزنه پس درتهیه مربا دقت کنید.دلیل شکرک زدن مربا:
وقتی شیره یامربابیش ازحد بجوشه یا تندبجوشه شکرک میزنه.
برای رفع این مشکل باید توشربت یا مربا کمی آبجوش ومقداری آبلیمو اضافه کنید وبذارید چندجوش بزنه تاشکرکش ازبین بره.
🥕نکته.
میتونید پوست پرتقال خلال شده و خلال بادم هم بریزید.
@shirini71💛