eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هویج 500 تا 600 گرم 1 پیمانه پر از مخلوط آب و گلاب کنید شکر 1 پیمانه بسته به ذائقه میتوانید شکر اضافه کنید زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم آرد 1 پیمانه از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید روغن مایع نصف پیمانه کره 30 گرم هل به دلخواه ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید و در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید. گلاب+شکر +زعفران +هل را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود شربت نباید بجوشد همین که شکر حل شود کا فیست و بعد از روی حرارت بردارید. آرد را الک کرده با حرارت خیلی ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند. بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند. سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود. سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. شربت را در سه مرحله اضافه کنید. در هر مرحله هم بزنید تا شربت جذب شود و بعد از جذب شدن قسمت بعدی شربت را اضافه کنید. قسمت آخر شربت را اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود. دقت کنید موقع اضافه کردن شربت حتما حرارت ملایم باشد تا شربت تبخیر نشود و حلوا لطیف باقی بماند. بعد از اینکه حلوا جمع شد تابه را به چپ و راست تکان دهید(گهواره کردن )بعد حلوا آماده هس. نکته. حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست برای تزیین میتونید دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تکه حلوا بردارید به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید مثلا مثل خود هویج حلوارو درست کنید من ریختم تو قالب بعد گذاشتم یخچال. نکته. اجازه بدین داغی حلوا گرفته بشه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد. نکته. میتونید اصلا آب نریزید کلا شربت رو با گلاب درست کنید خیلی عالی میشه اگه خیلی شیرین دوست دارید شکرشو بیشتر بریزید. @shirini71💛
دوستان من امروز میخوام یک غذای محلی شمالی رو بهتون آموزش بدم با نزدیک شدن فصل پاییز و اومدن کدو تنبل به بازار حتما این غذای فوق العاده خوشمزه و آسون رو درست کنید، برای درست کردن کدو پلو ما به برنج خیس شده و کدو تنبل خورد شده و کمی نمک و پیاز داغ و زردچوبه نیاز داریم. ابتدا یک پیاز درشت رو خوب سرخش میکنیم و کمی زردچوبه میزنیم، برنج و کدو های مکعبی خورد شده رو با هم مخلوط کرده و کمی آب میریزم و روی حرارت بصورت دمی اجازه میدهیم برنج خشک بشه در این مرحله پیاز داغ رو اضافه میکنیم و روی برنج کره‌محلی ریخته و اجازه میدیم دم بکشه. دورچین این پلوی خوشمزه نیمرو با کره محلی که من روش تخم انار ریختم و رب ازگل و گوجه حلقه حلقه سرخ شده و بادمجون سرخ شده ترکیب رنگ فوق العاده ایی داره و بینهایت خوشمزه هست حتما حتما یکبار این خوشمزه رو امتحان کنید😍😍 @shirini71💛
سالاد سيب و بروكلي سه ليوان قسمت گل بروكلي رو در آب و نمك پنج دقيقه بجوشونيد و آبكش كنيد در يك كاسه اين مواد رو مخلوط كنيد:سه ليوان بروكلي+دو تا هويج متوسط كه با رنده درشت رنده كرديد+دو ق غ پياز بنفش ريز خرد شده+يدونه سيب قرمز خرد شده+دو تا سه ق غ كشمش يا كرنبري یا ترکیب هر دو+سه ق غ گردو خرد شده+دو ق غ مغز تخمه آفتابگردون حالا در يك كاسه ديگه سس رو درست كنيد: يك دوم ليوان ماست خامه اي شيرين+يك تا دو ق غ مايونز+يك ق غ آبليموي تازه+يك ق غ عسل+كمي نمك سس رو با سالاد مخلوط و سرو كنيد. @shirini71💛
🍲 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده و آبگرفته آرد نخودچی نرم یک پیمانه نمک، فلفل، روغن ،زعفران آبکرده و رب گوجه پیاز رنده شده و آبگرفته رو با گوشت ،آرد نخودچی و نمک و فلفل و زعفران آب شده خوب ورز می دیم . از موادمون بر می داریم و به اندازه ی نارنگی  ازش گوله می کنیم و توی یه تابه ترجیحا نچسب اطرافش رو سرخ می کنیم . فقط در حدی که کمی رنگش تغییر کنه . در همون تابه رب رو هم تف می دیم و کمی نمک و  زردچوبه می زنیم بعد یه لیوان آب اضافه می کنیم تا کوفته بپزه  و آبش جا بیفته . ایندفعه من کمی مرزه و ترخون بهش زدم خیلی معطر شده بود. این کوفته اصلا از هم در نمیره چون یه چسب قوی داره👇 ـــــــ آرد نخودچی ــــــــــ بسیار هم بافتش نرم و لطیفه @shirini71💛
🍒مواد لازم تخم مرغ : 3 عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع : 1 پیمانه شیر یا آب : 1 پیمانه آرد: دو نیم پیمانه + 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری ( سرخالی) پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری ⭕️طرز تهیه ⭕️تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ و کش دار بشه. ⭕️روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید. ⭕️مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه..نگران نشید. ⭕️دو نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه. ⭕️حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم. اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم. ⭕️ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم. حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم. و این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. ⭕️در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم . ⭕️بعد روی گاز میزاریم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش رو بر ندارید پفش نخوابه. @shirini71💛
هنردوست عزیزم #سوپ_شير اينبار به دليل كمبود وقت از جو پرك استفاده كردم جو پرك دوليوان سينه مرغ يك عدد كامل هويج ٢ عدد درشت شير پرچرب ٢ ليوان خامه يك قاشق غذاخوري جعفري ساتوري شده ١ قاشق غذاخوري نمك و فلفل قرمز و زرشك به ميزان لازم دارچين نصف قاشق غذاخوري قارچ ٢٠٠ گرم اسلايس شده ليمو ترش يك قاشق غذاخوري https://eitaa.com/shirini71 داخل يه قابلمه سينه مرغ و با يه عدد پيازمون كه خرد كرديم با مقداري زعفرون ميزاريم بپزه وقتي مرغمون پخت از قابلمه در مياريمش ريش ميكنيم و دوباره داخل قابلمه ميريزيم و جو اضافه ميكنيم يعني داخل همون قابلمه اي ميريزيم كه اب مرغ و اون پيازهارو بود سپس هويج هارو رنده و اضافه كرده تقريبا نيم ساعت بعد شير و اضافه ميكنيم بعد از ١٠ دقيقه قارچ و زرشك رو اضافه ميكنيم بعد نمك و فلفل نمك و بايد زياد بزنيد چون جو نمك و به خودش ميگيره بعد از نيم ساعت دوباره دارچين و اضافه ميكنيم و هم ميزنيم سپس جعفري ها رو با آبليمو نو در اين مرحله اضافه ميكنيم نيم ساعت بعد از روي شعله برش ميداريم و خامه رو اضافه كرده و هم ميزنيم نكته : ابليمو باعث نميشه شير و خامه بريده شود فقط بايد شير هم دما بشه با سوپ اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد
با آب میوه طبیعی درست میشه و بینهایت خوشمزست. بهترین گزینه ها آب انار، پرتقال، سیب هست. توصیه میکنم این آبنبات خوشمزه رو درست و هر موقع خواستین برین مهمونی هدیه ببرین. من از آب ترکیب سیب و کیوی استفاده کردم. شما هر نوع میوه ای دارین و دوستش دارین آب بگیرین و استفاده کنید. آب میوه طبیعی —— نصف لیوان. شکر —– 1 لیوان کرم تارتار —— 1/8 قاشق چایخوری(جایگزین همین مقدار سرکه یا آبلیمو) آب میوه رو داخل یه قابلمه بریزین و روی گاز بزارین. زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین آب میوه بجوشه و میزانش نصف بشه. یعنی از نصف پیمانه آب میوه فقط 1/4 باقی بمونه و حسابی غلظت بگیره. نکته زیر حرارت رو زیاد نکنید. اگر با حرارت کم آب میوه رو بجوشونید رنگ خودش رو از دست نمیده و براق و میمونه. بعد از این که به طور چشمی میزان غلظت آب میوه رو سنجیدین و احساس کردین میزانش نصف شده، یک لیوان شکر رو داخل آب میوه غلیظ شده بریزین. شکر رو درون آب میوه هم نزنید و اجازه بدین خودش آب بشه. همزمان کرم تارتار رو هم اضافه کنید. دوستان تاکید میکنم آب میوه و شکر رو هم نزنید ولی هر از گاهی برس رو خیس کنید و لبه های قابلمه رو تمیز کنید. با این کار از کریستالیزه شدن شکر جلوگیری می کنید و در نهایت آبنبات با کیفیت تری خواهید داشت. خوب حالا اگر دماسنج آشپزی دارین باید صبرکنید تا دمای مواد به 300 درجه فارنهاین برسه. اگر هم ندارین موردی نداره. به این صورت عمل کنید. آب یخ کنار دستتون بذارید. هر از گاهی یه قطره از مایع آبنبات رو توش بریزید و ببینید چطوری میبنده. با دندون بشکنیدش اگر هنوز نرم بود باید به پختن آ
ترکیب ژله های : بلوبری....ابی لیمو....سبز موز....زرد هلو و کمی رنگ خوراکی....نارنجی البالو....قرمز لایه سفید ترکیب ژله الوئه ورا و بستنی هست خب روش کار به این صورت هست که یک لایه ژله به رنگ دلخواه رو ریختم.در یخچال گذاشتم تا کمی خودش رو بگیره.خیلی مهمه که ژله بطور کامل سفت نشه‌.در حدی باشه مه اگه لایه بعد رو بریزید باهم ترکیب نشن. بعد یک لایه ژله الوئه ورا با بستنی ریختم.و بعد که کمی خودش رو گرفت باز یک لایه ژله معمولی. و بهمین ترتیب ادامه میدیم............. ? ?✅اگه یک لایه خودش رو کامل بگیره و سفت بشه لایه بعد بهش نمیچسبه. 💙✅برای ترکیب ژله الوئه ورا با بستنی باید یک بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه‌.بعد صبر کنید تا کاملا سرد بشه‌.بعد با یک لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید. 💙✅ژله الوئه ورا خیلی حساس هست.اگر گرم باشه پ با بستنی ترکیب بشه ،ژله بریده میشه @shirini71💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا