eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش پخت و خوشبو😀🍵 پیاز: ۴ عدد سیرابی: ۱ کیلو سیر: ۴ حبه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم آبلیمو: ۲ ق غ خوری روغن: ۱ فنجان ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام خانم گلا🌸🌿 کالجوش عدس ی طعم جدید و بیاد ماندیه ک عاشقش میشی😍 اولین بار توی صبحانه بار هتل این عدسی رو دیدم و منم از اونجایی ک عاشق تست طعم های جدیدم کمی اوردم ک تست کنم اخ اخ نگم ک چقدر بدلم نشست 😍 ازشون ک پرسیدم جواب درست درمونی ک‌ ندادن واسه رسپی😑 ولی خودم ی حدس‌هایی زدم و شروع به کار شدم ک درستش کنم خب بریم درستش کنیم😍 عدس رو به همراه سیب زمینی میزاریم بپزه سیب زمینی ک پخته شد در میاریم و میکوبیم پیاز داغ فراوان درست میکنیم و زردچوبه میزنیم سیب زمینی له شده رو به همراه نمک و فلفل سیاه اصافه میکنیم و حسابی تفت میدیم حالا کشک هم به همراه زعفران اضافه میکنیم و میریزیم داخل عدس هم میزنیم و تمام😍👌
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ✍مواد لازم دو عدد تخم مرغ یک پنس نمک دو قاشق غذاخوری سر پر ماست غلیظ دو قاشق چایخوری بکینگ پودر مقداری عصاره زعفران سه قاشق غذاخوری سر پر آرد ✍برای شربت یک پیمانه شکر یک پیمانه سر خالی آب مقداری زعفران دم کرده کمی گلاب نکته 👇 شربت نباید خیلی غلیظ بشه وگرنه جذب مواد نمیشه بزارین کاملا سرد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شیر شهنام مواد لازم👇 تخم مرغ هم دمای محیط ــــ4عدد شکر ـــــ160گرم ارد قنادی ـــــ260گرم روغن مایع ــــ25گرم شیر پرچرب ـــــ60گرم ماست پرچرب ــــ20گرم وانیل ــــ نوک قاشق چ خ بکینگ پودر ــــ یک قاشق چ خ طرز تهیه👇 تخم مرغها رو همراه با شکر و وانیل می ریزیم داخل همزن 5 دقیقه میزنیم تا کامل کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر می ریزیم مخلوط میکنیم بعد ماست می ریزیم در حد مخلوط شدن میزنیم بعد روغن مایع رو می ریزیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ارد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک به ارومی در یک جهت هم میزنیم تا گوله اردی داخلش باقی نمونه زیاد هم نزنید که تسمه میشه مواد این کیک سفت هست بعد داخل قالب 15 کاغذ روغنی میندازیم و مواد روداخل قالب می ریزیم از مواد یک استکان جدا میکنیم با یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مخلوط میکنیم و روی کیک رو طرح میندازیم بعد میندازیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 فر گازی و 170 فر برقی به مدت 30 دقیقه المنت پایین روشن در اخر اگه روی کیکتون رنگ نگرفت المنت بالا رو بزنید که رنگ بگیره زمان گفته شده تقریبی بستگی به قدرت فرتون داره بعد پخت بزارید خنک بشه و کاغذ روغنی جدا کنید و باچاقو اره ای تیز برش بزنید شیر شهنام
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان جو خونگی☺️ اونم فقط با ۳ قلم مواد مواد لازم : جودوسر ١/٢ پ نمک ١/٢ ق چ آب ۱ پ
25.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی همدانی حرف نداره👌🥹 حالا تند یا شیرین بودنش سلیقه ایه من ترکیبی استفاده کردم به ازای یک کیلو فلفل یک لیتر سرکه و یک بوته سیر و ترخون هم به میزان لازم و قابل حذف هم هست موارد مهم رو براتون مینویسم که اگه رعایت کنین ترشیتون عالی میشه شوید خشک بهتره استفاده کنید اگه تازه استفاده میکنید صد در صد مطمئن بشین که خشکه و تر نباسه سیر هم اگه میشورین مطمئن بشین کامل خشک بشه بعد هر مرحله جوشوندن فلفل ها و بعد ابکش کردن اب سرد بگیرین روشون کلا دو بار بجوشونید دفعه اول در حدی که رنگ فلفل ها تغییر کنه دفعه دوم سه دقیقه کافیه مرحله خشک کردن فلفل ها هم روی دستمال خیلی مهمه فرق سرکه سفید و قرمز هم که سلیقه ایه سرکه سفید طعم تند و تیزی به ترشی میده سرکه قرمز یه طعم شیرینی به ترشی میده انتخاب با شما شیشه حتما تا سر پر سرکه بشه یک هفته تا ده روز بره داخل یخچال تا برسه و تمام •••••~~~•🔆•🌻•🔆•~~~•••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا