پاستيل ژله ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇👇👇
شكر .......نصف پيمانه
ژلاتين......٢ق غ
اب.......1/4پيمانه
ابميوه يا نوشابه.....1/4پيمانه
اسانس يا رنگ خوراكي .....دو قطره
طرز تهييه👇👇👇👇👇👇
پودر ژلاتين با اب مخلوط كردم و روي بخار اب گذاشتم تا شفاف شد بعد بهش شكر و نوشابه رو اضافه كردم گذاشتم تا به جوش بياد و شكر كاملا حل بشه بعد بهش رنگ ژله زدم و داخل قالب گذاشتم و٣ساعت گذاشتم داخل يخچال تا خودشو گرفت بعد از قالب در اوردم و داخل شكر غلتوندمش☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
shirini71❤️
#اسفناج_پلو
پلو مرغ اسفناج
سینه مرغ یک عدد
زرشک نصف پیمانه
اسفناج خرد شده نیم کیلو
جعفری خرد شده یک پ
پیاز دو عدد
برنج ۴پ
کره ، زعفران ، نمک، ادویه به مقدار لازم
ابتدا پیاز ها رو خرد میکنیم وتفت میدیم تا طلایی بشه بعد سینه مرغ رو خرد میکنیم وبا زعفران در پیاز طلایی شده تفت میدیم نمک وفلفل هم اضافه میکنیم ودر ظرف رو میزاریم تا چند دقیقه با دم پخته بشه
اسفناج وجعفری خردشده رو درکمی روغن تفت میدیم
بعد برنج رو ابکشی میکنیم وکف قابله سیب زمینی میزاریم واز مواد لابه لای برنج میریزیم
زرشک رو با کمی کره وشکر ی کوچولو تفت میدیم و بعد از دم کشیدن برنج روی ان میریزیم.
نکته :موقع سرخ کردن اسفناج و مرغ روغن کمتری بریزید تا پلو زیاد چرب نشه.نوش جان
https://eitaa.com/shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست و پنچ
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
shirini71❤️
اینم دستور حلوای شطرنجی:
یه لیوان آرد رو به مدت یه ربع روی حرارت با شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامی اون گرفته بشه...ولی تغییر رنگ نده...50 گرم کره رو داخل تابه اب میکنیم بعد اردی رو که تفت دادیم از الک صاف میکنیم به کره که روی حرارته اضافه میکنیم در حد مخلوط کردن....بعد از روی حرارت برمیداریم...نصف لیوان شکر اسیاب شده و نصف ق چ هل ساییده و یه ق چ پودر زنجفیل....رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم بعد 2 ق غ گلاب و 5 ق غ اب جوش رو نیز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر یه دستی بدست بیاد...اون رو سه قسمت میکنیم...یه قسمت بی رنگ...یه قسمت زعفرونی...یه قسمت کاکائو میزنیم تا به رنگ دلخواه دربیاد.
قسمت زعفرونی رو بیشتر بردارید و به شکل مستطیل پهن کنید.دو قسمت دیگه رو باز کنید و نوارهای یه سانتی برش بدید.حالا این دو رنگ رو یکی در میون روی مستطیل بزارید منتها فقط ابتدای اون رو.... و بقیه خمیر رو روی اون بیارید....دو ساعت تو یخچال بزارید...بعد برش بزنید...نوش جان...
shirini71❤️
طرز_تهيه_مزه_دار_كردن_ماهی
من هميشه قبل از اينكه ماهي رو سرخ كنم با يه بوته سير رنده شده يا كوبيده شده با نمك به مدت نيم ساعت آغشته ميكنم تا طعم بگيره و سير هم بوي ماهي رو بگيره و چون ماهي طبع سردي داره با سير مخلوط ميكنم وسير گرم هست طبع سرد ماهي رو عوض ميكنه بعد
آردي كه براي ماهي استفاده ميكنم هميشه خودم درست ميكنم و در يك شيشه آماده در يخچال دارم
تركيبات آرد
آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري ( يا ادويه مخصوص ماهي ، گرام ماسالا) + پودرسير +پودر پياز + پودر پاپريكا + فلفل قرمز +فلفل سياه
همه رو با هم مخلوط ميكنيم
وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميكنيم
براي درست كردن آرد ماهي من هميشه از يك بسته آرد ٥٠٠ گرمي استفاده ميكنم . .براي نيم كيلو آرد ( يك بسته ٥٠٠ گرمي ) سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادويه كاري، پودر سير دو ق غ و بقيه هر كدوم يك ق غ همه رو با هم مخلوط ميكنم( كم و زياد بودن هر كدوم از ادويه ها بستگي به ذائقه شما دارد )
shirini71❤️
#صبحانه_کافی_شاپی
سلام دوستان🌹
امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌹
این مدلی صبحانه عالیه😋
نان لواش یا نان پیتا ۲ عدد
۳ عدد تخم مرغ
یک کاسه پنیر پیتزا
فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن
جعفری خورد شده
کره ۲۰ گرم
داخل تابه رو چرب میکنیم و نان لواش یا پیتارو قابلمه میذاریم روش و دورش رو برش میدیم تا گرد شه و کف تابه میندازیم بعد تخم مرغ و پنیر پیتزا و فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن و جعفری میریزیم و هم میزنیم و یک نان لواش یا پیتا که دایره ای برش دادیم و گذاشته و در تابه رو میذاریم تا بپزه و کره میزنیم و وقتی یکطرف پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه بپزه و اون طرف هم کره میزنیم
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
#مرغ_پاپ_کورنی
ماست ٣ ق غ،آرد ٣ ق غ
آب سرد ٢ق غ،بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ،فلفل سیاه و پودر سیر یک ق چ
آرد سوخاری،من از پودر سوخاري تركيبي مارك برتر استفاده كردم
فيله يا سينه مرغ،دو ق چ نمک
یک ق چ فلفل سیاه،یک ق چ پودر سير
پودر پاپريكا مقداري (قابل حذف و جايگزين با فلفل قرمز)
ابتدا مرغ رو به قطعات كوچك برش مي زنيم نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پاپريكا را بهش مي زنيم و خوب مخلوط میکنیم روي ظرف را مي پوشانيم و نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت مي دهيم تا مزه دار شود .
حالا در ظرفی جداگانه اي ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه چهار دقیقه می زاریم بماند تا حالا پفکی پیدا بكند آردو بعد نمک و فلفل و پودر سير را اضافه مي كنيم.
در آخر هم دو سه قاشق آب رو اضافه میکنیم تا خميري به سفتي ماست سون بدست بياييد . هر تکه مرغ را به خمير آغشته مي كنيم و بعد در پودر سوخاري مي زنيم و در روغن داغ سرخ مي كنيم .
در اين روش پودر سوخاري اصلا از مرغ جدا نميشود و بسيار ترد و خوشمزه مي شود .
نوش جان😋😋
@shirini71