eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍇مواد لازم🍇 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ پیمانه شیر ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نمک یک پنس طرز تهیه🥮 ابتدا همه ی مواد رو نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا هم دما بشن. آرد + پودر کاکائو + نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد ۳مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس روغن رو اضافه و مجددا ۱ دقیقه به هم زدن ادامه میدیم. پودر قهوه را داخل شیر ریخته و کمی مخلوط میکنیم و این ترکیب رو به موادمون اضافه میکنیم، کمی هم میزنیم تا پف تخم مرغ نخوابه. مخلوط آردی که از ابتدا آماده کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. در انتهای کار هم چند ثانیه با همزن میزنیم تا آرد گلوله شده ای باقی نمونه. قالب مورد نظر رو چرب کرده یا میتونید از کاغذ روغنی‌استفاده کنید و مواد رو درون قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه میپزیم. من از قالب لوف استفاده کردم و روی کیک رو قبل از پخت تکه های خرد شده ی شکلات ریختم و بعد تو فر قرار دادم. چون دمای فرها با هم متفاوت هست، حتما بعد از ۴۵ دقیقه از زمان پخت کیک رو چک کنید، کافیه از یک خلال چوبی کمک بگیرید و داخل کیک بزنید اگه از مواد کیک چیزی بهش نچسبه یعنی کیک کاملا پخته، درغیر اینصورت اجازه بدید پخت کیک کامل بشه. کیک درست کردن توی قالب لوف برای تازه کارها کمی سخته. رایج ترین مشکلی که پیش میاد اینه که قبل از اینکه کیک مغزپخت شه، دورش برشته می شه و شما رو به اشتباه میندازه. پس در انتخاب قالب دقت کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+ 5قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات_صبحانه_خانگی مواد لازم پودر کاکائویک لیوان شکریک لیوان شیر کم چرب یک لیتر کره پاستوریزه 50 گرم طرز تهیه در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد. شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد) سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود @shirini71💛
شیر 1لیوان پودر کاکائو 1قاشق مربا خوری شکر 1قاشق مرباخوری برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب میخواهید. اول اینکه پودر کاکائو را از جایی معتبر تهیه کنید دوم اینکه پودر کاکائو قهوه ای تیره مایل به قهوه ای سوخته است سوم اینکه پودر کاکائو تازمانی که عطر اون پا برجاست بوی خوبی از خود ساطع میکند. نکته ی دوم این که اگر به طعم تلخ کاکائو عادت ندارید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و به همان میزان شکر اضافه کنید. تلخی پودر کاکائو و شیرینی شکر وابسته به سلیقه ی شماست.  برای شیر کاکائو اول پودر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید در اینجا میتوانید میزان شکر و پودر را تنظیم کنید. بعد مقداری از شیر را اضافه کنید در حدی که مطمئن شدید که شکر در شیر حل شده و خوب مخلوط را هم بزنید.   حالا روی حرارت قرار دهید و مرتب و آرام هم بزنید تا پودر در شیر حل شود. زمانی که مخلوط یکدست بود و اثری از گلوله بودن نبود زمان خاموش کردن حرارت است. بعد از هم زدن و کمک به سرد شدن محلول (حدودا 30 ثانیه) مابقی شیر را اضافه و هم بزنید. میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را سرد بنوشید یا گرم و داغ. @shirini71💛
مواد لازم برنج:3 پیمانه ذرت:1 پیمانه نخودفرنگی:1پیمانه هویج خردشده:2 عدد گوشت مرغ:250 گرم زرشک:2 قاشق غذاخوری خلال بادام (یا پسته شامی):2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده:2 عدد نمک وفلفل واودیه و روغن:به مقدار لازم طرز تهیه برنج را بشویید و در کمی آب و نمک خیس دهید. پیاز را هم در مقداری روغن سرخ کنید و کمی زعفران به آن بزنید تا عطرش چند برابر شود. سپس برنج خیس را بدون آب به پیاز اضافه کنید . بعد داخل آن تخم گشنیز ، زردچوبه ، پودر کاری ، دارچین و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید. کمی روغن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. به برنج مخلوط شده با ادویه ها ، هویج آبپز شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و به همراه خلال پسته و یا بادام ،زرشک و 3 لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد با هم بپزند. کاسه ای را چرب کنید و کمی زرشک و بادام کف آن بریزید و به ترتیب مخلوط برنج و مرغ را به صورت لایه به لایه داخل کاسه بریزید. میتوانید سیب زمینی را رنده کنید و روی لایه آخر را با آن بپوشانید.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد  روشن کنید و کاسه برنج را بدون پوشش به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.  @shirini71💛 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
 با سس هندی  300 گرم گوشت مرغ چرخ شده 1 عدد زرده تخم مرغ  2  /1 ق چ ادویه گراماسالا  4  /1 ق چ پودر زیره  4   /1 ق چ پودر زنجبیل 2 ق س گشنیز خرد شده 1 حبه سیر له شده 25 گرم پنیر فتای رنده شده 1 ق س آب لیموی تازه 1 عدد پیاز ریز رنده شده 2 ق س پودر بادام به میزان لازم نمک و فلفل 4 عدد سیخ چوبی به میزان لازم روغن طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سس هندی یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود. سیخ های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ ها را پشت ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید @@shirini71💛