6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر لبویی خیلی خوش رنگه🧀🍇
هدایت شده از Satamad
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضیا میگن:
این بی حجابی کی تموم میشه؟
آخه چقدر!؟
تا کی قراره تذکر بدیم؟؟🤔
بعدش چی؟
فوقالعاده است ،حتما ببینید👌
#دکتر_علی_تقوی
👇🏻عضو شوید و همراه بمانید...
🔹ساتاماد
@satamad
هدایت شده از میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
اگه دوست داری این طوری تو جمع آمادگی پاسخگویی رو داشته باشی کلیپ های بیشتر رو اینجا دنبال کن 👇
@satamad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پفکی با ماست🥧
بافت بینظیری داره، خوراک مهمونیاست
تخم مرغ
ماست
روغن
آرد
نشاسته ذرت
سرکه سفید
شکر
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود با نون باگت
هم خوشمزس هم سه سوته آماده میشه🤩
~💟مواد لازم
نون باگت
فیله مرغ
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پودرزعفران،
سس خردل
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴کمتر خونه ای و میشه پیدا کرد که حداقل یکی دو تا گلدون گل توش نباشه
🔲کانالی زدم که حاصل ۲۰ سال تجربمه
🌺 #اسم_گلها رو یادتون میدم
🤓صفر تا 💯 نگهداری هر گلی و مو به مو براتون میگم ....
❌اجازه نمیدم گلی تو خونه ای برگ زرد کنه یا رشد نکنه!😃
❣عاشق #گل و #گیاهی بیا اینجا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3378118973C189b9974c4
🌺🌺❣من عاشق گلم 🌺😍
ولی هر چی گل میخریدم خراب میشد😢
تا اینکه با کانال زیرآشنا شدم👌
فوق العادس💯
❌رموزنگهداری از #گلهای_آپارتمانی در
#تخصصی_ترین کانال#گل و #گیاه کشور
👇
𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎https://eitaa.com/joinchat/3378118973C189b9974c4
الان همه گلهام شاداب و سرحالن🤗❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند بادمجون سرخ کردن رو بلد بودی؟!
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزاتخم_مرغی
تخم مرغ ۳عدد
سوسیس ۱عدد
قارچ ۲عدد
فلفل دلمه ای
گوجه گیلاسی ۳عدد
زیتون
پنیر پیتز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_با_روغن_مایع
خوشمزه ترین و آسونترین شیرینی #بدون_فر_بدون_همزن یک ربع آمادست😍
✍مواد لازم برای ۲۴ تا شیرینی👇🏻
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۱/۳ لیوان
روغن مایع : ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر هل : به دلخواه
آرد قنادی : ۱/۵ لیوان
نکته ها👇🏻
🔸خمیر رو زیاد ورز ندید که به روغن بیفته.
🔹خمیر نیازی به استراحت نداره.
🔸کف تابه رو چرب کنید ، حرارت خیلی ملایم باشه به مدت ۱۵ دقیقه زمان کافیه.
🔹حتما شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
🔸برای داخل فر یا تستر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه.
🔹بعد از خنک شدن شیرینی ها ،با شکلات آب شده و ترافل تزیین کنید.
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#شیرینی