eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم_آموزش_فینگرفود_خوشگل_پاپیونی پنیر فتا : ۲۰۰ گرم خمیر هزارلا ورقه ای زعتر تازه یا خشک عسل : ۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد سیاه و سفید : ۱ قاشق غذاخوری
(پیراشکی )_بالنی _بدون _خمیر _مایه 👈مواد لازم 1.5 لیوان ماست 1عدد تخم مرغ 1 پاکت بکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ سرصاف نمک به اندازه نیاز آرد 👈برای سرخ كردن روغن مایع 👈طرز تهیه مقداری کمی آرد را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس همه مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آورید که به دست نچسبد . روز میز کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قطمت را با وردنه به ضخامتی که در تصویر می بینید باز کنید .خمیر باز شده را به شکل مربع های کوچکتر برش بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرورده😍😋 ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: زیتون بدون هسته 🫒نیم کیلو گردو🌰 ۱۲ عدد نعناع له شده 🍃۲ ق.غ سیر🧄 ۴ حبه رب انار🥣 ۲ ق.غ آب انار🍷 ۱ پیمانه گلپر 🌿۱ ق.غ نمک🧂 ۱/۲ ق.چ طرز تهیه: ۱.نعناع و سیر رو‌ خوب له می‌کنیم ۲.گردوی آسیاب شده، رب انار، نمک، آب انار و گلپر رو اضافه و مخلوط می‌کنیم ۳.زیتون بدون هسته و روغن زیتون اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و تمام ✅اصل سبزی زیتون پرورده چوچاق هست که سبزی محلی شماله و هر جایی پیدا نمیشه، جای چوچاق میتونید از نعناع استفاده کنید کار رو راه میندازه🥗
‌ باترکریم انار مواد لازم کره نرم و به دمای محیط رسیده 225 گرم پودر قند 3 پیمانه آب انار 1 پیمانه خامه یا شیر 2 تا 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه آب انار را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ و تیره رنگ شده حجم آن به ¼ مقدار اولیه کاهش پیدا کند. سپس اجازه دهید سرد شود. کره نرم شده را با همزن برقی بزنید تا پوک شود سپس پودر قند را کم کم اضافه کرده بزنید تا خوب مخلوط شود. سس انار خنک شده را هم اضافه کرده در انتها برای نرم شدن باتر کریم از دو تا 4 قاشق شیر استفاده کنید نوش جان💖 🍦🍧🍦🍧🍦🍧🍦
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪🍉 طرز تهیه شکلات رو ب روش بن‌ماری ذوب کرده و نصف یا یک سوم از قالب سیلیکونی رو پر می‌کنیم. ب مدت پانزده الی بیست دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم تا ببنده. توی این فاصله یک لیوان آرد نخودچی رو الک کرده و روی حرارت ملایم‌ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم ب صورت مرتب تفت میدیم. یک بار دیگه الک ‌کرده و بهش کره رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم. اگر گلوله گلوله شد چند ق روغن مایع و یا مقدار کمی کره دیگه اضافه میکنیم. شعله رو خاموش کرده و رنگ خوراکی سبز رو اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم‌کمی از داغی بیفته ولی سرد نشه. قالب رو پر کرده و ب مدت چند ساعت میذاریم داخل یخچال تا ببنده...
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب با سه قلم مواد درست کن😉🍎 ۳ عدد سیب ۲ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم ماست یونانی یا کم چرب •••••~~~•🔆•🌻•🔆•~~~•••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشخیص بادمجان خوب هم جزو سخت ترین کار هاست ولی با این نکاتی که یاد میگیری برات عین آب خوردن میشه😁
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
، خونگی_و_فوری😍😋 مواد لازم : ۳ ق ماست ۱ ق بکینگ پودر ۱ استکان روغن آرد
ابتدا برای سه نفر 600 تا 700 گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و 4 تا 5 قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن. پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین با دم گوساله بسیار لاکچری 🥳🥩