eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چرا با شیر، شیرینی و شکر نخوریم؟🚫 ویتامین های آن را کاهش می دهدخطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. توصیه می شود شیر را با خرما یا توت خشک میل نمایید. ‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۱) ۲۵۰ گرم کره ی به دمای اتاق رسیده ۲) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ ۳) یک ق.غ سرکه ۴) یک ق.غ شکر ۵) یک ق.م نمک ۶) یک دسته شوید ۷) ۱۰ گرم بکینگ پودر ۸) آرد به میزان کافی ( نزدیک ۳ لیوان ) مواد روش : ۱) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ ۲) کنجد طرز تهیه : برای خمیر به غیر از آرد ، شوید ، بکینگ پودر مابقی مواد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید بکینگ پودر رو هم اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید شوید خردشده رو به خمیر اضافه کنید ورز بدید خمیر رو بین دو کاغذروغنی قرار بدید خمیر رو با دست باز کنید ولی خیلی نازک نکنید خمیر باز شده رو به شکل مستطیل ببرید سفیده ی تخم مرغی که جدا کردید با چنگال بزنید باز کنید با فرچه روی خمیر بمالید روش کنجد بپاشید خمیر رو با چاقو به شکل مستطیل ببرید داخل سینی چرب شده ی فر بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تا روش برشته بشه بپزید . @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد مورد نیاز : ۱) ۳ بسته خمیر میلفوی ۲) گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم ۳) ۲ عدد پیاز ۴) نمک ۵) یک ق.چ فلفل سیاه ۶) یک ق.چ پول بیبر ۷) یک ق.چ پودرفلفل قرمز برای روش : ۱) یک کاسه ی بزرگ ماست سیردار ۲) ۳ ق.غ روغن زیتون ۳) یک ق.م پودرفلفل ۴) یک ق.چ پول بیبر ۵) نعنا خشک طرز تهیه : گوشت رو داخل ظرفی بریزید ، پیاز رو رنده کنید آبش رو بگیرید به گوشت اضافه کنید نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، پودر فلفل قرمز رو هم اضافه کنید خوب ورز بدید خمیر رو مربعی برش بدید داخلش از مواد گوشتی بذارید و ببندید داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید وقتی روش کمی برشته شد دمای فر رو روی ۱۸۰ درجه بذارید تا روش برشته بشه بپزید روغن زیتون ، پول بیبر ، پودرفلفل روی شعله بذارید تا گرم بشه روی مانتی ها ماست سیردار بریزید و از روغن روش بریزید و در آخر نعنا بپاشید . @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۱) نان ساندویچ ۲) ۴ عدد تخم مرغ ۳) یک لیوان چایخوری شیر ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۴) ۴ الی ۵ ق.غ روغن مایع ۵) یک عدد فلفل قرمز ۶) یک دسته جعفری ۷) ۱/۵ لیوان پنیرپیتزا ۸) یک لیوان پنیر لور ( پنیر سفید هم میتونید بریزید ) ۹) یک ق.چ نمک ۱۰) یک ق.چ پول بیبر طرز تهیه : نانها رو نصف کنید داخل ظرف چرب شده ی فر بچینید بین نانها فاصله نباشه فشرده بچینید جعفری و فلفل رو ریز خرد کنید ( فلفل سبز هم میتونید بریزید ) داخل ظرفی تخم مرغ ، شیر ، روغن مایع ، پول بیبر ، نمک بریزید مخلوط کنید جعفری خرد شده و پنیر لور رو هم اضافه کنید مخلوط کنید ( به جای پنیر لور پنیر سفید هم میتونید بریزید ) از مخلوط تخم مرغ روی نانها بمالید روش از فلفل قرمز خردشده بریزید میتونید روش سوسیس خردشده ، گوجه ی خردشده ، فلفل سبز یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید بریزید در آخر روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . 🍔 @shirini71 @mivhe71
آرد: 300گرم شکر : 250 گرم تخم مرغ: 5 عدد گردو: 100 گرم روغن مایع:150گرم شیر: یک سوم پیمانه 80 میلی لیتر دارجین: یک قاشق چایخوری جوز: یک سوم يك دانه نمک: کمی هویج رنده شده: یک پیمانه سیب رنده شده: یک پیمانه بیکینگ پودر: سه قاشق چایخوری وانیل کمی تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند.شکر و وانیل را هم افزوده و باز هم با همزن بزنید تا سفید شود. روغن مایع و شیر را هم بیفزایید و آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز را هم افزوده و در آخر میوه های رنده شده و گردو را بریزید. مخلوط در فر 170 درجه به مدت یک ساعت بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی هفت بیجار😋 ‌این ترشی دلبر و خوشمزه رو حتما درست کنید🥰 🧷مواد لازم : سیر ۲۰ حبه گوجه کال ۵۰۰ گرم پودر نعناع ۵-۳ ق غ فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم پودر خالواش ۵ ق غ بادمجان ۲ کیلو نمک ۳ ق غ سرکه
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ترد مواد 4 عدد فیلو تازه 3 عدد بادمجان 2 عدد فلفل سبز 2 عدد فلفل پاپریکا قرمز 1 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، پولبیبر نصف فنجان روغن برای سس نصف فنجان شیر نصف فنجان روغن برای رویه 1 عدد زرده تخم مرغ کنجد ساخت بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را خالی کنید. فلفل و پیاز را ریز خرد کنید. روغن را در تابه داغ کنید و فلفل و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس نمک و ادویه را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید و در آخر بادمجان ها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید و مواد پخته شده خود را بگذارید خنک شود. یک عدد فیلو را روی پیشخوان بگذارید و سس را روی آن بمالید و فیلو دوم را روی آن بگذارید و دوباره سس را بمالید و به 8 قسمت مساوی برش بزنید ومواد را در قسمت انتهایی فیلو بگذارید و لبه های آن را تا بزنید و روی آن بپیچید. همین کار را با خمیر فیلو باقی مانده انجام دهید. با برس زرده تخم مرغ میزنیم و کنجد میریزیم و با چاقو از وسط برش میزنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم تا قهوه ای طلایی بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
37.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا