هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
💖🍉
بهجای چای این دمنوش را بنوشید !☕️
- چای کوهی یکی از بهترین دمنوشهایی است که در طول روز میتوان بهجای چای سیاه نوشید. این دمنوش نهتنها طعم خوبی داشته، بلکه از خواص خوبی نیز برای سلامتی برخوردار است.
- طعم چای کوهی تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. یکی از خواص چای کوهی این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به درمان سرماخوردگی کمک میکند؛ خلطآور است و در درمان برونشیت و آسم مؤثر است.
- چای کوهی مانند چای ترش برای درمان فشار خون بالا عالی است. این چای حاوی ترکیباتی است که ویژگیهای رگگشایی دارد و میتواند فشار خون را پایین بیاورد. همچنین چای کوهی حاوی مقداری آنتیاکسیدان است و از انسداد عروق خونی و شریانها جلوگیری میکند و فشار خون و کلسترول مضر خون را کاهش میدهد.
Join🔜 ❤️ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آموزش برنجک روغنی
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی پلو با ماهی😋
مواد لازم🔻
برنج: ۸۰۰ گرم
سبزی باغی: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی: ۴ عدد
سیر: ۲ بوته
ماهی سفید: ۱ کیلوگرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۲ ق م
آب نارنج: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا ماهی ها را آغشته به نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می کنیم و برای چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
سیرها را پوست کنده و به دو تا سه قسمت برش می زنیم.
برنج داخل آب جوش و نمک ریخته و قبل آبکش کردن، سبزی باغی رو اضافه می کنیم، بعد از جوش آمدن آب، برنج و آبکش می کنیم.
کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را قرار می دهیم، برنج و سبزی آبکش شده را به همراه سیرهای ریز شده داخل قابلمه می ریزیم و برنج و با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
آرد با فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و پودرسیر مخلوط می کنیم.
ماهی ها را با مخلوط بالا به خوبی آغشته کرده و دو طرف ماهی ها رو داخل روغن سرخ می کنیم، در انتها و قبل سرو ماهی ها، آب نارنج می ریزیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب برای بسته بندی گوشت
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم
19.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین دیس شیک تارت گردو روسی و حلوا رولت دو رنگ😍
مواد لازم
تزیین دیس شیک تارت گردو روسی و حلوا رولت دو رنگ😍
.🔴شکر آب گلاب و پودر هل رو روی حرارت میزاریم.
🔴هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه نباید بجوشه .
🔴بعد زعفرلن دم کرده رو اضافه میکنیم کنار میزاریم.
🔴آرد هارو الک میکنیم و بیست دقیقه با حرارت متوسط تف میدیم تا بوی خوش آرد بلند بشه.
🔴روغن مایع رو اضافه میکنیم و ده دقیقه تف میدیم .
🔴حالا نصف شربت ولرم رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم تا حلوا جمع بشه.
🔴بعد ما بقی شربتو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مجدد حلوا جمع بشه...
بچه ها من هم تارت ها و هم گردو روسی رو آماده میخرم خودم درست نمیکنم
اکثر لوازم قنادیا انواع تارت هارو دارن💝
(برای حلوا رولت دو رنگ هم نصف حلوامو پودر کاکائو زدم )
🔴شکر آب گلاب و پودر هل رو روی حرارت میزاریم.
🔴هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه نباید بجوشه .
🔴بعد زعفرلن دم کرده رو اضافه میکنیم کنار میزاریم.
🔴آرد هارو الک میکنیم و بیست دقیقه با حرارت متوسط تف میدیم تا بوی خوش آرد بلند بشه.
🔴روغن مایع رو اضافه میکنیم و ده دقیقه تف میدیم .
🔴حالا نصف شربت ولرم رو اضافه میکنیم و تند هم میزنیم تا حلوا جمع بشه.
🔴بعد ما بقی شربتو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مجدد حلوا جمع بشه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات لقمه ای سه سوته 🍩
26.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون متفاوت مطمعنم اگه با این روش درست کنید از خوردنش سیر نمیشید 👌😋
حتما ذخیره کنید و بفرستید واسه دوستتون که عاشق کشک بادمجونه 🤩😍
مواد لازم
بادمجون ۴ عدد
پیاز بک عدد
سیر سه حبه
گوجه ۴ عدد
زردچوبه و نمک به مقدارلازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک دو قاشق غذاخوری
کشک رقیق شده نصف لیوان
یه نکته ی مهم
بادمجونو بعد از اینکه پوست گرفتید نمک بزنید و بزارید چند ساعت بمونه بعد با دستمال خشک کنید اصلا نشورید بعد تو روغن فراون با حرارت بالا سرخ کنید دیگه اصلا روغن جذب نمیکنه
میتونید گوجه رو از اول پوست بگیرید و تفت بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتای پرتقال🍊
یه ساعته آماده ست🤌عطر و طعم و بافتش هم عالیه
موادلازم:آب پرتقال طبیعی یک لیوان،خامه صبحانه یک بسته،شیر نصف لیوان،پوپر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سرخالی؛آب سرد برای بن ماری کردن پودر ژلاتین یک چهارم لیوان،شکر نصف لیوان ،زست پرتقال یک قاشق غذاخوری،وانیل نوک چاقو،پرتقال تو خالی شده چهار الی پنج عدد
برای بن ماری کردن پودر ژلاتین اب سرد رو روی پودر ژلاتین بریزید شکری که شد بزارید روی بخار آب تا اروم اروم روون بشه مث عسل بعد استفاده کنید
حتما موادتون یه دست بشن بعد تو پوست پرتقال بریزید
در نهایت روشو با هر چی دوس داشتید تززین کنید
#پاناکوتای_پرتقال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک کاپوچینو 😋🧋
مواد لازم :
کاپوچینو ۱ بسته
شکلات تخته ای ۴ عدد
قهوه فوری گلد ۲ ق غذاخوری
بستنی وانیلی لیوانی ۲ عدد
شیر ۲ لیوان
❨شیࢪینۍ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی چند مدل پخته میشه که من اینمدلی بیشتر دوست دارم😊
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز دوعدد متوسط رنده شده
ارد سوخاری دو قاشق
زردچوبه یک ق چ خ
فلفل سیاه یک ق چ
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۴عدد متوسط
رب یکقاشق غ خ
.
.
می تونید به مواد شامی جعفری خرد شده تازه بریزید که چون بچه ها دوست ندارن من حذف کردم😊
میتونید بجای اب نارنج از ابغوره یا ایلیمو استفاده کنید ولی اب نارنج یه چیز دیگه است😁
من کمی روغن زیتون بکر اوخر پخت به شامی اضافه میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_با_نون_لواش
فیله مرغ
پیاز
فلفل دلمه
گوجه فرفگی
نان پیتا
نمک، فلفل
پنیر موزارلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی رنگی ترکدار ❤️💚
مواد لازم :
۱ عدد تخم مرغ
۳/۴ پ شکر
۷۰ گرم روغن مایع
۱/۵ پ آرد
۱ ق چ وانیل
۱ ق چ بیکینگ پودر
۱ پنس نمک( اندازه یه نیشگون ، که با آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده )
رنگ ژله ای قرمز
رنگ ژله ای سبز
پودر قند برای غلتاندن کوکی ها ( بمقدار لازم)
فر از قبل یکربع گرم شود
فربرقی ۱۶۵ درجه گازی ۱۸۰
زمان پخت ۸ تا ۹ دقیقه
#کوکی_رنگی_ترکدار
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما برای لعاب دار شدن خورشت هاتون از چی استفاده میکنید؟
•••••~~~•🔆•🌻•🔆•~~~•••••
🔥👉 👈🔥
•••••~~~•🔆•🌻•🔆•~~~•••••
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصالت ماکارانی ساخت ایرانه 😜🍟
مواد لازم :
گوشت مرغ
رب فلفل ۱ ق غ
پاستا یا اسپاگتی ۱ بسته
لوبیا چیتی پخته شده ۱ پیمانه
فیله ران یا سینه مرغ ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
پودر سیر و پاپریکا
رب گوجه ۲ ق غ
پیاز ۱ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ ویژه🥪
مواد لازم :
سینهی مرغ
قارچ، فلفل دلمه
نمک، فلفل سیاه
پودر سیر و پیاز
پاپریکا دودی
برای سس :
پیاز قرمز
اورگانو
کچاپ
⤹༢➥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
☘️😀🌿🍃😀
❌️دیگه یه چاشنی خوش عطر داری برا یه سری از غذاها...سالادها، سس و مرینت کردن کباب و.....
❌️طعم دهنده ی عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر راحت و خوشمزه که تو ۲ دقیقه آماده میشه😋😋
مواد لازم :شیر ۳ لیوان و نیم (فرانسوی)،خامه صبحانه ۱ عدد( ۲۰۰ گرمی )،بیسکوییت پیتی بور ۱ عدد(وانیلی)،شکر ۴ ق غ (خیلی کم شیرینه)
موز ۱ عدد،پودر ژلاتین ۲ ق غ سرپر(معمولی)،وانیل ۱ ق چ،پودر نسکافه ۱ ق چ،وانیل و پودر نسکافه اختیاریه
✅️ژلاتین نیازی به حل شدن با آب سرد و بن ماری شدن نداره
✅️نیازی نیست شیر بجوشه همین که گرم بشه کافیه
✅️من اختیاری پودر نسکافه و وانیلم اضافه کردم ولی شما میتونید اضافه نکنید.
✅️قالب نیازی به چرب شدن نداره
✅️حتما مایع دسر یه دور از صافی رد کنید بعد داخل قالب بریزید.
✅️دور قالب با چاقو باز کنید بعد دسر خارج کنید.
✅️شکر این دسر کمه اگه دوس دارید شیرینتر باشه ۶ تا ۷ ق غ بریزید.
✅️حتما دسر بعد از ریختن داخل قالب یه ربع تو محیط-بزارید تا خنکتر بشه بعد ۶ ساعت داخل یخچال بزارید.