#نان_کشمشی
اول یک ق غ خمیر مایه رو با یک ق چ شکر و مخلوط و نصف پیمانه آب یا شیر ولرم اضافه کنید و سرش رو بزاریدو ده تا یک ربع کنار گذاشته تا به عمل بیاد تو ظرف گودی یک ق چ نمک+نصف پیمانه شکر+نصف پیمانه آب یا شیر +خمیر مایه عمل اومده رومخلوط و در آخر ارد رو روش الک کنید اول دو پیمانه ارد بریزید اگر دیدین کمی چسبناک هست یه کوچولو دیگه ارد بزنید در آخر هم دو ق غ روغن مایع یا یک ق غ کره بزنید و خوب ورز بدید و کمی کشمش شسته شده رو که تو کمی ارد مخلوط کنید و به خنیر اضافه کنید و بعدسر ظرفتون رو سلفون بکشید و بهش استراحت بدید تا دوبرابر بشه حجمش بعد چونه بزنید و مدلی که دوست دارید در بیارید بعد در فر با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت پخت کنیددوستان آخر کار من روی نون رو رمال زرده تخم مرغ و کمی زعفرون زدم و بعد پخت روش گریل کردم
@shirini71
@mivhe71
#_کیک_گلابی
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
کره 2/1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق غ
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
وانیل 6/1 ق چ
گلابی به میزان لازم
✍طرز تهیه:
شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود. تخم مرغها را یکی کی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید .آرد و بیکینگ پودر و وانیل و رنده پوست پرتقال را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید!
مواد را در قالب ریخته و گلابی هایی راکه ورقه نمودید روی مایع کیک بچچینید و به مدت 1 ساعت در فر با دمای 180درجه قرار دهید ...
نکته:
دوستای گلم مایه این کیک باید شل نباشه تا گلابی فرو نره داخل مایه کیک،
استفاده از روغن جامد ممکنه مایه کیک رو شل کنه و وگلابی ها به داخل کیک برن
پس همون کره رو استفاده کنین.
@shirini71
@mivhe71
#نان_کنجدی_کره_ای
مواد لازم:
▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم)
▫️آب ولرم دو سوم لیوان
▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
▫️یک قاشق چایخوری نمک
▫️شکر دو قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی
▫️یک تخم مرغ کوچک
▫️آرد حدود چهار لیوان
طرز تهیه:
شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی اسپانیایی 😍😋
💛موادلازم:
قارچ ریز : نیم کیلو
فلفل دلمه سبز : ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد بزرگ
کنسرو ذرت : ۱ عدد
زیتون بی هسته : ۱ لیوان
فلفل تند : ۲ عدد
سرکه : ۱ و نیم لیوان
روغن : نصف لیوان
زردچوبه : ۱ ق غ
پاپریکا : ۱ ق غ
سیاهدانه : ۱ ق غ
ادویه تندوری : ۱ ق غ
نمک : نصف ق غ
شکر : ۱ ق
لیمو : نصف
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک شکلاتی با بیسکوئیت به راحتی 🤩🥞
بیسکویت ۲۰۰ گرم
نوتلا ۷۰ گرم
شیر عسلی ۴ قاشق غذا خوری
بادام زمینی۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گ
#کوکوی_قارچ
250-300 گرم قارچ
1 پیاز
1 فلفل قرمز یا فلفل دلمه ای
2 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری پر آرد
100 گرم پنیر کاشار رنده شده(یا پنیر پیتزا)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه
(اگه دوس داشتین سیب زمینی آبپز شده هم اضافه کنین)
قارچهارو کوچک کوچک خرد کنین(بدون ساقه هاش)، پیاز رو رنده کنین توش، فلفل رو کوچک خرد کنین، ادویه جات رو اضافه کنین و بعد آرد ها، تخم مرغ، پنیر و بکینگ پودر روهم اضافه کنین و مخلوط کنین.
توی سینی فر 23 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و کمی روغن مایع بمالین و کوکو رو روش بریزین و در فر گرم 180 درجه بپزین تا سرخ شه
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_کباب خوووشمزه😍
۱ کیلو گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱۰ گرم بکینگ پودر
۴ قطره آب لیمو
۱ ق چ نمک
همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنین