eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ 🍁🍁🍁 ✅ناشتا 1 عدد کیوی 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری) 🍀 :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری) ☕️میان وعده :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بعضی افراد میگویند امروز به تمرین نرویم زیرا حس تمرین نیست و چون ممکن است این حس ناشی از هورمون های کم باشد بهتر است تمرین نکنیم و تمرین به زمانی دیگر موکول شود. اینکار غلط است . طی تحقیقات ممکن است در حالتی بسیار بدی از نظر حسی شما نیز هنوز بدن آماده به تمرین باشد ولی صرفا حالتان خوش نباشد! مهمترین نکته استمرار در تمرین است. ولی بیش از حد نیز تمرین نکنید.
برای برای تهیه دمنوش زیره، یک قاشق مرباخوری تخم زیره سیاه را با یک لیوان آب جوش در یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.  برای تاثیر بیشتر این دمنوش برای لاغر شدن می‌توانید آن را با و عمانی نیز استفاده کنید @shirini71💖
راه های افزودن زیره به رژیم غذایی روزانه و کاهش وزن عبارتند از: * افزودن زیره به سبزی های خشک و سرخ شده. * تهیه چای زیره. دانه های زیره را در آب بجوشانید و بگذارید ده دقیقه بماند سپس مصرف کنید. * سرخ کردن دانه های زیره، آسیاب کردن آن ها و افزودن یک قاشق چایخوری به سالاد و سوپ. * برای مزه دار کردن سوپ و عدسی. * افزودن به برنج به همراه روغن زیتون. * یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نارگیل را گرم کنید. یک قاشق چایخوری دانه زیره به آن بیفزایید. هنگامی که صدای ترق ترق آن بلند شد، یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه به آن بیفزایید و دو سیب زمینی پخته شده تکه شده نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. هنگامی که سیب زمینی ها طلایی شد شعله را خاموش کنید و غذا را سرو کنید. * دانه های سرخ شده زیره همراه با ماست از یبوست جلوگیری می کند.  @shirini71💖
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 یک لیوان جو پرک رابه همراه ۵_۴ لیوان اب مرغ یا اب گوشت_من اب مرغ ریختم_ویک عدد هویج درشت رنده شده،یک پیاز ریز خردشده یارنده شده ۲عدد شلغم بزرگ رنده شده ویک عدد سیب زمینی متوسط نگینی شده با مقداری نمک،فلفل و زردچوبه وحرارت ملایم اجازه دهید تا پخته ولعابدارشود_اگر اب مرغ کم بود به میزان کافی نیز ابجوش اضافه کنید ده دقیقه اخر پخت حدود ۶_۵ ق جعفری خردشده ویک ق رب _به خاطر اینکه سوپ رنگ بهتری بگیره _اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ کاملا جا افتاده شود،درنهایت نمک وفلفل رامیزان کنید و مقدار کافی ابلیمو بعنوان چاشنی اضافه کنید @shirini71💖
شیر ۱ لیوان . خمیر مایه ۱ قاشق غ . شکر نصف لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . روغن مایع نصف لیوان . زردچوبه ۱ قاشق چ . نمک ۱/۴ قاشق چ . آرد ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم شیر رو گرم کنید تا حدی که انگشت رو نسوزونه . یک قاشق از شکر رو داخلش حل کنید . خمیر مایه رو اضافه کنید و هم بزنید . با در بسته تو یک جای تاریک , ۱۰ دقیقه فرصت بدید تا عمل بیاد . تو این فاصله , تخم مرغ , بقیه ی شکر , نمک , زردچوبه و روغن رو با ویسک خوب یکدست کنید . حالا خمیر مایه ی عمل اومده روداخلش بریزید و بدون هم زدن , ۵۰۰ گرم از آرد الک شده رو داخلش بریزید . خوب با دست مخلوط کنید . اگر لازم بود , کم کم بقیه ی آرد رو بهش اضافه کنید . تا جایی که بتونید خمیر رو از داخل کاسه بردارید و به صفحه ی سیلیکونی انتقالش بدید . حالا ۱۰ دقیقه اونو ورز بدید . کاسه ی بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو توش بزارید . روشو با سلفون بپوشونید و تو یک جای گرم همراه با روکش گرم , برای یک ساعت و نیم بهش استراحت بدید تا ور بیاد . حالا مقداری از خمیر رو بردارید و با وردنه , روی سفره ی سیلیکونی به قطر چند میلی متر بازش کنید . و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید . ( من به شکل مستطیلِ دراز باز کردم . بعد اونو از طول یک برش زدم و از عرض هم به اندازه هایی که مورد نظرم بود برش زدم . ) بعد داخل تابه ای که روغن نسبتا زیاد توش ریختید و خوب داغ شده با حرارت ملایم سرخ کنید . بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغنگیر بزاریدشودن . _شیرینی این کمه . قدیم ها بعد از سرخ کردن , روش شکر دونه ریز میپاشیدن که هم تزئینی براش باشه و هم شیرین تر بشه . @shirini71💖
نان تست مواد لازم برای۶ نفر آرد ۵۰۰ گرم خمیر مایه خشک 1.5 قاشق چای خوری آب ولرم ۱۰۰ گرم شیر ولرم ۱۸۰ گرم شکر ۴۰ گرم کره ۵۵ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا ٥٠ گرم از آب ولرم و کمی شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته به مدت تقریبی ٢٥ دقیقه در جای گرم بگذارید تا عمل بیاد یعنی شروع به کف کردن بکنه . ۲- در ظرفی آرد ، شیر ولرم ، مابقی شکر و آب ولرم و خمیر مایه ی عمل آمده را بریزید همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید . روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم به مدت ٢٠ دقیقه استراحت دهید . ۳- سپس پس از این مدت به خمیر نمک ، کره و اسانس وانیل کره را اضافه کنید و ورز دهید تا خوب به خورد خمیر بروند تا یک خمیر یکدست و قابل انعطاف داشته باشید. دوباره روی خمیر را بپوشانید در جای گرم به مدت ١ ساعت دیگر استراحت دهید . ۴- پس از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و به ٢ قسمت مساوی تقسیم کنید . خمیر را پهن کنید حدود ٣٠ سانتیمتر سپس رول کنید . اینکار را با هر ٢ قسمت خمیر انجام دهید . ۵- سپس این رولها را در قالب لوف که با کره چرب کردید کنار هم قرار دهید . روی قالب را بپوشانید به مدت ٤٥ دقیقه دیگر در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. ۶- در این فاصله فر را با درجه ٢٢٠ روشن کنید تا گرم شود . پس از اینکه خمیر استراحت کرد با قلمو روی خمیر را شیر بمالید . ۷- درجه فر را هم ١٧٠ درجه کنید یعنی کم کنید و قالب خمیر را در فر به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود . وقتی قالب نان را از فر در آوردید روی ان را کره آب شده با قلم مو بمالید .وقتی که نان تست شما سرد شد برش دهید . ۸- فقط برای دورنگ شدن نان تست تان ,خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نصف ساده و نصف با پره اسفناج بدون آب مخلوط کرده میتوانید ٣ رنگ هم درست کنید مثلا زعفرانی ... @shirini71💖
🥘آشپزی 🔷 مواد لازم گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه طرز تهیه گیلاخه در منزل برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود. @shirini71💖
اینم پلو کاری با قارچ و نخودفرنگی😋 چقدرم سريع اماده شد پياز خلال كرده و در روغن سرخ كردم و كمي طلايي كه شد یک و نیم قاشق غذاخوری ادويه كاری و نمك و فلفل سياه ريختم و باهم تفت دادم و قارچ خلال شده رو اضافه کردم کمی تفت دادم و بعد نخود فرنگي جداگانه ابپز شده رو بهش اضافه كردم وبعد شويدخشك به مقدار لازم زدم و مخلوط كردم و ۵ پیمانه آب ریختم تا جوش بخوره و برنج سه پیمانه رو بهش اضافه کردم تا ابش تموم بشه و در قابلمه رو میزاریم تا دم بکشه @shirini71💖 _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
شكر 1 پيمانه ( من 230 گرم پودر شكر استفاده كردم) آرد 2.5 پيمانه ( 375 گرم) روغن مايع نصف پيمانه پودر قهوه يا نسكافه يك سوم پيمانه ( يه ذره كمتر ريختم.دوستان اين مقدار براي نسكافه گلد خوبه ولي براي نسكافه رد كمي كمتر بريزيد تا تلخ نشه) آب گرم 2 ق س تخم مرغ 2 عدد بكينگ پودر 1.5 ق چ نمك يك چهارم ق چ شکلات چیپسی,مقداری فر با درجه 180 درجه گرم شود.اصلا همزن نميخواهد. آب گرم و نسكافه را مخلوط و خوب حل شود. بعد روغن را اضافه و مخلوط كنيد. تخم مرغ ها را اضافه و با چنگال مخلوط كنيد.شكر اضافه و با همزن دستي يا چنگال مخلوط کنید آرد + بكينگ پودر + نمك را مخلوط و يك بار الك و به مواد اضافه کنید. از مواد گلوله هايي اندازه گردو برداشته گرد كرده توي سيني فر با كاغذ روغني با فاصله بچينيد 12 تا 15 دقيقه در فر گرم شده با درجه 180 بذاريد كمي توي سيني خنك بشه و بعد جدا كرده و بذارين روي توري خنك بشه @shirini71💖