8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_معرکه
• کلم
• گوشت یا مرغ
• پیاز سبز
• زنجبیل
• تخم مرغ
•سس سویا
• نمک
• 2 قاشق غذاخوری نشاسته
• ادویه جات • آرد
• اب
• نمک
•2 عدد تخم مرغ
• آرد خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصاره مرغ😍😋
ابتدا سبزیجات شامل هویج، فلفل دلمه ای ، پیاز، گوجه فرنگی هر کدام یک عدد و ۴ حبه سیر رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید
یک دسته گشنیز و جعفری ،
۲ عدد برگ بو ،
۱ عدد چوب دارچین ،
۱ ق چ پودر زنجبیل ،
۳ پیمانه آب مرغ
اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید.
بعد از یک ساعت چوب دارچین و برگ بوها رو خارج کنید و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو میکس کنید.
داخل تابه یک پیمانه روغن ، یک پیمانه آرد و ادویه جات رو بریزید و خوب مخلوط کنید
✅ادویه جات شامل
نمک، پاپریکا، پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر زیره، فلفل قرمز، پودر سیر، و زنجبیل موادی که با گوشتکوب پوره کرده بودین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا به این غلظت برسه کف یه ظرف رو خیس کنید ، نایلون پهن کنید تا خوب بهش بچسبه مواد رو بریزید و سطحشو صاف کنید، ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا خودشو بگیره به اندازه های دلخواه برش بزنید میتونید داخل فویل بپیچید تا برای استفاده های بعدی راحت تر باشید داخل سوپ ، آش و ... بریزید که خوشمزه و لعابدار میش
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱
یه دسر شیک رنگین کمانی کافی شاپی درست کنیم اسم دسرمون #پودینگ هست 😍😋
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۶عدد
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کره ۴۰۰ گرم
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز،نارنجی،بنفش،سبز،آبی،زرد هر کدام یک قطره
سس شکلات
سنگریزه میوه ای ۱۰۰گرم
خامه برای روی پودینگ ۳۰۰ میلی لیتر
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
🍓مایع کاستارد یا پودینگ رو فقط تا زمانیکه به حالت کرمی دربیاد حرارت میدیم نه بیشتر🍓
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 مقایسه نوشابه با دوغ و شیر ...
این عکس رو ببینید و بدونید چاقی، ناراحتی گوارشی،پوکی استخوان ارمغان نوشابه برای شماست
#تغذیه
#سلامت
@Majalepezeshki71
#کیک_تی_تاپی .
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
ماست یک لیوان
آرد دو لیوان
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
رنده پوست پرتقال یک ق غ
پودر کاکائو دو ق غ .
.
همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.
روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم .
می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود.
از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید .
مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط عرضی بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید .
سایز قالب ۳۰ در ۲۲ سانت هست .
می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید.
@shirini71
@mivhe71