eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به خانمها ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﺎﻏﻬﺎﯼﺁﺭﺯﻭ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﻌﻤﺘﯽﺩﺭﭘﯿﺶﺭﻭ ﺯﻥیعنی:ﺑﻨﺪﻩ ﯼﺧﻮﺏﺧﺪﺍ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﯿﻤﯽﺍﺯﻣﺮﺩﺍﻥﺟﺪﺍ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻫﻤﺴﺮﯼﺧﻮﺏﻭﺷﻔﯿﻖ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﻬﺘﺮﯾﻦﯾﺎﺭ ﻭﺭﻓﯿﻖ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺍﻧﻔﺠﺎﺭﻧﻮﺭﻫﺎ ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:مرهم هرخستگی http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شیر ۳لیوان شکر ۱لیوان زعفران۱/۲ق چ پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوری خامه۱۰۰گرم گلاب ۳قاشق غذا خوری وانیل۱/۴ق چ آب سرد نصف لیوان.ژلاتین رو روی آب سرد بریزین و روی بخارآب بذارین تا ذوب بشه،شیر وشکروزعفران رو توی قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا بجوشه بعدش خاموش کنید و گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ژلاتین آب شده رو بذارین کنار تا خوب از حرارت بیفته بعد که خنک شدخامه رو با چند قاشق از مایع خنک شده مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه وبعد به کل کرم اضافه کنید تا راحت حل بشه توی قالب بریزین ۴الی ۵ ساعت توی یخچال بذارید.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
# نصف استکان گندم پوست کنده(یا بلغور گندم)رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه می‌کنیم( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را می‌ریزیم......جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ می‌کنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه می‌کنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بی‌افتد(می‌تونید کوفته نریزین) ..وسطای پخت چند لیوان آب انار(آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )،کمی رب انار(ترش)و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر و‌مزه عالی به آش انار میده.....موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه تره👌🏻 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
_شانامو پنير ماسكارپونه٢٠٠گرم،(یا پنیر خامه ای) خامه صبحانه٢٠٠گرم،بستني وانيلي١/٢پ،شير عسلي١قوطي،پودر ژلاتين٣ق غ،ژله و (رنگ خوراکی به دلخواه)،من از ژله آلبالو استفاده كردم،آب سرد١/٢پ .اول ژله رادر يه ليوان ابجوش حل ميكنيم وميزاريم خنك شه نصف پ آب سرد رو با پودر ژلاتين مخلوط كرده وقتي اسفنجي شد بن ماري كرده ميزاريم كنار پنير ماسكاپونه رو با همزن ميزنيم يه دست كه شد خامه رو اضافه ميكنيم دوباره هم ميزنيم تا يكنواخت شه بستني وشير عسل رو هم به مواد قبل اضافه ميكنيم هم ميزنيم وقتي كاملا يه دست شد بعد ژله سرد شده رو میریزیم و ژلاتين حل شده را اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم داخل قالب ميريزيم٤تا٥ساعت زمان ميبره تا كاملا بينده از قالب درمياريد .اين دسر خيليييي خوشمزس وفوق العاده هس.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
### نکته اش اینه که مدل برش وخالی کردنش با دلمه های ایرانی فرق میکنه یعنی کلاهک بادمجون ومیبرین بعد راه راه پوست میکنین بعد از سمت ته بادمجون یه برش میزنین وداخلشو خالی میکنین وبادمجون از سمت کلاهک که صاف برش زدین رو سطح ظرف قرار میگیره این کار واسه اینکه دلمه ها کاملا صاف واستن وداخلش هم راحت تر پر بشه می کنم .بعد از خالی کردن بادمجون بیست دقیقه تو آب نمک میزاریم بعد آبکشی وخشک می کنیم ودر یک قابلمه کوچیک وگوددر روغن سرخ میکنیم بعد با مواد داخلشو پرمیکنیم داخل ظرف مناسب فر مثل پیرکس می چینیم وکمی رب و تف میدیم با آب جوش مخلوط میکنیم روی بادمجون ها میریزیم. روش فویل میکشیم در فردویست درجه طبقه وسط بیست دقیقه میزاریم تا بپزه بعد فویل وبرمیداریم روی هر بادمجون کمی پنیر پیتزا میذاریم دوباره تو فر تا پنیر آب بشه. زمان به فرتون بستگی داره باید چک کنین. مواد داخل دلمه :سینه ی مرغ ونگینی ریز میکنیم با یه پیاز نگینی تف میدیم قارچ ریز شده وفلفل دلمه ای ریز شده هم اضافه میکنیم کمی رب و ادویه دلخواه ونمک می زنیم ودر قابلمه رو میزاریم تا بپزه .میتونین به جای مرغ از گوشت گوساله ویا گوسفند استفاده کرد ولی چرخ کرده نباشه قیمه ای ریز کنین.ولی زمان بیشتری واسه پخت لازم داره قارچ ودیرتر اضافه کنین. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم : آردالک شده 250 گرم پودرقند 75 گرم کره 75 روغن مایع 25 گرم هل دارچین پودر نسکافه کمی در صورت دلخواه 200 گرم خرما ی پوست و هسته گرفته گردوی خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : آرد را روی شعله ی ملایم تفت میدیم تا بوی خامی آن از بین بره و تغییر رنگ دهد ، کره و روغن را اضافه کرده و دوباره روی حرارت قراردهید تا کره ذوب شود ، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند ، از حرارت برداشته هل و دارچین و پودر قند و نسکافه رااضافه کرده ، کمی که از حرارت افتاد ، از مواد آردی داخل قالب ریخته ، خرما هسته گرفته و گردو را که قبلا با هم مخلوط کرده اید روی سطح مواد ریخته تا تمام سطح پرشود ،بعد اضافه آردو روش بریزید و پشت قاشق خوب فشاربدید تا مواد خوب به هم بچسبد و صاف شود ، ظرف را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت و قابل برش زدن شود . نوش جان 💕 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کوکو سیب زمینی شکم پر . . سیب زمینی سه عدد درشت تخم مرغ  دو عدد گوشت چرخکرده حدود صد گرم _( زرشک دلخواه یک ق اما من نریختم ) _ فلفل دلمه و جعفری تازه یک ق غ . پیاز یک عدد_ آویشن به میزان لازم _فلفل به میزان لازم_نمک به میزان لازم ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرین با مقداری آب و نمک آبپز کنید. سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده بزنید ، وقتی سرد شد تخم مرغ و مقداری نمک را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا سیب زمینی ها یکدست شوند. . پیاز را شسته و ریز خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت میدیم وقتی طلایی و سبک شد گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید تا تغییر رنگ بده و ده دقیقه بعدش زرشک یا فلفل دلمه و جعفری ، نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی ( خیلی کم میتونی کمی پاپریکا بزنید که تغییر رنگ هم میده ) افزوده تفت بدین خوشرنگ و خوش عطر بشه . مواد را با شعله ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود. مواد کاملا خشک و بدون آب باشه و باید حتما خنک بشه . داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ،یک کاسه آب کنار دستمون میزاریم و دستمون رو خیس کرده . مقداری از سیب زمینی برداشته و کف دستمون پهن کرده سپس مقداری از مایه گوشت داخل گداشته و از اطراف مثل کتلت جمع کنید. حالا اگر مایل بودین میتونی یه کوچولو پنیر پیتزا هم داخلش بزارین چرب و جیلی و پرکالری . وقتی هم سرخ شد روی دستمال مخصوص بزارین که روغنش کشیده بشه . سیب زمینی بهتره که خنک باشه که وا نره .. جعفری حتما خشک و بدون اب باشه ..اگر دلتون خواست میتونید موقع درست کردن کوکو ها ارد سوخاری یا کنجد هم بزتید .. . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
از اونجايي كه من عاشق هر نوع ترشيم اما مصرف بيش از اندازه ترشي ضرر داره واسه همين يه خوراكي جديد و ساده درست كردم كلم قرمز و خورد كنيد و بشوريد ليمو پوست بكنيد و حلقه حلقه كنيد نمك و نعنا به مخلوط كلم و ليمو اضافه كنيد با دست مخلوط كنيد و چنگ بزنيد كه اب ليمو به خورد كلم بره و بريزيد تو شيشه و با غذا ميل كنيد حتي به عنوان سالاد ميتونيد ميل كنيد چند نكته: حتما در يخچال نگهداري شود مقدار كم درست كنيد چون مدت طولاني نميشه نگه داشت به جاي ليمو از اب غوره ام ميتونيد استفاده كنيد نوشجان 🌸 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چهارشنبه تسبیحی بافته ام نه ازسنگ نه ازچوب و نه ازمروارید تک ب تک مهربانی هایتان را به نخ کشیدم🌺 تاامروزبرای شادی هایتان آرزوکنم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
  ‌ # آب ولرم یک دوم پیمانه روغن آب کرده یک پیمانه آرد حدودا سه و نیم پیمانه جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن پودر قند 3 پیمانه پودر هل یک قاشق چایخوری پودر پسته یک چهارم پیمانه آب و روغن را در ظرف گودی بریزید و آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط و به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. اگر خمیر سفت بود آب و اگر شل و چسبنده بود آرد اضافه کنید. روی خمیر را با نایلون پوشانده و 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر جا بیفتد. یک الک را وارونه کنید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و با دست روی الک به شکل نوارهای بلند و باریکی در آورده و این نوارها را دور انگشت بپیچید و دو لبه را خدب روی هم محکم کنید. حلقه ها را روی کاغذ روغنی یا نایلون بچینید. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. حلقه ها را در روغن داغ شناور بیندازید تا خوب پف کند. وقتی رنگ آنها طلایی شد حرارت را ملایم کنید تا مغز شیرینی نیز بپزد. سپس شیرینی ها را در صافی قرار دهید. پس از سرد شدن شیرینی آن را در مخلوط پودر قند و پودر هل غلطانده و روی آن پودر پسته بپاشید http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006