#سوپ_مرغ_ایتالیایی
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارده انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید.
مواد لازم
1_ کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
2_پیاز خرد شده 1 عدد متوسط 3_هویج نگینی خرد شده 2 عدد متوسط
4_ساقه کرفس خرد شده 2 عدد 5_سیر رنده شده 4 حبه
6_قارچ خرد شده 100 گرم
7_آرد همه منظوره 1/3 فنجان
8_آب مرغ 3 فنجان
9_شیر 2 فنجان
10_مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان 11_سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم
12_ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان 13_نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان 14_ادویه ایتالیایی( اختیاری) 1 قاشق چایخوری
15_نمک 1/2 قاشق چایخوری 16_پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1_کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
2_پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود.
3_سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود.
4_آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید.
5_ مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
6_سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. ( مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد.
7_سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است. سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید.
نوش جان
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پتاژ_سیب_زمینی
#پیش_غذا
سوپهاست ولی غلیظش
خیلی خوشمزه است بیشتر به عنوان ناهار سرو میشه.
برای سه نفر
مود لازم
یک چهارم سینه مرغ کامل
سیب زمینی متوسط دو عدد
یک عدد ساقه کرفس
یک پیاز کوچک
یک حبه سیر
سه لیوان اب مرغ یا گوشت
کره بیست و پنج گرم
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید
سیر رنده و پیاز خلالی را کمی در حد سبک شدن تفت دهید در کره
سیب زمینی ـ مرغ خرد شده را هم اضافه کنید
ساقه کرفس خرد شده را همینطور
اب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید نمک فلفل کمی زعفران رنگ این پتاژ از زعفرانشه بریزید و بزارید حدود یکساعت تا یکساعت و نیم بپزد
تمام مواد را با میکسر یا مخلوط کن یکدست کنید
با ابلیمو سرو کنید اگر احساس کردید که رقیقه بزارید روی گاز یکم حرارت ابشو تبخیر کنه
نوش جان
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکلات_پذیرایی_خونگی
تنها چیزی که ما احتیاج دارم برای درست کردن این شکلاتهای خوشمزه، قالبهای شکلاتی با هر طرحی که دوست دارید وشکلات باطعمهای متفاوت ویا شکلاتهای رنگی ومغز دلخواه(فندق یا پسته، گردو، بادام و...) ویا میتونید بدون مغز درست کنید 😊
#سس_کارامل
طرز تهیه :
1_ قالب های سلیکونی را واسه این کار انتخاب کنید که شکلات راحت از قالب جدا شه.
2_قالبتون را کمی چرب کنید.
3_شکلاتها را به روش بن ماری(بخار آب) ذوب کنید، یعنی شکلات در ظرف بریزیدوروی یک کتری آب در حال جوش بزارید تا شکلات با حرارت بخار آب شود واز روی حرارت بردارید ومرتب هم بزنید تا شکلات صاف ویکدست شود وبعد در قالب بریزید. (ظرف شکلات نباید با آب درحال جوش تماس داشته باشد). 4_شکلات را زیاد روی حرارت نزارید همین که دیدین نصف شکلاتها آب شده کافیه از روی حرارت بردارید وسریع با همزن دستی بزنید تا شکلات یکدست شود(مدت زمان زیاد وحرارت زیاد شکلات را سفت میکند)
5_ وقتی قالب را چرب کردید مقداری شکلات دلخواه بریزید وروی شکلات میتونید سس کارامل و یا شکلات با رنگ وطعم دیگه بریزید وباز از شکلاتی که اول ریختید اضافه کنید وقالب ها را بزارید در یخچال تا بسته وسفت شوند.
5_ ما بین شکلاتها میتوتید کمی پشمک ویا فندق خام بزارید وروی آن شکلات بریزید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکلات_خونگی
#شکومالد_نارگیلی
مواد لازم :
شکلات سفید 50 گرم
پودر نارگیل 40 گرم
شیرعسلی 30 گرم
طرز تهیه :
شکلات را کمی خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید.
کمی که از حرارت افتاد شیرعسلی و پودر نارگیل آسیاب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
از مواد که حالت خمیری نرم دارند داخل قالب های سلیکونی بریزید و با پشت قاشق یا انگشت خوب فشار دهید تا کاملا منسجم و صاف شوند.
برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس از قالب خارج و سرو کنید.
#شکومالد_آلبالویی_کنجدی
مواد لازم :
شکلات آلبالویی دریکا 50 گرم
کنجد 40 تا 50 گرم
شیرعسلی 30 گرم
طرز تهیه :
شکلات طعم دار را به روش بن ماری ذوب کنید و زمانیکه کمی از حرارت افتاد شیرعسلی و کنجد را اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نرمی حاصل شود.
سپس مواد را در قالب سلیکونی ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه بسته شد آنرا از قالب خارج کرده و سرو کنید.
پ.ن: با این میزان مواد یک قالب 12 تایی سلیکونی مخصوص شکلات پر میشود.
پ.ن: به جای پودر نارگیل و کنجد میتوانید از پودر پسته یا گردو یا بادام استفاده کنید.
پ.ن: در صورت تمایل میتوانید 1 ق پودر قند به مواد اضافه کنید ولی شکلات و شیرعسلی به اندازه کافی شیرینی دارند.
پ.ن: از انواع شکلات ساده و طعم دار میتوانید استفاده کنید.
پ.ن: شکومالد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکلات_مغزدار 🍬🍫
شکلات تخته ای سفید به مقدار لازم
رنگ خوراکی ب مقدار لازم
خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم
ژله بریلو به مقدار لازم
بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم
.
طرز تهیه :
.
ابتدا شکلات تخته ای رو روی بخار کتری ذوب کنید تا کاملا یکدست بشه من از شکلات مارک پارمیدا استفاده میکنم کیفیتش عالیه .بعد وقتی ذوب شد از روی حرارت بردارید و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه . قالب شکلات رو خیلی کم چرب کنید و به اندازه یک قاشق از شکلات ذوب شده داخل قالب بریزید و قالب رو تکون بدید تا یک لایه نازک از شکلات روی دیواره ها رو بپوشونه . و بعد بذارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه . و بعد وسطش یک سریش کمی ژله بریلو و خلال پسته و بادام اضافه کنید و روش شکلات بریزید تا قالب پر بشه و داخل یک سریش بیسکوییت خرد شده و ژله بریلو بریزید و بقیه شکلات رو روش بریزید تا قالب پر بشه و بعد بذارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه و بعد به راحتی از قالب جدا کنید .
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کیک اسفنجی امریکایی
مواد لازم
آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ سرد 6 عدد
بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم
توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین
قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درش بیارید
#تارت_توت_فرنگی
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
آرد 250 گرم (2 پیمانه به اضافه یک ق غ)
کره سرد تکه تکه شده 95 گرم
بیکینگ پودر سه چهارم ق چ
رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ
نمک یک پنسه
پودر شکر 85گرم( یک سوم پیمانه به اضافه 1 ق غ)
تخم مرغ 1 عدد هم دما با محیط
مواد لازم برای کرم
زرده تخم مرغ 2عدد
پودر شکر 120 گرم( دو سوم پیمانه یک ق غ کمتر)
پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق چ
آرد 60 گرم (نصف پیمانه)
شیر دو پیمانه به اضافه 1 ق غ
نصف لیمو ترش تازه
پسته و توت فرنگی برای تزیین
آرد و کره و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده تا به صورت خرده نان در آید سپس تخ مرغ و شکر را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر به دست آید خمیر را بیش از حد ورز ندهید. خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای کرم شکر و زرده تخم مرغ و پوست لیمو ترش را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه کرده و2 قاشق شیر را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم.
باقیمانده شیر و لیمو ترش را اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تا زمانی که جوش آمد سپس لیمو ترش را خارج کرده و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می زنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا غلیظ شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کرده. خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و در قالب تاروت پهن می کنیم و کف خمیر را با چنگال سوراخ هایی ایجاد می کنیم. خمیر را 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده تا طلایی شود و پس از خارج کردن از فر کاملا خنک کرده و کرم را که از قبل خنک کرده روی تارت داده و با پسته و توت فرنگی تزیین می کنیم.
از قالب گرد تاروت استفاده میکنیم
یک صبحانه چاق کننده
شیره انگور مخلوط با پودر کنجد
دوستان لاغر هفته ای دوبار برای صبحانه خود مخلوط شیره انگور و پودر کنجد انتخاب کنید
افزایش وزن،حجم،قدرت.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
یک صبحانه چاق کننده
شیره انگور مخلوط با پودر کنجد
دوستان لاغر هفته ای دوبار برای صبحانه خود مخلوط شیره انگور و پودر کنجد انتخاب کنید
افزایش وزن،حجم،قدرت.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006