فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞
سلام دوست جونا روزتون دلچسب و آفتابی☺❤🌞
#تست_مرغ_کنجدی
میزان مواد در ویدئو مشخصه
◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید
◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید
◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇
😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس
.
با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺
◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید.
@shirini71
#نون_پنیر_سبزی
🌸🌼مناسب برای وعده های غذایی
خمیر:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو سوم لیوان
روغن زیتون نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق م پر
آب ولرم برای خمیر مایه نصف لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق م
آرد به میزان لازم
پنیر سفید صبحانه برای داخل خمیر یک پیمانه رنده شده
مواد برای وسط نون
جعفری و پیازچه کمی گشنیز خورد شده
پنیر لاکتیکی و سفید رنده شده به نسبت مساوی
زرده تخم مرغ و سیاه دونه برای رومال
برای داشتن خمیر بهتر همه مواد هم دمای محیط باشن
خمیر مایه و شکر را با آب مخلوط میکنیم ده دقیقه استراحت میدیم
تخم مرغ روغن شیر نمک را با هم مخلوط میکنیم
کمی آرد اضافه میکنیم بعد خمیر مایه
مجدد آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی داشته باشیم
خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر رو میگیریم پنیر رو اضافه میکنیم و مجدد نیم ساعت اجازه میدیم خمیر بمونه
خمیر رو بعد از استراحت دوم ورز میدیم پهن میکنیم از مخلوط پنیر و سبزی لابه لای خمیر میزاریم و به هر صورتی ک دوست دارین شکل میدین تو سینی فر میزاریم با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و سیاه دونه میزنیم
و توی فر به مدت ۲۰ مین در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم .نوووووش
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک شکلاتی خیس
#کیک_خیس_شکلاتی
#کیک_براونی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم )
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین )
کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد . .
همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم . .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه . .
حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با روغن_جدا_کننده_(۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم . .
این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده .
فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه . .
بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم . .
کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘
صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز می تونین درست کنین .
@shirini71
#کوفته_قلقلی_باسس_گوجه_فرنگی
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
نکته:
میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
..میتونید مقداری غوره هم بریزید
@shirini71
براتون ریگاتونی (ایتالی) آوردم😋
مواد لازم :
پاستا ریگاتونی یک بسته
گوشت چرخکرده سیصد گرم
پیاز داغ سه ق غ
فلفل دلمه رنگی یک پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
سس بشامل یک پیمانه(ما چون دوست نداریم استفاده نکردم)
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم
طرز تهیه :
ریگاتونی را داخل دیگ اب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به اب جوش اضافه میکنیم
در همین حین سس را آماده میکنیم
گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها ی رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم
خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می دهیم سپس مقداری اب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود .
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم
ریگاتونی را که پخته ابکش میکنیم
@shirini71
کیک کدو ی سبز
مواد لازم :
کدوی سبز 2 عدد متوسط
روغن مایع 1 فنجان
شیر 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
ماست 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده 1 فنجان
پیاز1 عدد
شوید خرد شده نصف فنجان
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
.
طرز تهیه:
کدو_سبز ها را رنده می کنیم. پیاز، جعفری و شوید تازه را ریز خرد می کنیم. در یک ظرف مناسب، تخم_مرغ ها ، روغن مایع، شیر و ماست را ریخته و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کدو سبز رنده شده و بقیه ی سبزیجات خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه ، اضافه کرده و همه ی مواد را از زیر به رو به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم. خمیر را در قالب مافین ریخته وریخته و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و طلایی شود.
.
1: می توانیم به جای پخت این کیک یا نان در فر ، آن را مانند کرپ در تابه بپزیم.
شیرینانه ی 2: اگر کدو سبز، بعد از رنده شدن خیلی آبدار بود، آب اضافه ی آن را می گیریم.
@shirini71
#کیک_خیس_شکلاتی_بدون_فر
سلام دوستان وقت بخیر. من اومدم با ی کیک بینهایت خوشمزه و بدون فر. دوستان تمام کیک هایی که بدون فر هستن رو میتونید توی فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه درست کنید
مواد لازم:
آرد سفید یک و نیم پیمانه_
پودر کاکاوو نصف پیمانه_
تخم مرغ چهار عدد_
روغن نصف پیمانه_
شکر یک لیوان_
شیر داغ یک پیمانه_ (لب سوز نباشه)
وانیل نوک ق چ_
بکینگ پودر یک ق م سر خالی
ابتدا قابلمه رو با دم کنی از یک ربع قبل روی حرارت بزارید. نوع قابلمه اصلا مهم نیس و نیاز به ریختن اب در قابلمه نیس من بارها و بار ها درست کردم و هیچ مشکلی هم برا قابلمه بوجود نمیاد . حرارت هم روی شعله متوسط گاز با حرارت کم، حرارت کمه کمه کم نباشه ها😉
خب آرد و بکینگ و پورد کاکاو رو سه بار الک کنید و کنار بزارید. تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزن و بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند حسابی بزن_ بعد شیر داغ رو بریز همزن همچنان روشنه و سریع هم بزن به مدت یک دقیقه . روغن مایع بریز و هفت ثانیه بزن و در اخر مواد خشک الک شده رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند همزن بزن و خاموش. با لیسک یا قاشق کف مواد رو هم بزن ک مطمعن شی تمام مواد مخلوط شدن اما فقط هفت ثانیه_ قالب رو ک از قبل چرب کردی مواد رو میریزیم داخل قالب قالب رو میزاری کف قابلمه که رو گاز گرم شده . دم کنی رو میزاری تا یک ساعت بعد درب قابلمه رو باز میکنی . یعنی باید تا زمانی که روی کیک سفت شده و به انگشت نچسبید توی قابلمه بمونه. بعد از این مرحله قالب رو برگردوندم توی ی تابه با حرارت کم تا روی کیکم برشته و حسابی سفت شه.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#باقلوا
@shirini71
مواد لازم براي خمير باقلا:
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوري
بكينگ پودر 2/1 قاشق مرباخوري
شير 2/1 ليوان
نمك يك پنسه (مقداري كه ميان دو انگشت جا بگيرد.)
آرد 150 تا 200 گرم
مواد لازم براي درون خمير باقلوا:
پودر بادام 500 گرم
پودر قند 250 گرم
هل سائيده 1 قاشق غذاخوري
كره 200 گرم
مواد لازم براي شربت باقلوا:
شكر 250 گرم
آب + گلاب يك ليوان
طرز تهيه:
200 گرم كره را در قابلمه كوچكي بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا آب شود و به رنگ طلايي درآيد. سپس پودر بادام، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
بكينگ پودر، زرده تخم مرغ، نمك و شير را با دو قاشق از روغني كه از آب كردن 200 گرم كره به دست آمده و خنك شده با هم مخلوط كنيد. سپس آرد را به تدريج روي مواد بريزيد و خمير كنيد (آنقدر آرد بريزيد تا ديگر خمير به دست نچسبد). سپس خمير را مدت 10 دقيقه ورز دهيد و بعد در ظرفي بگذاريد روي آن را با حوله بپوشانيد تا 2 ساعت استراحت كند.
پس از 2 ساعت يك جعبه فلزي مناسب باقلوا، انتخاب كرده و آماده كنيد. سپس يك گلوله كوچك از خمير (به اندازه يك گردو) برداريد. روي ميز كمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به صورت يك لواش نازك و به اندازه يك سانتيمتر بزرگتر از قالب باز كنيد و در كف قالب پهن كنيد. روي خمير با قلمو از كره اي كه قبلاً آماده كرده¬ايد بماليد. سپس به همين ترتيب 3 ورق ديگر لواش در قالب بيندازيد. فراموش نكنيد روي هر ورق لواش را با قلمو كره بماليد.
مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل را روي سومين لواش در قالب بريزيد و با پشت قاشق صاف كنيد. كمي فشار دهيد سپس چند قطره گلاب روي بادام و پودر قند بپاشيد.
براي قسمت روي باقلوا سه ورق ديگر لواش در نظر بگيريد و به همان ترتيب روي ظرف پهن كنيد و حتماً روي هر لواش را با قلمو مقداري كره آب كرده بماليد.
پس از انداختن آخرين لواش باقلوا را به شكل لوزي يا چهارگوش ببريد و بقيه كره آب كرده را روي باقلوا بدهيد. سپس قالب را روي اولين طبقه از فر با حرارت 300 درجه فارنهايت، برابر 150 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
پس از 20 دقيقه قالب را روي سومين طبقهء فر به مدت 15 دقيقه بگذاريد. وقتي روي باقلوا طلائي شد از فر بيرون بياوريد و دوباره با كارد برش ها را تكرار كنيد تا قطعات از هم جدا شوند. پس از كمي سرد شدن شربت آماده را روي آن بدهيد.
طريقه درست كردن شربت باقلوا:
گلاب و شكر و آب را در قابلمه كوچكي بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد. وقتي جوش آمد از روي آتش برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
نكته: بهتر است شربت باقلوا در چند مرحله با فواصل زماني مشخص به خورد باقلوا داده شود.
نكته: براي جلوگيري از شكرك زدن شربت باقلوا بهتر است از كمي جوهرليمو و يا آب ليموي تازه استفاده کنید
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_مرغ_وقارچ_تابه_ایی
#پیتزا_فوری
#بدون_فر
پیتزا قارچ و مرغ داریم چه پیتزایی 😋 از همون نوع سریع و راحت و بدون فر با خمیر فوری بدون استراحت که قبلا هم گذاشتم فقط اینبار با تابه معمولی درست شده .
مواد لازم براي خمير پيتزا:
آرد...... یک و نیم پيمانه
نمک ...... یک قاشق چایخوری
ماست ...... يك دوم پيمانه
بکینگ پودر ... یک ق چ
روغن مايع ...... 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ ...... 1 عدد .
مواد داخل پیتزا :
پیاز .. گوشت چرخکرده یا سویا یا سوسیس یا مرغ .... قارچ ... فلفل دلمه ..
.
مواد داخلش .
مرغ را مکعبی و ریز از شب قبل خرد کرده با پیاز و ادویه و پودر زیره سبز و زردچوبه و زعفرون و پودر سیر و یه قاشق ماست بزارین با در بسته در یخچال طعم دار بشه و صبح با همون پیاز تفت بدین و یه قاشق روغن و نصف لیوان اب حرارت کم بزارین خوب بپزه و بعد قارچ ورقه شده و فلفل دلمه را افزوده و ادویه اویشن و پاپریکا و فلفل و و نمک .
فقط نباید مواد اب داشته باشه .چون قارچ اب نیندازه باید تفت بدی حتما یه دونه رو برای تزیین میتونی روی پنیر بزاری. باید خوب خنک بشه.
حالا خمیر :
ابتدا آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را داخل کاسه بریزین و خوب با قاشق مخلوط كنيد. اين خمير حالت چسبندگي دارد.اروم با انگشت به اطراف تابه بکشید تا پهن بشه
كف تابه را چرب كنيد و خمير را كف ظرف پهن کنید. این خمیر هر چقدر نازک تر باشه بهتره قبلا من از تابه دوطرفه استفاده کردم ( واشر نارنجی تابه رو دربیار) ای دفعه تابه گرد معمولی استفاده کنی اما دم کنی حتما بزارچون عرق میکنه و خمیر خیس میشه. تابه بزرگ باشه بهتره .